Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 45.
-
Werder Veremem Fc Genç Oyuncuları
safa.ykc - - Genç Oyuncu
BeitragZitat von pharmasy1903: „Zitat von aykutselcuk: „Ben açacaktım siz önce davranmıssınız, bizde buraya yazalım o halde:) ara sırada güncelleriz güçleri 220 DI 18.......10.07.2018 210 DI 18.......05.07.2018 180 OD 18......16.07.2018 170 FO 17.......20.07.2018 115 OL 17........08.08.2018 100 FO 17........11.08.2018 50 OL 16.........28.08.2018“ 220 'di güzel gelişmiş“ DI lar nasıl oyle gelişmiş ya
-
OYUNCU FİYATLARI!!!!!!!!!!!
BeitragZitat von usta61: „Eylül ayında tam olarak pazar düşer.“ Umarım abi
-
BeitragTek temennimiz o . Umarım eskisi gibi olur ve anlayış gösterir herkes
-
BeitragHerkese merhaba arkadaşlar Arkadaşlar bilindiği üzere oyun yeni yeni toparlanıyor ve yeni arkadaşlar aramıza katılıyor. Oyunun toparlanması biraz daha beklememiz gerecek gibi. Hala daha eski dönemlere gelemedik. Eskisi gibi oyunun zevkli ve oynanabilir olması biz kullanıcılar elinde adminlerde sağolsunlar bunun için uğraşıyorlar. Asıl demek istediklerim pazar fiyatları gereğinden fazla ucuk böyle olursa aramıza yeni katılan arkadaşlar transfer yapamayacak ve oyundan zevk almayıp bırakabilirler. …
-
Nazilispor‘dan Yardimlasma Turnuvasi!
safa.ykc - - Turnuvalar
Beitragbenim tarihler dolu oldugundan kazanmıs olmama ragmen giremiyorum Köyceğiz Bld. Spor
-
safa.ykc - - Turnuvalar
BeitragZitat von legendAltnts: „KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI youtu.be/ZCBqzAH1o04 Kazanan arkadaşaları tebrik ederiz. Turnuva tarihinde müsayit olanlar, turnuvaya bizler tarafından 2 gün içinde dahil edilecek.. Futbolcup Yönetimi “ 2. yedek
-
safa.ykc - - Turnuvalar
Beitragtakım adı Köyceğiz Bld spor. menejer adı Hiroki Kukuki
-
Büfe Fiyatları
BeitragPeki taraftar ürünleri hakkında ne önerirsiniz ?
-
turnuva başlıyor
Beitragevet hocam. amaç zaten alt liglere yardım
-
turnuva başlıyor
Beitragturnuva adı yazmayı unutmusum turnuva adı : BEŞİKDÜZÜ AYYILDIZ TURNUVASI
-
turnuva başlıyor
Beitrag1 milyon ödüllü ayrıca kurucu özel olarak hazırlık maçı atacak turnuva 8 nisanda başlıyor turnuva şifreis için : Köyceğiz Bld. Spor yani bana ulaşınız amaör lig - 3. Lig A kategorileri arasındaki herkes davetlidir.
-
dostluk maçı istek
BeitragZitat von Şevket: „Zitat von safa.ykc: „Henüz gelişmekte olan bir kulüp konumundayım ve hazırlık maçı fikstürümde büyük boşluklar var . büyük kulüplerden bu konuda yardım bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim. Kulüp ismi : Köyceğiz Bld. Spor amatör lig aydın bölgesi 2. grup“ Günlerin dolu yarın göndereyim sana hazırlık maçı“ çok teşekkür ederim
-
dostluk maçı istek
BeitragHenüz gelişmekte olan bir kulüp konumundayım ve hazırlık maçı fikstürümde büyük boşluklar var . büyük kulüplerden bu konuda yardım bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim. Kulüp ismi : Köyceğiz Bld. Spor amatör lig aydın bölgesi 2. grup
-
Stadyum bilgisi
safa.ykc - - Futbolcup TR
Beitragüst liglere cıktıkca inşşat süresi artıyor mu ?
-
genç takım
BeitragYani evet 7 oyuncu çıkıyor . Bu sayı arttırılabilir . Yani birleşme falan söz konusu değil
-
genç takım
Beitragsorularınız güzel soru 1. sorudan başlamarsam... örneğin takım ismi istanbulspor ise genç takımı istanbul U21 veya istanbul genç olabilir. farklı bütcesi olan bir takımyine a takımın yedeği. super lig deki 300luk genç zaten a takımda oynar daha iyi gelişssin diye. zaten genç takım genç liginde . a takımın ligindeki takımlarla karsılar. yani güç farkı cok olmaz. benim demek istediğim 20 30 güçlük gençler ufak olsa da forma sansı bulsun diye. umarım anlatabilmişimdir. iyi oyunlar
-
genç takım
Beitrag21 yaş altı oyuncular için genc takım ligi kurulabilir. örneğin yedekte kalan 21 yaş altı genç oyuncular oynayabilir böylece gelişmeleri hızlandırılabilir. Saat 14.00 da turnuva 16.00da hazırlık 18.00 da lig maçları oldugun öğlen 12.00da genç takımın maçları başlayabilir.
-
turnuva
safa.ykc - - Turnuvalar
BeitragAmasya Belediye Spor un kurmuş oldugu turnuvaya girmek için şartlar nedir?