Suchergebnisse
Suchergebnisse 101-120 von insgesamt 182.
-
Forum Ayın Üyesi | 07.07.2019
BeitragTebrik ederim değerli dostumu
-
Lig başlamadı
Beitragİyi oyunlar dostlarım
-
Zitat von MVP: „Takım Adı : EVOS Menajer Adı:F Turan Süper lig 12 galibiyet 4 beraberlik (52 m yatırılacak) lig 3 gün önce bitti müsait olduğunuzda yatırırsanız sevinirim.“ benim 12 günlük param duruyor içerde daha senin 3 gün olmuş muhatrap bulursan alırsın paranı allahtan gibi düşün...
-
Zitat von isoavci: „Lig biteli 8 gün oldu bizim primler daha yatacak. Beklemiorum da artik. Bu is batuhansiz olmuyacak belli oldu. . Prim beklentim yok artik. Ha olurya yatırmaya karar verirseniz bubhak kazandigim primi. Fakire fukaraya dağıtın bana vermeyin Bu nedir ya. Bi isi ya layikiyla yaparsin. Yada yapmazsın bu kadar basit.“ Metin Oktayın oğlunun babasına sevenleri üzmeyelim baba dediğinde metin oktayın o anda döktüğü göz yaşlarından haberi olmayanlar bugün ismail avcı kardeşimizin bu oyu…
-
Zitat von city_kent: „Yalan oldu galiba o iş açıklamada yok açıklama yapan moderatörde yok“ kimine yattı kimine yatmadı işe bak ya kimsenin umrunda bile değil sahipsiz gibi oyun oldu okadar çok moralim bozuluyor ki
-
kullanıcı adı OsmanDALKILIÇ takım adı OSMAN DALKILIÇ FUTBOL KULÜBÜ hala yatmadı... yeni lige devam ediyorum ...
-
Zitat von fener2323: „Benim ödülüm de yatmadı“ benim yeni lig bile başladı. Kime yatmış kimine yapmamış yatanlar sendikalı biz harranlıyız heralde
-
Yeni ligim başladı bugün. Daha bitmiş ligin hak edilen pirimleri yüklenmedi bana yardımcı olurmusunuz kullanıcı adı OsmanDALKILIÇ Takım adı OSMAN DALKILIÇ FUTBOL KULÜBÜ
-
Zitat von vista1: „Muson Ruzgari 17,5M yatırılması gerekiyordu 15 M yatırılmış“ benim lig biteli 1 hafta oldu bana ücret falan yatmadı. kullanıcı adı OsmanDALKILIÇ takım adı OSMAN DALKILIÇ FUTBOL KULÜBÜ
-
Zitat von Marques: „ben ilgilenmiyorum oyunu bıraktım yetkim alınmamış hala fakat devre araları para yatırma iptal oldu arkadaşlar. Sadece lig bitimlerinde para yatırılacak artık.“ takım adım: OSMAN DALKILIÇ FUTBOL KLÜBÜ menajer adım: OsmanDALKILIÇ ligim biteli 3 gün oldu primlerim yatmadı
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitragstifa dilekçesi marques red edildi
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitragİstifa dilekçesi marques
-
Görevi bırakıyorum.
BeitragKim sahip çıkacak şimdi oyuna kaç kişi kaldı
-
Görevi bırakıyorum.
BeitragOyunun istikbali çok riske girmiştir hemde çok
-
Görevi bırakıyorum.
BeitragZitat von Marques: „Merhaba arkadaşlar , Yeni yıl ile beraber devraldığım bu görevi bugün itibariyle bırakıyorum. Sizinle beraber olmaktan , sizinle beraber birşeyler yapmaktan hiç sıkılmadım. Özel hayatımda yaşadığım bir kaç olaydan ötürü görevi bırakıyorum , bu görevin sorumluluklarını artık yerine getiremeyeceğimi bildiğim için daha fazla bu görevin üstümde kalması doğru değil , sizlerin benden beklentileriniz var , bu beklentileri an itibariyle karşılamayacağım için , sizlerin beklentilerini…
-
Elit Menajerler Klanı
OsmanDALKILIC - - Klanlar
BeitragBu oyun tek oynadığım oyundur. Tek hayalim gün geldiğinde online sayısının 1000lere kadar yükseldiği günleri görmektir. Bu oyun geliştikçe oyun için birşeyler gördüğümde hayat enerjim artımaktadır
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitragalmanya kadar güzel ülke futbolda hayasızca hareketler iffet mücadele için önemli ancak maçlardaki futbolcuların performansları gitgide azalarak kuşlarıda
-
Zitat von Marques: „Sevgili Menajerler , Uzun süredir üzerinde çalıştığımız Maç başına Galibiyet ve beraberlik primini bugün itibariyle sonuca ulaştırmış bulunmaktayız. Çok kısa bir süre önce sizlerin önerilerini almak için forumda bir başlık açmıştık , herkesin tek tek önerileri okundu ve nihayi karar alındı. MAÇ BAŞINA GALİBİYET PRİMLERİ SÜPER LİG : Maç başına 5 m 1.LİG : Maç Başına 4 m TFF 2.LİG : Maç Başına 3 m TFF 3.LİG : Maç başına 2.5 m BERABERLİK PRİMİ : Süper lig , 1.lig , TFF 2.lig ve …