Suchergebnisse
Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 168.
-
King Łódź - PGG ROW 1-4 PGG ROW - King Łódź 6-0
-
w wieku 31 lat podpisałem z 10 grajkami z pola kontrakty na 6 sezonów wczoraj przed końcem ligi jeszcze sprawdzałem, i każdy miał w umowie, że jeszcze kontrakt trwa 5 sezonów dziś dzień po skończeniu ligi, 8 grajków ma kontrakt na 4 sezony, a dwóch tylko do końca sezonu..............?? o co chodzi?? co mam teraz z nimi zrobić?? odejdą po sezonie i cały misterny plan budowania składu się wali.....
-
Haxball
Beitragsorry ale muszę zrezygnować, nie mam ostatnio czasu, bo trzeba straty po covid nadrobić, żeby wejść i zagrać, to naprawdę muszę się do tego zmuszać, a to nie daje przyjemności, więc nie ma sensu
-
Haxball
Beitraglewus czemu tak brzydko piszesz, od razu walkower, przecież sam wiesz, że od kilku dni między 20 a 22 próbowałem Cię łapać, ale nigdy cie nie było, mimo, że mówiłem o których godzinach jestem wczoraj też wszedłem, o 21,16 (sorry mam swoje życie), oczywiście pisałem czy jesteś, ale miałem tylko link który nie działał, na pw nie odpisałeś to ci napisałem grzecznie, żebyś wpisał że wygrałeś 5-2 bo mi nie zależy i nie mam czasu się męczyć żeby cię złapać a ty mi tu walkowerem wylatujesz, a prawda je…
-
Haxball
BeitragFopa i Nietakt vs PGG ROW RYBNIK 1-6 Kolonia City vs PGG ROW RYBNIK 6-7
-
Bitwa klanów - Dyskusje
Beitragtornado nie narzekaj, 1 euro piechotą nie chodzi
-
Haxball
Beitrag4 kolerjka martino - szwagier 5-3
-
Haxball
Beitragsoona to chyba tylko ping
-
Haxball
Beitragee to nawet poszło sprawnie
-
Haxball
BeitragFC KOXY - PGG ROW RYBNIK 2-9
-
Haxball
Beitragproponuję jeden mecz to dwie polowy po 2 min, raz się gra czerwonym raz niebieskim a czy od razu mecz i rewanz to nie wiem, to mi akurat wszystko jedno, ale moze lepiej zrobić rewanze potem
-
Haxball
BeitragAa nie powinniśmy grać tak że meczyk składa się z 2 połów raz się gra czerwonym raz niebieskim?
-
Haxball
BeitragMoże być
-
Haxball
Beitrag1. woooojtaaaas / Kolonia City 2. Kameleon / Celtic Glasgow 3. Tańczący z wilkami / FC KOXY4 4. Mahon /menele mahonka 5. Theodor T-Bag Bagwell / Fox River FC 6. szwagier / paprotniarozrzutniki 7. SooN / iBuyPower 8. MartinoMartinez/ PGG ROW RYBNIK
-
Haxball
Beitragja jestem za 1 v 1 i moge w takiej lidze zagrac jak pogramy 1v1 i bedzie stała ekipa to wtedy mozna myslec o 2v2 lub 3v3
-
Haxball
BeitragO kurde, kiedyś byłem w to całkiem dobry, a teraz muszę sprawdzić możemy się ugadać i pyknąć
-
Bitwa klanów - Dyskusje
BeitragHetero czytając ciebie to wygląda tak, że jednak spinasz poślady
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
BeitragEch.....
-
a kto za tydzień będzie pamiętał, co kto gdzie wygrał, no może poza tymi co wygrali gala to forma zabawy i jak zabawę trzeba ją traktować z przymrużeniem oka, jedni się tym interesowali (pewnie koło setki zagłosowało), większość nawet nie słyszała:) przez szacunek dla tych, którzy poświęcili swój czas na organizację projektu, nie ma co za bardzo psioczyć i wylewać żali