Suchergebnisse

Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 182.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von city_kent: „Yönetimden bir kişi dikkate alır mı acaba diye bakıyorum bu konuyu dikkate“ öyle bir şansımız olmuyor güzel kardeşim malesef keşke olsa.

• Benutzer-Avatarbild

Şampiyon olmama rağmen şampiyonlar ligine katılım sağlayamıyorum ligim süper lig

• Benutzer-Avatarbild

merhabalar arkadaşlar nasılsınız iyi oyunlar

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von karadaban: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von Erkankorkmaz: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von Erkankorkmaz: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von Erkankorkmaz: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von karadaban: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Arkadaşlar öncelikle öyle kimse tehditkar dediğim dedik ben yaptım oldu tarzında konuşmasın. Herkesin kazandığı beraberlik kadar galibiyet kadar pirim alması gerekir oyunun akıbeti için. Öbür türlü olması milleti oyundan soğutur. Mesela süper ligde 6.…

• Benutzer-Avatarbild

Satılık Oyuncular

OsmanDALKILIC - - Satılık

Beitrag

Allahınıza kurban dostlar selamlar iyi oyunlar

• Benutzer-Avatarbild

Satılık Oyuncular

OsmanDALKILIC - - Satılık

Beitrag

Bu piyasa düzelecek kardeşlerim ama benim dediğim pirim sistemi olursa. Yeni pirim sistemi konusunda yazdıklarımı okur destek verirseniz sevinirim

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Dilovası: „Zitat von isoavci1905: „Ilk uce para odulu vererek. Rekabet artmaz. Daha cok makasi acmis olursunuz. Az mantikli dusunun. Asil herkese para vererek. Rakebet artar. Böle sadece guclu olanlar daha guclu duruma gelir. Ve adam ben bunlarla bas edemem diyip. Oyunu bırakma noktasina gelebilir. Bence bu kararinizi bi daha gözden geçirin derim. Çünkü yanlis bi karar veriosunuz. Yine de emeginize saglik“ Arkadaşlar herkese ödül desteği yaptığımızda sistemin çok ağırlaşacağını öngördü…

• Benutzer-Avatarbild

Erkan kardeşim juventuslu kardeşim noluyor size anlamadım yapmayın böyle şeyler size konuşulmuş bir kelime yokken niye benim üzerime oynadınız ayıp kardeşim ayıp biraz toparlayın kendinize gelin silkelenin artık. Bizim aramız çok iyiydi halbuki böyle şeylerle aramızı bozmayalım. Mükemmel bir dostluğumuz varken yakışmadı bu. Bakın seviyorum sizleri erkan kardeşim sende cocuk gibi gidiyorum ediyorum deme tamam gelmeyeceğim bursaya falanda iki çayını içicektim ayıp ettin ya

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Erkankorkmaz: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von Erkankorkmaz: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von Erkankorkmaz: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von Erkankorkmaz: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von karadaban: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Arkadaşlar öncelikle öyle kimse tehditkar dediğim dedik ben yaptım oldu tarzında konuşmasın. Herkesin kazandığı beraberlik kadar galibiyet kadar pirim alması gerekir oyunun akıbeti için. Öbür türlü olması milleti oyundan soğutur. Mesela süper ligde…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Erkankorkmaz: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von Erkankorkmaz: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von Erkankorkmaz: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von karadaban: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Arkadaşlar öncelikle öyle kimse tehditkar dediğim dedik ben yaptım oldu tarzında konuşmasın. Herkesin kazandığı beraberlik kadar galibiyet kadar pirim alması gerekir oyunun akıbeti için. Öbür türlü olması milleti oyundan soğutur. Mesela süper ligde 6. Olan 1.ligde 3. Olandan daha iyi bir takım olma…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Erkankorkmaz: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von Erkankorkmaz: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von karadaban: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Arkadaşlar öncelikle öyle kimse tehditkar dediğim dedik ben yaptım oldu tarzında konuşmasın. Herkesin kazandığı beraberlik kadar galibiyet kadar pirim alması gerekir oyunun akıbeti için. Öbür türlü olması milleti oyundan soğutur. Mesela süper ligde 6. Olan 1.ligde 3. Olandan daha iyi bir takım olmasına rağmen pirim alamayacak. Öyle iş olmaz aslaaan…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Erkankorkmaz: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von karadaban: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Arkadaşlar öncelikle öyle kimse tehditkar dediğim dedik ben yaptım oldu tarzında konuşmasın. Herkesin kazandığı beraberlik kadar galibiyet kadar pirim alması gerekir oyunun akıbeti için. Öbür türlü olması milleti oyundan soğutur. Mesela süper ligde 6. Olan 1.ligde 3. Olandan daha iyi bir takım olmasına rağmen pirim alamayacak. Öyle iş olmaz aslaaannn. Küme mi düşsün adam pirim almak için. Olay budu…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von karadaban: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Arkadaşlar öncelikle öyle kimse tehditkar dediğim dedik ben yaptım oldu tarzında konuşmasın. Herkesin kazandığı beraberlik kadar galibiyet kadar pirim alması gerekir oyunun akıbeti için. Öbür türlü olması milleti oyundan soğutur. Mesela süper ligde 6. Olan 1.ligde 3. Olandan daha iyi bir takım olmasına rağmen pirim alamayacak. Öyle iş olmaz aslaaannn. Küme mi düşsün adam pirim almak için. Olay budur ve böyle olacak bitti konu kapandı o kadar“ Yaw h…

