Suchergebnisse

Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 219.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Tersinli - - Klanlar

Beitrag

Ben 1m kurdum kimse gelmedi adamlar kişi başı 100m istiyor demek :)) o kadar gelişemedik

• Benutzer-Avatarbild

Menajer adı : ^mersinli^ 15 Şubat 2019 Cuma 20:30 EY Malatyaspor - Beşiktaş 0-2 16 Şubat 2019 Cumartesi 13:30 Akhisarspor - MKE Ankaragücü 1-1 16 Şubat 2019 Cumartesi 16:00 Bursaspor - Çaykur Rizespor 1-0 16 Şubat 2019 Cumartesi 19:00 Fenerbahçe - A. Konyaspor 2-0 17 Şubat 2019 Pazar 13:30 BB Erzurumspor - DG Sivasspor 1-1 17 Şubat 2019 Pazar 16:00 Trabzonspor - A. Alanyaspor 2-0 17 Şubat 2019 Pazar 16:00 İM Kayserispor - Göztepe 2-1 17 Şubat 2019 Pazar 19:00 Kasımpaşa - Galatasaray 0-3 18 Şubat…

• Benutzer-Avatarbild

Lig atanamama

Tersinli - - Oyun Hatalari

Beitrag

Tamam attım mail ile geri dönüş yapılacak dedi

• Benutzer-Avatarbild

Lig atanamama

Beitrag

Nasıl attın ticket yeri nerde

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE PARA

Tersinli - - Turnuvalar

Beitrag

Turnuva katılım yetersizliği yüzünden iptal edilmiştir geçici süreliğine turnuva kurmamaya karar verdim kimsenin ihtiyacı yok anlaşılan

• Benutzer-Avatarbild

Lig atanamama

Beitrag

Kontrol sonucu ? Atanacakmıyım Ticket nasıl atılıyor yada nereye atmak gerekiyor atalım

• Benutzer-Avatarbild

Lig atanamama

Beitrag

Menajer: ^mersinli^

• Benutzer-Avatarbild

Lig atanamama

Beitrag

Kimi suçluyalım ilgi ve alakadan ona gidelim sizde belliki alınma var elin yetmiyorsa eli yetene diyim o zaman ilgi alaka yok diye hiç bir şey yapma diyorsun otur bekle :)) zaten h.maçlar zor toplanıyor turnuva katılan yok ligde olmazsa neye giriyomki

• Benutzer-Avatarbild

Lig atanamama

Beitrag

Kolay gelsin hayırlı çalışmalar buraya cevap gelmeyince bende özele yazdım yanlış yapmışım zaten ben niye acele ediyorumki sistem ne yapıyorsa yapsın

• Benutzer-Avatarbild

Lig atanamama

Beitrag

Cevap lütfen ne yapmak gerekiyor 4 gün oldu

• Benutzer-Avatarbild

Hazırlık maçı arıyorum

Tersinli - - Hazırlık Maçı

Beitrag

Boş günlerine ben gönderirim 73350 stad

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE PARA

Tersinli - - Turnuvalar

Beitrag

Zitat von Tersinli: „Toplam 4 milyon değerinde turnuvaya herkes katılabilir katılım tarihi ve linki burdan takip edebilirsiniz Organizatör: RakipNerde Türü: Lig Usulü Zaman: 13.02.2019 - 19.02.2019 En alt lig: 2. Amatör Lig Üst Lig Sınırı: Spor Toto Süper Lig futbolcup.net/#/index.php?w=34…&section=own&_=1549686431“ Katılım devam ediyor

• Benutzer-Avatarbild

73.800 kişilik stad

Beitrag

Zitat von Legend16: „Takım adı:nuri fc Her zaman yollayabilirsin hazırlık maçı arıyordum bende :)“ Boş günlerine gönderdim teşekkürler bol şans

• Benutzer-Avatarbild

Futbolcup Forum Ayın Üyesi !

Tersinli - - Etkinlikler

Beitrag

Hayırlı olsun başarıların devamı gelmesi dileğiyle

• Benutzer-Avatarbild

Lig atanamama

Beitrag

3 gündür bende 8 futbolcu ile lige atamasını bekliyorum hala atanmadı bendemi ticket atmam gerekiyor?

• Benutzer-Avatarbild

73.800 kişilik stad

Beitrag

Zitat von Oguzhan Ozen: „Zitat von Tersinli: „Zitat von Oguzhan Ozen: „ÖzenFC Oğuzhan Özen“ Boş günün hiç yok“ oldukça artık“ 12 mart gönderildi

• Benutzer-Avatarbild

73.800 kişilik stad

Beitrag

Zitat von Oguzhan Ozen: „ÖzenFC Oğuzhan Özen“ Boş günün hiç yok

• Benutzer-Avatarbild

Her Telden sohbet

Tersinli - - Oyun Özel Sohbeti

Beitrag

Hazırlık maçı turnuva yaparlarsa alamayacakları futbolcu kalmaz bizde öyle geliştik bir anda hepsi olmaz zaten biz süperlige çıktığımız gibi amatöre geri dönüyorduk daha iyi futbolcu geliştirme için

• Benutzer-Avatarbild

Her Telden sohbet

Beitrag

Bende toparlamaya çalışıyorum ama yine aktif göremiyorum

• Benutzer-Avatarbild

Her Telden sohbet

Beitrag

Normal yapılacak sohbet bulamayıncabu konuyu açtım her telden sohbet edelim istedik Ee neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor nasılsınız