Suchergebnisse
Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 89.
-
haftada bir aynı dert
tuchel - - Oyun Hatalari
Beitragtakım adı ;RB Leibzig menejer adı;tuchel 2 gün oldu hazırlık maçı sonucu maç sonuçları bölümünde gözükmüyor para gelmiyor ya da para gelmiş ama finansta gözükmüyor her halukarda sorun var
-
güncel makale
Beitragrica etsem gazetemi oylar mısınız güncel makale flamasını kazanmaya çalışıyorum da futbolcup.net/#/index.php?w=34…639142&pos=0&_=1531821344
-
Lig ile Sıkıntı
tuchel - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von Button57: „Zitat von tuchel: „5 gündür lige atanamadım buda yetmezmiş gibi 3-4 gündür oyun hatası yüzünden hazırlık maçları gelirinden mahrum kalıyorum takım adı RB Leibzig menejer adı tuchel“ hangi günler gelmedi paran, hergün gelmis ? böyle durumlarda lütfen ayri konu acin. arada magdur kaliyorsunuz yoksa“ hocam bilmiyorum ama nasıl oluyor da son 3-4 gün parası yatırıldı ki maç sonuçlarında oynanmadı gözüküyordu finans durumunu da kontrol etmiştim hazırlık maçı geliri yoktu her neyse…
-
lig atanma sorunu
tuchel - - Oyun Hatalari
Beitrag5 gündür lige atanamadım buda yetmezmiş gibi 3-4 gündür oyun hatası yüzünden hazırlık maçları gelirinden mahrum kalıyorum takım adı RB Leibzig menejer adı tuchel
-
Oyun Hatalari Bildirimi
tuchel - - Oyun Hatalari
Beitrag08.07.2018 tarihinde hazırlık maçı hatası oluştu. Ne zamana kadar devam eder bilmiyorum daha önce geç farkettim 10-15 günlük hatadan kaynaklanan zararım vardı sonradan turnuva kuruldu hata olup olmadığını bilmediğim için katılmamıştım
-
bi haksızlık olmadı mı sanki ?
tuchel - - Turnuvalar
Beitragben daha önce de belirttiğim gibi turnuvam 11 haziranda başlıyacak ama turnuvam dolmayabilir dedim keşke benim ismimi de kuraya katsaydınız da çekilişte ismim çıksaydı yedeklere 1 kişi fazla yazardınız gün dolsaydı turnuvaya katılmazdım ama şuan hem bayram turnuvasından hemde kendi turnuvamın gelirinden mahrum kaldım Foruma katılma amacım çevremin genişlemesi ve her zaman olmuyor ama ola ki güzel bir turnuva oldu mu da katılma şansımızın olmasıydı bu konuda herhangi bir anlayış görmedim
-
TEK HESAP
BeitragŞuan için bir sıkıntı yok ben sadece ileride olabilecek şansızlıklara karşı bir mesaj yazıyorum ola ki multi hesap meselesi çıktığında haksızlığa uğramayayım Ben 2014 oyuna başladığımdan beridir çoook az yardımlar alarak ilerlediğim bu yolda tek takımla oynamaya devam ediyorum 23.08.2018 tarihinde stadyum 66,800 kapasiteye ulaşacak bina hepsi üst seviye ikinci takım açma ahmaklığına asla düşmem ben akrabalarımın , abimin kısaca bağlanabildiğim her wifiye bağlanıyorum ama o internet ıd üzerinde ş…
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Akif: „Zitat von tuchel: „inşallah üstad Şu gazete abonelik flamasını nasıl alabiliriz ki kime mesaj attıysam abone olun diye hiç kimseden cevap gelmiyor bir zahmet bu mesajı gören kim varsa tuchel adlı menejerin gazetesine abone olsun sevaptır canlarım 7 kişi kaldı bir türlü sonu gelmedi“ Ben de oldum. Kolay gelsin“ sağolasın kardeş
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Eserbekler: „Zitat von tuchel: „inşallah üstad Şu gazete abonelik flamasını nasıl alabiliriz ki kime mesaj attıysam abone olun diye hiç kimseden cevap gelmiyor bir zahmet bu mesajı gören kim varsa tuchel adlı menejerin gazetesine abone olsun sevaptır canlarım 7 kişi kaldı bir türlü sonu gelmedi“ Takım adı nedir Buraya yazabilirsin KARŞILIKLI GAZETE ABONELİĞİ“ teşekkür ederim eser kardeş
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Şevket: „tuchel abone oldum 6 kişi kaldı :)“ eyvallah şevket abi
-
Elit Menajerler Klanı
Beitraginşallah üstad Şu gazete abonelik flamasını nasıl alabiliriz ki kime mesaj attıysam abone olun diye hiç kimseden cevap gelmiyor bir zahmet bu mesajı gören kim varsa tuchel adlı menejerin gazetesine abone olsun sevaptır canlarım 7 kişi kaldı bir türlü sonu gelmedi
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragBEKLERLER VE ŞEFKET sorumu dikkate alıp cevapladığınız için teşekkür ederim inşallah 1400 güçle birkaç gol atma şansım olur
-
Elit Menajerler Klanı
Beitragşu özel dünya kupası vardı ya o turnuvada gol başına 5 kredi mi veriliyordu yoksa ben yanlış bir duyum mu aldım
-
Elit Menajerler Klanı
Beitragaleyküm selam sağolasın sen nasılsın kardeş