Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-56 von insgesamt 56.
-
Nakarm psiaka z OLX
BeitragWitam! Tak jak obiecywałem, konkurs dobiegł końca z dniem dzisiejszym. Losowanie zakończone, wszystko udokumentowane w poniższym filmiku, myślę że było sprawiedliwie. Tam gdzie się powtarzali zwycięzcy, losowałem ponownie. Gratuluję 6 szczęśliwcom, nagrody zostały po 200 000€, z braku funduszy nie dało się więcej dorzucić ale myślę że jak na tak mały projekt i tak jest okej. Dziękuję również z góry wszystkim, którzy karmili psiaki i nie wzięli udziału w konkursie( wiem że tacy byli ) jak i tym, …
-
Nakarm psiaka z OLX
Beitrag1. Livebird FC/dzelen - |nie pamiętam :p| 2. FC Masters Gliwice/ Aztecky - nakarmiłem Borysa 3. Chojniczanka Chojnice / Patrynho - nakarmiłem Oczko 4. MKS Stal Jasień - Nakarmiłem Donalda 5. F.C Barcelona. / lechista07 - nakarmiłem Kame 6. Huragan Humniska/Zbogiem - Kolar będzie miał pełen brzuszek na święta 7. FC Grabowiec Szanti z Włocławka nakarmiona 8. LA Galaxy/ML95 - nakarmiłem Kreona 9. GROM Kąkolewnica/shiven0 - Nakarmiłem Piotrusia z Puław 10.The Gunners / SpecialOne - Nakarmilem Krecik…
-
Nakarm psiaka z OLX
BeitragW ramach podziękowań za pomoc, dla 5 rozlosowanych osób przewiduję nagrody w wysokości 200 tyś na głowę. Jako że konkurs trwa do 20 grudnia a losowanie odbędzie się 21 nagrody mogą znacznie wzrosnąć. Jedynym warunkiem wzięcia udziału w losowaniu jest napisanie pod spodem np. " Nakarmiłem Donalda " - wtedy automatycznie jesteś dodawany do grona losowanych. Jako że nie mam możliwości sprawdzenia czy wasze wypowiedzi są uczciwe i zgodne z prawdą będę musiał wam zaufać, i tak też zrobię. Serio 2 min…
-
Nakarm psiaka z OLX
BeitragWitam, Nie wiedziałem w jaki dział coś takiego wrzucić, ale wydaje mi się że tutaj zagląda najwięcej osób i będzie największy odbiór Sprawa wygląda tak, OLX po raz 11 organizuje akcje z karmieniem psiaków a więc : a)Nie kosztuje was to nic, i nie jest to żaden wysiłek. b)Jedyne co wam potrzeba to zalogować się na aplikację OLX( możecie stworzyć nowe konto lub zalogować się z Facebooka) - uwaga karmimy tylko w telefonie! c)Wybieracie sobie dowolnego pieska i klikacie NAKARM. -Głosować możecie raz…
-
Bar konkursowy
BeitragJa bym dał wszystkich do ankiety, ankiete dać na forum i każdy by oddał głos na kogo chce/ na tego kto zasłużył, nie byłoby oszustw, sprawiedliwa decyzja - moje zdanie. Jeżeli nie, to tak jak mówicie, odpalić na 5 min stream, puścić uczestników w program i niech sie dzieje co chce, każdy by otrzymał link do wglądu na żywo.
-
No cóż, gratuluję za powodzenie 1 sezonu. Wątpiłem czy pomysł wypali ale jak widać udało się Fajny inicjatywa oraz rywalizacja. Czekam na 2 edycję oraz mam nadzieję że dołączy więcej zespołów bo można by zrobić z tego większy projekt, coś ala LT gdyby było sporo zainteresowanych. Pozdrawiam i do następnego.
-
Pewnie pomysł zbyt wygórowany i wychodzący poza możliwości twórców gry, lecz można o tym pomyśleć może w przyszłości? Chodzi mi o wprowadzenie do gry poza okienkiem komentarza i zmiany taktyki okna z animacją gry( lub połączyć je z okienkiem taktyki). I nie chodzi mi tu o animację jak z Fify bo nigdy nią nie była i nie będzie, lecz o coś takiego jak jest na zdj poniżej. "Piłkarze"(czyt. koszulki na zdj poniżej) jak i piłka by byli w ruchu. Wydaje mi się, że przyniosło by to więcej satysfakcji pr…
-
Bar konkursowy
BeitragPodbijam wypowiedź wyżej Nie nam o tym decydować ale wydaje mi się to lepszym sposobem.
-
Jaki To Junior
BeitragOŚ 40 18 DP 40 18 OP 40 18
-
Hmm, ciężkie pytanie Zawsze ciężko wyłonić jednego piłkarza z danego roku, gdy wokół tyle gwiazd. Ale mój typ padł na Messiego. Mimo że nigdy nie byłem jego fanem, wręcz przeciwnie zawsze byłem po tej drugiej stronie to muszę uznać jego wyższość. Może nie zagrał specjalnie na MŚ ale dalej ma klasę i z sezonu na sezon trzyma jeden poziom, czyli absolutny Top. Modric fakt, jeden z jego najlepszych sezonów i brawa za złotą piłkę ale myślę że poniższe zdj to wystarczający argument loljpg_qwxhxpx.jpg
-
Nasze gazetki klubowe
BeitragWitam i zapraszam do mojej gazetki oraz proszę o zostawienie subika: futbolcup.pl/#/index.php?w=350…action=index&_=1544024452 Również zachęcam do ocenki nowego przedświątecznego artykułu : futbolcup.pl/#/index.php?w=350…Id=716&pos=0&_=1544024510 Oczywiście nikogo nie namawiam
-
Jaki To Junior
czarnyyy - - Bar sportowy
BeitragPP 50 18 LP 40 18 OP 40 18
-
Jaki To Junior
czarnyyy - - Bar sportowy
BeitragOŚ 40 17l N 20 16l DP 30 18l
-
TOP Mecz
BeitragSkromna wygrana z niewygodnym przeciwnikiem