Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 45.
-
İsim yaş
Enerer - - Futbolcup TR
BeitragMerhaba biraz geç yazıyorum ama ismim Elvin 18 yaşımdayım Azerbaycanlıyım
-
Haftanın menajeri
Enerer - - Oyun Hatalari
BeitragTeşekkür ederim
-
Haftanın menajeri
Enerer - - Oyun Hatalari
BeitragYani bir sorun yok mu diyorsunuz?Menajerin seçilmesi neye göre oluyor?
-
Haftanın menajeri
Enerer - - Oyun Hatalari
BeitragMerhaba.Bugün yeni açılmış,şimdiye kadar sadece 18 lig maçı oynamış takım haftanın menajeri oldu .Benim takım 2015ten açık kendimden güçlü takımları yendim,liglerde 1ci oldum ama ben haftanın menajeri olamadım haftanın menajeri ile ilgili bi düzenleme gelicek mi?
-
Dünya kupası
Enerer - - Turnuvalar
BeitragMerhaba.Açılan dünya kupası turnuvası uzun zamandır dolmadı turnuvadan çıimanın bir yolu var mı?
-
2 mln ödüllü turnuva.
Enerer - - Turnuvalar
BeitragMerhaba.Destek turnuvası adında turnuva kurdum 16 mln toplamda.amatör kulüpler katılabilir şifresini özelden ala bilirsiniz.En yüksek katılım bölgesel amatör lig.menajer adım Enerer
-
KADRO DİŞİ
BeitragZitat von Şevket: „Zitat von Enerer: „Neden zarar olsun ki?zaten paralarını veriyoruz.Hiç olmazsa antreman alıp fayda sağlasınlar.“ Parasını veriyorsun tamam da hepsini oynatabiliyor musun?“ Oynatmakla ne alakası var 11 as oyuncu oynuyor zaten diğerleri de gelişse satsak kötü mü olur?
-
KADRO DİŞİ
BeitragNeden zarar olsun ki?zaten paralarını veriyoruz.Hiç olmazsa antreman alıp fayda sağlasınlar.
-
KADRO DİŞİ
BeitragMerhaba bence çok güzel bir öneri.Zaten kadro dışı oyuncunun antreman almaması pek mantıklı değil
-
Elo sıralaması
BeitragTamam anladım teşekkür ederim.
-
Elo sıralaması
BeitragMerhaba.Elo sıralamasında bir sorun mu var?veb spor toto 3 cü ligdeyim.Ligde son 8 oyunumu yendim hazırlık maçları ve turnuvalar sayılıyor mu bilmiyorum ama onların da çoğunu kazanıyorum.Ama eloda ilerleme olmuyor çok ve takımında oyuncu olmayanlar uzun süredir elo da ilk sıralarda.
-
Stadyum
BeitragStadyumun süresinin kısaltılması mümkün değil mi?
-
Stadyum
Beitrag48.800 kredi 16000 istiyor
-
Stadyum
BeitragYanlışlık yapıp hepsini birden verdim.140 mln verdim geri alamam.Ama bu süre çok yüksek bi süre.3 yıl kim beklicek ki.
-
Stadyum
BeitragMerhaba.Hepinizin bildiği gibi oyunda stadyum süresi çok uzun.Ben şimdi stadyum yükselttim 1100 gün sürede bitecek.Gerçekte bile bu kadar uzun sürmüyor.Oyun kapandığında bir kaç kişi stadyumu yükseltti.Bu sürenin indirilmesi mümkün mü?
-
GOP BJK FUTBOL AKADEMİSİ
BeitragMerhaba 3 cü ligdeyim kaleci için ne kadar istiyorsunuz?
-
Şampiyonlar kupası
Enerer - - Oyun Hatalari
BeitragHayır eminim dünya kupasına da katıldım.
-
Şampiyonlar kupası
Enerer - - Oyun Hatalari
BeitragGirdim
-
Şampiyonlar kupası
Enerer - - Oyun Hatalari
BeitragHayır oynamadım.Katılım belgesi yoktu
-
Şampiyonlar kupası
Enerer - - Oyun Hatalari
BeitragSpor toto 3 ama katılim belgesi gerekmiyor mu?