Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-36 von insgesamt 36.
-
Menajer ismi: Beyazyıldız Bursaspor: 1 - 0 :A.Alanyaspor [ELENDİ] BB Erzurumspor: 0- 1 :Kasımpaşa A. Konyaspor: 1 - 1 :M.Başakşehir Antalyaspor: 1- 2 :Trabzonspor Kayserispor: 1 - 1 :DG Sivasspor EY Malatyaspor: 1 - 0 :Galatasaray Fenerbahçe: 2- 0 : MKE Ankaragücü Akhisarspor: 1 - 0 :Göztepe Beşiktaş: 2 - 1 :Çaykur Rizespor
-
Kulüp Asistanları
BeitragYetenek avcısı olayına sonuna kadar katılıyorum hatta yeni asistanlar şart
-
Bunun şuan oyuncu az olmasından kaynaklı geçici bir durum olması kabul edilebilir ama ilerleyen zamanlarda yeni kullanıcılar gelirse eski sisteme geri dönebiliriz diye düşünüyorum sorun zaten kullanıcı az olması yoksa buna ihtiyaç kalmazdı kimse atanmak için beklemezdi O zaman ilk yapılması gereken reklam mobil öncelik bu hallolursa her şey yoluna girer diye düşünüyorum
-
Zitat von Eserbekler: „Hangi ligdesin bilmiyorum ancak düşün ki stadı büyük oyuncular alt liglere düşüyorlar veya oyuna geri dönüyorlar bu takımlarla aynı ligde olduğunda adaleti bir şekilde sağlamak lazım mesela ben şimdi 1.ligdeyim ve birkaç lig düşeceğim sonra süper ligden oyuncular alıp gelene geçene 8-10 attığımı düşün ortada rekabet diye bir sey kalmaz diğer oyuncular zevk alamaz hele ki oyunu tam öğrenmemiş biri bunun nasıl olduğunu anlayamadan oyunu bırakır. Kredi kullanıp kopyalama duru…
-
Zitat von alpersahin: „yani messi amator ligde oynayabilir diyorsunuz. bence mantiksiz. ama yinede pazardaki durgunlugun bir sekilde duzelmesi lazim. bunuda zamana birakirsak duzelir diye dusunuyorum.“ o konuda haklısınız o sıkıntı ortaya çıkabilir ama şuan futbol dünyasında da bi engel yok bunlara burda da engel olmayacak amatördeki takımında messiyi alma gücü olmaz diye düşünüyorum varsada helal olsun veya aldı diyelim amatörde messi ne işine yarayacak başka bir şeylerde yapılabilir reklam gib…
-
Zitat von MustiSRSY: „Oyuncu bulunur aslında bulmasınada öncelikle şu fiyatların düzenlenmesi gerekiyor transferde ne kadar üst takım oyuncularını gördükte almak istesekte fiyatlar uçuk yine birşey farketmeyecek“ yani ama şimdi seçenek çoğaldıgında satıcılarda mecbur fiyat düşürmek zorunda kalabilirler bütün oyuncular gözükecek şuan herkes kafasına göre uçuruyor öneri sadece benimki başka bir şeylerde yapılabilir
-
Arkadaşlar transfer pazarında en fazla 2 lig üstten oyuncu alma ve 2 lig alta oyuncu satma durumunda değişiklik olsa nasıl olur bu durum kalksa herkes her ligden oyuncu alabilecek ve satabilecek olsa nasıl olur ? Şuan bakıyoruz transfer pazarı cok durgun böyle değişiklik yapılabilirise transfer pazarının daha canlı olabilecegini düşünüyorum gerçekte oldugu gibi parası olan alır yine alt ligdeki takımlar oyuncu göremiyor bulamıyorlar onlar için güzel olur üst ligdeki takımlar içinde alt liglere i…
-
Dunya kupasi kredi
BeitragBen de katılıyorum teşekkür ediyoruz oyun sahiplerine skor tahmin yarışmasında oyun içi para ödülü ve dünya kupasında gol başına 5 kredi çok iyi oldu herkes mutlu
-
ALİ KOÇ ŞEREFİNE 90M
BeitragMenajer adı : Beyazyıldız Takım adı : Beyazyıldız FK
-
Bayram Turnuvası Amatör 1. Lig
BeitragTakım adı: Beyazyıldız FK Menajer adı : Beyazyıldız
-
Evet yeni sözleşme başlama tarihine bakarak geliş tarihini bilebiliriz ama devre arasına girilmesine daha 1 maç var ve transfer dönemi kapandı bunun iyi olmadıgını düşünüyorum sonucta daha devre arasına gelmeyi bırak daha 1 maç var yani öncelikli sorun o tarihi görmemek değil o tarihin devre arasına 1 maç kala bile ileriyi göstermesi diğeri zaten suan herkes lig atamaları için bekliyor baya uzun süre, en azından liglerin başlangıcı bitişi olursa daha düzenli boşa beklenmemiş olur herkes kabullen…