Suchergebnisse

Suchergebnisse 21-27 von insgesamt 27.

• Benutzer-Avatarbild

Ben biraz detaylı bir gelişim önereceğim ve umarım hepsi olmasa da bir kısmı gerçekleşir. 1- DİZİLİŞ TAKTİKLERİNİN ÇEŞİTLENDİRİLİP ÇOĞALTILMASINI AYNI ZAMANDA YEDEK SAYISININ NORMALDEKİ GİBİ 7 YE ÇIKARILMASI 2- YETENEK AVCISININ AMATÖR LİGLERE BİLE HİTAP ETMEYEN OYUNCULAR GETİRMESİNE MÜDAHALE EDİLİP EN AZINDAN LİGE VE ASİSTAN LEVELİNE GÖRE ARTTIRILMASI 3- TRANSFER PAZARINDA OYUNCU GÜÇLERİ İLE ORANTILI ÜST TEKLİF MİKTARI AYARLANIP OYUN İÇİNDE PARA TRANSFERİ VE SATIŞININ ENGELLENMESİ 4- OYUNCU KİR…

• Benutzer-Avatarbild

harika

Hzrseremet - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Zitat von Marques: „Şuan oyunun Almanya serverında app uygulaması mevcut. Ülkemiz için dil uyarlama vb sorunlar çözülmeye çalışılıyor. Temennimiz en kısa sürede Türkiye’yede gelmesi.“ gerçekten sevindim hocam sağol

• Benutzer-Avatarbild

Herkesin elinde telefon, bilgisayardan girmek ise daha meşakatli. Bizim için de harika olur ama oyuna başlayanlar için mobil uygulama bence çok çekici bir etken Kimse üşenmez mesajlara, transfer pazarına, başka bildirimlere hemen dönüş yapılır. Bu konuda bir mobil uygulama söz konusu olabilir mi??

• Benutzer-Avatarbild

Multi Hesaplar Hakkında

Hzrseremet - - Haberler

Beitrag

Biz de kuzenimle altlı üstlü oynuyoruz. Moderatöre belirtmiştik. Şeremet Spor diye iki takım var. Temasta bulunmuyoruz.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von yasir012: „340'lık DI için ne istersin hocam.“ onu sattım hocam 32 ye Onun yerine 330 luğu vereyim sana 25 e oda 20 yaşında çıkacak 10 gün sonra

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von OguzhanOzen: „hocam 250k, var ne verirsin“ hocam 250 k ya transfere koyamıyorum bil

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von tasarimci_67: „Sana kardeşim şuan 4M var ve bana OL lazım hangisini verirsin 240 lik hariç , yani verir misin ?“ Malesef 4 m çok düşük ama 230 lığı 2 m ye bırakırım istersen