Suchergebnisse
Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 182.
-
Oyunda Bazı Takımlarda Adaletsizliği Gördüğüm İçin artık Futbolcup bırakıyorum Tüm Kadrom satılıktır
OsmanDALKILIC - - Satılık
BeitragZitat von Mutlu43: „EYvallah kardeşim sağol o sizin güzel görüşleriniz çok mu havaya girdim ya :)“ herkese hak ettiği gibi abi senin gibi dürüst futbolcup aşığı insan çok değerli herkes senin gibi olsa bu oyun çok daha farklı yerlere gelirdi zaaten
-
Oyunda Bazı Takımlarda Adaletsizliği Gördüğüm İçin artık Futbolcup bırakıyorum Tüm Kadrom satılıktır
BeitragZitat von isoavci1905: „Büyüksün mutlu abi. Belediye baskanligina adayligini koy oyum sanadır o derece Adamin krali“ SAKİN OL GÜZEL KARDEŞİM SENİ SEVİYORUZ ORTAMI BOZMAYALIM BAK ADMİN DOSTLARIMIZA İŞ OLACAK SIKINTI OLURSA LÜTFEN KİMSE MUTSUZ OLMASIN
-
BeitragYAPMA ABİ GÖZÜNÜ SEVEYİM UMURSAMA SEN BÜYÜK ADAMSIN GÖZBEBEĞİMİZSİN MUTLU OL HUZURSUZ OLMA UMURSAMA
-
Beitragkonuş mutlu abi konuş sana ihtiyacı var bu oyunun
-
Beitraghelal olsun dostum işte budur seni seviyoruz
-
BeitragZitat von vehbin77: „YARGILAMAK NE KADAR KOLAY YADA NE KADAR ZEVKLİ KLAVYEDEN SALLAMAK. KENDİSİYLE ÖĞLEN KONUŞTUM HİÇ BİR ŞEYDEN HABERİ YOK. KONUYU AKTARDIM. ( KİME NE DİYO ) KARDEŞİM İLK 4 HAFTA PUANSIZ GEÇİRDİM YANİ ŞAMPİYONLUKTAN KOPTUM. ŞAMPİYONLUGA OYNAYAN TAKIMLARA ETKİ ETMEMEK İÇİN BU KARARI ALDIM. DÜŞEBİLİYORSAM DÜŞERİM DÜŞEMEZSEM DE KİMSEYE ETKİM OLMASIN. ZATEN SON ZAMANLARDA TAKIMLA PEK İLGİLENEMİYORUM. HAA BİRDE BİRİNE ÇIKAR DİĞERİNE ÇIKMAZSAM TAMAM. AMA BENİ LİGİN SONUNA KADAR TAKİP …
-
BeitragZitat von lkmnbdr: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Adminlerimize kimse bişey demesin onlar bu oyunu bişey karşılığında yönetmiyorlar. Lütfen kimse kötü konuşmasın pirim sistemi devam etsin onları seviyoruz kıymetli dostlarımızdır“ Dostum sevgili yöneticilere zaten hiç birsey demiyoruz neden böle birsey diyelim onlar görevlerini zaten layıkıyla yapıyorlar bu lafta nereden cıktı onu anlamış değilim“ sana hitaben demedim kardeşim yanlış anlama olmasın demek istedim yani onlar bizim emeklerimizin teminat…
-
BeitragAdminlerimize kimse bişey demesin onlar bu oyunu bişey karşılığında yönetmiyorlar. Lütfen kimse kötü konuşmasın pirim sistemi devam etsin onları seviyoruz kıymetli dostlarımızdır
-
Değerli kardeşlerim şimdi bana kulak verin. Yine çok önemli cümleler yazacağım sizi bu konuda aydınlatacağın. Burada amaç bu oyun için hepimiz emek veriyoruz ya bu emeğimizin karşılığında bir zevk almak istiyoruz ya. İşte bu noktada size veriyorum vermiyorum veriyorum sevindirdim BEN sevindirdim. Vermiyorum şimdi BEN vermiyorum. bak gördünüz mü BENİM elimde bana karşı adam olun aklınızı alırım benim moralimi bozmayın hizaya geçin. Öyle eleştirirseniz yaptıklarımı bırakır gideriz sizde öyle kalır…
-
Değerli kardeşlerim şimdi bana kulak verin. Yine çok önemli cümleler yazacağım sizi bu konuda aydınlatacağın. Burada amaç bu oyun için hepimiz emek veriyoruz ya bu emeğimizin karşılığında bir zevk almak istiyoruz ya. İşte bu noktada size veriyorum vermiyorum veriyorum sevindirdim BEN sevindirdim. Vermiyorum şimdi BEN vermiyorum. bak gördünüz mü BENİM elimde bana karşı adam olun aklınızı alırım benim moralimi bozmayın hizaya geçin. Öyle eleştirirseniz yaptıklarımı bırakır gideriz sizde öyle kalır…
-
Satılık Oyuncular
BeitragZitat von AkinUzgul: „Zitat von AkinUzgul: „Zitat von AkinUzgul: „420 21 OD 45M 465 24 OR 55M 425 24 OH 30M 405 20 OL 60M 420 23 FO 45M 375 20 DI 25M 385 20 DD 25M 455 23 OR 55M 500 21 KL 25M Peaky Blinders Akın Üzgül Ciddi alıcılara indirim yapılır“ Yeni oyuncular ekledim konu güncel..““ hayırlı satışlar kardeşim