• Benutzer-Avatarbild

Bende şanssızım genç oyuncu konusunda bence belli şartları yerine getiren herkese belirli tarihlerde başarısına oyundaki ilerleyişine göre iyi genç oyuncular gelmeli. Bu iş almanlarla konuşulup çözülmeli. Öyle süper toto oynamıyoruz burda emek veriyoruz öyle şansla kaderle kısmetle olmaz bu işler

• Benutzer-Avatarbild

Arkadaşlar öncelikle öyle kimse tehditkar dediğim dedik ben yaptım oldu tarzında konuşmasın. Herkesin kazandığı beraberlik kadar galibiyet kadar pirim alması gerekir oyunun akıbeti için. Öbür türlü olması milleti oyundan soğutur. Mesela süper ligde 6. Olan 1.ligde 3. Olandan daha iyi bir takım olmasına rağmen pirim alamayacak. Öyle iş olmaz aslaaannn. Küme mi düşsün adam pirim almak için. Olay budur ve böyle olacak bitti konu kapandı o kadar

• Benutzer-Avatarbild

Forum Ayın Üyesi | 07.07.2019

OsmanDALKILIC - - Etkinlikler

Beitrag

Zitat von lkmnbdr: „Zitat von AkinUzgul: „:D“ Noldu :D“ bana gülüyor bana

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

OsmanDALKILIC - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Oguzhan Ozen: „Herkese iyi aksamlar arkadaslar, baktım da Elite Menajerler Klanı konusundan bayadır ses çıkmıyor Nasılsınız iyimisiniz? :))“ iyilik sağlık oğuzhan dostum sen nasılsın hayırlı cumalar olsun

• Benutzer-Avatarbild

Yönetim Ekibi Açıklaması

OsmanDALKILIC - - Haberler

Beitrag

Zitat von DeLiCe: „Tam da söylediğim gibi olmuş.Tebrikler hepinize.Birilerinin yönetimi,oyunu bırakması bu oyuna ancak zarar verir. Ekibin büyümesi,iş paylşımı olması çok daha güzel şeyleri beraberinde getirecektir. Başarılar arkadaşlar,kolaylıklar diliyorum.“ Değerli kardeşlerimin en üst kademeye erişilememe kuralı yani Tanrı ve kulları (çift tanrılı sistem) yönetim modeliyle çok başarılı olacağımıza oyunda gelişim sağlayacağımıza inancım tam. Bunu en son button ve talha atay kardeşimiz uygulam…

• Benutzer-Avatarbild

Yönetim Ekibi Açıklaması

Beitrag

Zitat von Floren: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Kardeşlerim marques ve dilovası istifa falan yok yani değil mi cevap verin bana yazın hemen“ Osman Dalkılıç evini arsasını satıp oyuna basmış Dilovası ve Marques mücadeleniz ve kararınız için herkes adına teşekkür ederim. Başarılar ve herkese iyi oyunlar.“ Adam onlar adam sağolsunlar beni kırmadılar bende onları kırmadım kırmamda. Direk iletişime geçilemeyecek konuma geçmeniz oyunda tanrısallaşmanız açısından çok mükemmel bir karar. Herkes haddini bil…

• Benutzer-Avatarbild

Yönetim Ekibi Açıklaması

Beitrag

Kardeşlerim marques ve dilovası istifa falan yok yani değil mi cevap verin bana yazın hemen