Suchergebnisse
Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 219.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragBen 1m kurdum kimse gelmedi adamlar kişi başı 100m istiyor demek :)) o kadar gelişemedik
-
Menajer adı : ^mersinli^ 15 Şubat 2019 Cuma 20:30 EY Malatyaspor - Beşiktaş 0-2 16 Şubat 2019 Cumartesi 13:30 Akhisarspor - MKE Ankaragücü 1-1 16 Şubat 2019 Cumartesi 16:00 Bursaspor - Çaykur Rizespor 1-0 16 Şubat 2019 Cumartesi 19:00 Fenerbahçe - A. Konyaspor 2-0 17 Şubat 2019 Pazar 13:30 BB Erzurumspor - DG Sivasspor 1-1 17 Şubat 2019 Pazar 16:00 Trabzonspor - A. Alanyaspor 2-0 17 Şubat 2019 Pazar 16:00 İM Kayserispor - Göztepe 2-1 17 Şubat 2019 Pazar 19:00 Kasımpaşa - Galatasaray 0-3 18 Şubat…
-
Lig atanamama
BeitragTamam attım mail ile geri dönüş yapılacak dedi
-
Lig atanamama
BeitragNasıl attın ticket yeri nerde
-
HERKESE PARA
Tersinli - - Turnuvalar
BeitragTurnuva katılım yetersizliği yüzünden iptal edilmiştir geçici süreliğine turnuva kurmamaya karar verdim kimsenin ihtiyacı yok anlaşılan
-
Lig atanamama
BeitragKontrol sonucu ? Atanacakmıyım Ticket nasıl atılıyor yada nereye atmak gerekiyor atalım
-
Lig atanamama
BeitragMenajer: ^mersinli^
-
Lig atanamama
BeitragKimi suçluyalım ilgi ve alakadan ona gidelim sizde belliki alınma var elin yetmiyorsa eli yetene diyim o zaman ilgi alaka yok diye hiç bir şey yapma diyorsun otur bekle :)) zaten h.maçlar zor toplanıyor turnuva katılan yok ligde olmazsa neye giriyomki
-
Lig atanamama
BeitragKolay gelsin hayırlı çalışmalar buraya cevap gelmeyince bende özele yazdım yanlış yapmışım zaten ben niye acele ediyorumki sistem ne yapıyorsa yapsın
-
Lig atanamama
BeitragCevap lütfen ne yapmak gerekiyor 4 gün oldu
-
Hazırlık maçı arıyorum
BeitragBoş günlerine ben gönderirim 73350 stad
-
HERKESE PARA
Tersinli - - Turnuvalar
BeitragZitat von Tersinli: „Toplam 4 milyon değerinde turnuvaya herkes katılabilir katılım tarihi ve linki burdan takip edebilirsiniz Organizatör: RakipNerde Türü: Lig Usulü Zaman: 13.02.2019 - 19.02.2019 En alt lig: 2. Amatör Lig Üst Lig Sınırı: Spor Toto Süper Lig futbolcup.net/#/index.php?w=34…§ion=own&_=1549686431“ Katılım devam ediyor
-
73.800 kişilik stad
BeitragZitat von Legend16: „Takım adı:nuri fc Her zaman yollayabilirsin hazırlık maçı arıyordum bende :)“ Boş günlerine gönderdim teşekkürler bol şans
-
Futbolcup Forum Ayın Üyesi !
Tersinli - - Etkinlikler
BeitragHayırlı olsun başarıların devamı gelmesi dileğiyle
-
Lig atanamama
Beitrag3 gündür bende 8 futbolcu ile lige atamasını bekliyorum hala atanmadı bendemi ticket atmam gerekiyor?
-
73.800 kişilik stad
BeitragZitat von Oguzhan Ozen: „Zitat von Tersinli: „Zitat von Oguzhan Ozen: „ÖzenFC Oğuzhan Özen“ Boş günün hiç yok“ oldukça artık“ 12 mart gönderildi
-
73.800 kişilik stad
BeitragZitat von Oguzhan Ozen: „ÖzenFC Oğuzhan Özen“ Boş günün hiç yok
-
Her Telden sohbet
BeitragHazırlık maçı turnuva yaparlarsa alamayacakları futbolcu kalmaz bizde öyle geliştik bir anda hepsi olmaz zaten biz süperlige çıktığımız gibi amatöre geri dönüyorduk daha iyi futbolcu geliştirme için
-
Her Telden sohbet
BeitragBende toparlamaya çalışıyorum ama yine aktif göremiyorum
-
Her Telden sohbet
BeitragNormal yapılacak sohbet bulamayıncabu konuyu açtım her telden sohbet edelim istedik Ee neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor nasılsınız