Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 219.
-
Elit Menajerler Klanı
Beitragvalla 4-5 galiba tam seçemedim
-
Elit Menajerler Klanı
Beitragyeni farkettim uefa son 32 rovanş maçında iyi tahmin çıkarmışım
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragŞuan turnuvası olmayan 7 kişi varmı açimmi turnuva ?
-
...
BeitragTomun dediğini çevirseydiniz bari ne diyor :)))
-
Kırmızı kart
BeitragBu durum hala varmı ?
-
Oyuna giriş yapamıyorum..
BeitragMobil pc tarayıcı hangileri bide geçmiş çerezleri silip öyle dene mobil pc chromeden sorunsuz giriyor
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragNe zaman açtınız ne zaman doldu hiç bir şey anlamadım 9 gün boşmu geçecek bana günde 1.5 2m gelirdi taraftar büfe falan
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragTurnuva tarihini söylemedin ömer açimmi ben turnuva ?
-
Menajer adı: ^mersinli^ 22 Şubat 2019 Cuma 20:30 Rize spor - Yeni Malatya 0-1 22 Şubat 2019 Cuma 20:30 Göztepe - Trabzonspor 0-2 23 Şubat 2019 Cumartesi 13:30 Sivas spor - Antalya spor 1-1 23 Şubat 2019 Cumartesi 16:00 Alanya spor - Kasımpaşa 0-0 23 Şubat 2019 Cumartesi 19:00 Başakşehir - Bursa Spor 2-0 24 Şubat 2019 Pazar 13:30 Ankaragücü - BB Erzurum Spor 2-1 24 Şubat 2019 Pazar 16:00 Konya Spor - Kayseri spor 1-0 24 Şubat 2019 Pazar 19:00 Galatasaray - Akhisar Bld 3-0 25 Şubat 2019 Pazartesi …
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Mutlu43: „Kullanıcı adı : mutlu43 takim adi : #KUTAHYASPORR# (Kurucu)“ a.selam hoş geldiniz
-
Oyuncu Yaş Atlama Tarihleri
Beitrageline sağlık güzel bir bilgilendirme olmuş
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von omergok: „Çoğunun var ahmet hocam istersen yeni döndün kurduğum herkese 5m lik turnuvaya katıl turnuva bitimi sende yeni bir turnuva kurarsın“ Olur ne zaman kuruyorsunuz
-
Elit Menajerler Klanı
Beitrag26 şubatta turnuva açmayı düşünüyorum turnuvası olmayan varmı bizden ?
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragHer zaman aktif olanların yanındayım bunu unutmayın hiç bir sorumluluktan kaçmadım bu zamana kadar her türlü sorumluluğu alırız tabiki yardımsa yardım sohbetse sohbet kavgaysa kavga :))) her zaman olduğu gibi sizlere yardımcı olmak isterim her ne kadar takım zayıf olsada stadım herkese yeter