Suchergebnisse

Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 56.

• Benutzer-Avatarbild

Ograjmy buka razem!

czarny_agent2 - - Bar sportowy

Beitrag

DYSCYPLINA: Piłka nożna Godzina: 20;30 ( 15.05.19) Mecz : Pogoń - Piast / przegrany Typ: 2 Kurs: 1.78 Analiza: Co tu dużo mówić. Mecz piekielnie ważny dla Gliwiczan w kontekście wygrania ligi. 1 drużyna mierzy się z 8 grupy mistrzowskiej. Piast gra obecnie najlepszą piłkę w lidze według mnie, taki mecz to musi być dla nich komplet punków jeżeli poważnie myślą o mistrzostwie kraju, bo po piętach depcze im Legia jak i Lechia. Fakt że to ekstraklasa i może wygrać każdy ale ja widzę w drużynie Piast…

• Benutzer-Avatarbild

Ograjmy buka razem!

Beitrag

Hmm, dobra mala aktualizacja. Mozna dodać 2 zdarzenia dziennie, z kursem mim 1.4 oraz spełniajacy powyższe warunki. Najlepiej byloby gdyby po zakończonym spotkaniu kazdy edytował swoj typ na zielono jezeli zostal wygrany lub na fioletowo ( czerowony dla adminow) jezeli zostal przegrany. Nie jest to konieczne ale bedzie w sumie chyba bardziej przejrzyscie. ( ja swoj typ zaznaczylem ) Tabele stworzę po miesiącu. Nie będzie punktacji lecz wynik skuteczności. Ilość wszystkich podanych typow oraz jeg…

• Benutzer-Avatarbild

Ograjmy buka razem!

Beitrag

Zitat von kameleon: „ btw. świetny pomysł ala "zawód typer" podoba mi się, sam od czasu do czasu lubię wydać kilka groszy by ekscytować się wynikami na żywo, lub się wkurzać gdy jeden mecz lub bramka nie wejdzie na kuponie Pozdro! 2. proponuje Ci nawet abyś za poprawnie trafiony typ przyznawał jakieś pkt i tworzył z tego jakas tabele czy coś, pomysł Twój można rozwinąć w dużej mierze:)“ Dzięki, tez lubie obstawiać stąd pomysł Odnośnie tabeli to tak - wydaje mi sie ze jezeli bedzie duzo obecnych …

• Benutzer-Avatarbild

Ograjmy buka razem!

Beitrag

To może ja zacznę żeby się rozkręciło. DYSCYPLINA:Siatkówka Godzina: 20;30 Mecz: Perugia - Lube / przegrany Typ: 1 Kurs 1.45 Analiza: Stan serii na ten moment 2-2, wiec jest to decydujący mecz.Własne boisko jest tutaj czynnikiem chyba najważniejszym. Gdy Perugia była gospodarzem padl wynik 2x 3;0 dla gospodarzy natomiast gdy Lube grało u siebie wygrali 3;1 i 3;0. Wydaję mi się ze lepsza kadra i bonus własnego boiska powinien wystaczyć i Perugia zapewni sobie tym samym mistrozstwo Włoch. Jak wida…

• Benutzer-Avatarbild

Ograjmy buka razem!

Beitrag

Witam wszystkich Jako, że gracze futbolcup w większym lub mniejszym stopniu interesują się sportem to postanowiłem założyć wątek z obstawianiem meczy. Jeden jest dobry z piłki, drugi z tenisa, a trzeci z kosza, czwarty z e-sportu itd... Wiem że istnieje już projekt Typeromanii ale tam zdobywamy tylko walutę w grze. Tutaj możemy się dzielić według nas najlepszymi typami na dany dzień. Od Premier League po ekstraklase w RPA. Plan typowania jest taki : 1.Minimalny kurs spotkania - 1.4 2. Podajemy …

• Benutzer-Avatarbild

Powodzenia panowie, niech wygra silnik

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

BR 50 17 OP 50 16 OS 45 18

• Benutzer-Avatarbild

Ankieta 2

czarny_agent2 - - Pytania i pomoc

Beitrag

W sumie zapomniałem dodać, bo przewinął się również fajny temat, który chyba poruszył lokario. Mianowicie chodzi o to żeby silnik brał pod uwagę naszą obecność podczas meczu, zmiany zawodników, taktykę, zamianę pozycji. Wydaje mi się to super pomysłem bo jakby nie patrzeć w piłce właśnie o to chodzi aby mądrze zarządzać drużyną, zmianami, ustawieniem. Nie wiem kompletnie jak teraz działa obecny silnik bo wiedzą to tylko programiści, nie wiem czy zmiany pozycji zawodników, same zamiany zawodników…

• Benutzer-Avatarbild

Ankieta 2

czarny_agent2 - - Pytania i pomoc

Beitrag

Witam, Skoro można się wypowiedzieć to to zrobię Fajnie ze strony administracji, że tak ruszyli z rozbudową gry, ale wydaje mi się że ankieta jest nie do końca dobrze zbudowana, bo jak mamy rozumieć "słabszy" albo " silniejszy", słabszy o 200Q czy o 2000Q? Kolejna sprawa jest taka, że głosować może każdy, a więc zdania będą podzielone tak bardzo, że ankieta będzie bez sensu. Bo gracze z B klasy statystycznie będą głosować żeby słabsi wygrywali, z kolei Ci którzy wydali na CR nie małe pieniądze i…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Dp 35 18 Os 30 17 Op 30 17

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Jako iż wcześniej sie troszkę pospieszyłem to dodam od nowa moje typy N 30 16 LP 30 16 OZ 30 16

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

N 30 16 LP 30 16 OZ 30 16

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

OŚ 40 17 DP 40 17 N 40 17

• Benutzer-Avatarbild

Wygrana ekstraklapy - warunek konieczny Zostać stałym bywalcem w top 10 ELO ;D

• Benutzer-Avatarbild

Piwo

czarny_agent2 - - Fun i rozrywka

Beitrag

Słyszałem o tym. Pewnie masz na myśli ilość zwrotów przeterminowanego piwa do browarów, żeby były ponownie rozlewane jako te świeże. Ilość kropek to chyba większa ilość zwrotów, tylko że to mit więc nie sugerujcie się tym ;p

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

OP 45 17 BR 45 17 DP 40 17

• Benutzer-Avatarbild

Ma szanse.

• Benutzer-Avatarbild

3 i 8 kolejka Team Zjawisk Atmosferycznych vs Grupa G-8 9kompania - Ajax ZwD 0-2 9kompania - FC RYBNIK FULL 0;3 9kompania - Real Madrid 2-2 Ajax ZwD - 9kompania 0-1 Real Madrid - 9kompania 2-0 FC RYBNIK FULL - 9kompania 3-0 4 i 9 kolejka Team Zjawisk Atmosferycznych vs Team Manager FC 9kompania - 〽️ Trail Minutka CF 2;0 9kompania - Zryw Dąbrówka 1;0 9kompania - FC MEGA WRZESZCZ 2-1 〽️ Trail Minutka CF - 9kompania 3-2 Zryw Dąbrówka - 9kompania 2-1 FC MEGA WRZESZCZ - 9kompania 1-2 6 i 1 kolejka Te…

• Benutzer-Avatarbild

Grafika

czarny_agent2 - - Fun i rozrywka

Beitrag

Witam, niby się nie zajmuję ale mógłbym coś popróbować : Przykładowe prace :logocjpng_qwnrxhw.png624737015_qwnrxhs.png

• Benutzer-Avatarbild

Pudło Koronki w Ekstraklasie, wiem że potrafią :>