Suchergebnisse
Suchergebnisse 81-95 von insgesamt 95.
-
FUT TIME NEWS #GRUDZIEŃ 2020
SpecialOne - - Archiwum
BeitragGazetkaFC_qqwrwea.png Zapraszamy na ostatnie w tym roku wydanie gazetki Futbolcup!
-
FUT TIME NEWS #LISTOPAD 2020
SpecialOne - - Archiwum
BeitragW piątek 13 zakończyły się zmagania grupowe w pucharach Ligi Mistrzów, Ligi Europy jak i UEFA Europa Conference League, jak to w piłce nożnej nie odbyło się bez niespodzianek i wielkich rozczarowań. Pokrótce przedstawię Wam sytuację w grupach Ligi Mistrzów Liga-Mist_qqewphr.png 32 zespoły zakończyły swoje zmagania w ośmiu grupach, gdzie po dwie najlepsze drużyny uzyskały awans do 1/8 finału LM, trzecie zagwarantowały sobie grę w 1/16 Ligi Europy, a pozostałe musiały zadowolić się jedynie udziałe…
-
FUT TIME NEWS #LISTOPAD 2020
SpecialOne - - Archiwum
BeitragGazetkali_qqehaqr.png "Listopad" Z nocy na dzień coraz zimniej, pochmurniej z dnia na dzień, ogołociał, osierociał świat w tym listopadzie. Już na drzewach zgasła resztka liścianego złota, złota jesień utonęła.
-
FUT TIME NEWS #PAŹDZIERNIK 2020
SpecialOne - - Archiwum
BeitragTOP 20 z dnia 31 Października 2020 Top20pazd_qqehxex.png Ranking Stowarzyszeniowy btfpng_qqehxen.png Nazwa stowarzyszenia: Battle Team Futbolcup Liczba członków w TOP50: 7 Najlepszy w stowarzyszeniu: 2 ELO Tuciak United Team (Tuta96) wdfcpng_qqehxee.png Nazwa stowarzyszenia: Wild Dragons Futbolcup Liczba członków w TOP50: 4 Najlepszy w stowarzyszeniu: 5 ELO iBuyPower (SooN) g8png_qqehxes.png Nazwa stowarzyszenia: G-8 Liczba członków w TOP50: 7 Najlepszy w stowarzyszeniu: 1 PGG ROW RYBNIK (Martin…
-
SpecialOne - - Archiwum
Beitragwywiadpng_qqnahrp.png Redaktor: Witamy w kolejnym wydaniu wywiadu gazetki FutbolCup. Mamy październik, mimo swoich codziennych obowiązków Lokario znalazł dla mnie chwile czasu i odpowiedział na parę pytań związanych z grą i serwerem. Witaj ! Lokario: Witam serdecznie Redaktor: Zaspokój moją ciekawość i powiedz mi jak zaczęła się Twoja przygoda z FutbolCup ? Lokario: Do gry w najlepszego menagera piłkarskiego nie namawiał mnie chyba nikt. Grałem bardzo dużo w Traviana (strategiczna gra wojenna)…
-
SpecialOne - - Archiwum
BeitragGazetkaFC_qqnxxps.png Kolejny miesiąc czas zacząć, ubierajcie się ciepło i nie dajcie się nudzić w te coraz dłuższe i chłodne wieczory. "Na jesieni świat się mieni." "Październik, bo paździerze baba z lnu cierlicą bierze" "Październik chodzi po kraju i ptactwo wypędza z gaju."
-
FUT TIME NEWS #WRZESIEŃ 2020
SpecialOne - - Archiwum
BeitragTOP 20 z dnia 30 Września 2020 top20png_qqnrnqh.png RANKING STOWARZYSZENIOWY btfpng_qqnrnqp.png Nazwa stowarzyszenia: Battle Team Futbolcup Liczba członków w TOP50: 9 Najlepszy w stowarzyszeniu: 1 ELO Tuciak United Team (Tuta96) wdfcpng_qqnrnaq.png Nazwa stowarzyszenia: Wild Dragons Futbolcup Liczba członków w TOP50: 3 Najlepszy w stowarzyszeniu: 3 ELO iBuyPower (SooN) g8png_qqnrnaa.png Nazwa stowarzyszenia: G-8 Liczba członków w TOP50: 6 Najlepszy w stowarzyszeniu: 2 ELO Internazionale Wodzisła…
-
Turniej BTF vs Serwer
SpecialOne - - Archiwum
BeitragGazetkaFC_qqxwqra.png W terminie 1 sierpnia - 4 września odbył się turniej V edycji między stowarzyszeniem BTF a zawodnikami Serwera. btfvsfcpn_qqxwqxp.png Gospodarzami turnieju byli przedstawiciele BTFŁączna pula nagród wyniosła 121mln Cały turniej został rozegrany w systemie Round Robin z grą „FairPlay” Turniej składał się z 3 etapów : I etap(eliminacje grupowe), II etap(rozgrywki półfinałowe), III etap(wielki finał), Składy obu ekip liczyły po 16 zespołów. Już po pierwszych trzech dniach rywa…
-
Nakarm psiaka z OLX
Beitrag1. 9kompania/czarny_agent2 - Nakarmiłem Donalda 2. Livebird FC/dzelen - |nie pamiętam :p| 3. FC Masters Gliwice/ Aztecky - nakarmiłem Borysa 4. Chojniczanka Chojnice / Patrynho - nakarmiłem Oczko 5. MKS Stal Jasień - Nakarmiłem Donalda 6. F.C Barcelona. / lechista07 - nakarmiłem Kame 7. Huragan Humniska/Zbogiem - Kolar będzie miał pełen brzuszek na święta 8. FC Grabowiec Szanti z Włocławka nakarmiona 9. LA Galaxy/ML95 - nakarmiłem Kreona 10. GROM Kąkolewnica/shiven0 - Nakarmiłem Piotrusia z Puła…