Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 41.
-
* inkwizytor - 2 patery niewygodna drużyna dla każdego ścisła topka rankingu * Tuciak United Team - 3 patery cały czas na najwyższych miejscach w rankingu mimo to nie rzuca się w oczy:P * PGG ROW RYBNIK - 1 patera lecz gracz z ścisłego topu, zdecydowanie przez większość roku TOP (nie tylko patery tu się liczą).
-
Konkurs na Szczycie
Patrynho - - Bar sportowy
Beitrag1. thorrgall 2. Black Devils 3. Kolonia City 4. FC RYBNIK FULL 5. inkwizytor 6. Chojniczanka Chojnice 7. Real Madrid 8. LKS Czarni Lwów
-
Zgłaszanie nieobecności w grze
BeitragChojniczanka Chojnice 14.07-28.07
-
Link do histori klubu
BeitragZapewne wystarczy podmienić ID gracza bądź rozgrywek w linku. Nikt nie przedstawił konkretnej odpowiedzi na wcześniejszą metodę uzyskiwania dostępu do historii drużyny bez potrzeby posiadania Pakietu Premium. Temat zamykam i przenoszę do Archiwum. sunshaine Pozdrawiam Team FutbolCup
-
Zamówienia [ZGŁOSZONE]
BeitragNie da się jakoś zrobić aby dostawy były zawarte jako jedna wiadomość(raport), jeżeli przychodzą w tym samym czasie, albo jako 2 po jednej z restauracji i sklepu. Obecna forma jest bez sensu ,uciążliwa/irytująca i niepotrzebna. Oczywiście jest to moje odczucie i propozycja.
-
Nakarm psiaka z OLX
Beitrag1. 9kompania/czarny_agent2 - Nakarmiłem Donalda 2. Livebird FC/dzelen - |nie pamiętam :p| 3. FC Masters Gliwice/ Aztecky - nakarmiłem Borysa 4. Chojniczanka Chojnice / Patrynho - nakarmiłem Oczko
-
[ 2 Kolejka ] Chojniczanka Chojnice 2:2 Huragan Humniska Chojniczanka Chojnice 0:2 9kompania Chojniczanka Chojnice 0:2 Twister [ 3 Kolejka ] Chojniczanka Chojnice 0:3 FC RYBNIK FULL Chojniczanka Chojnice 0:3 Newell's Old Boys Chojniczanka Chojnice 0:0 Real Madrid [ 4 Kolejka ] Chojniczanka Chojnice 1:1 ⚡ Minutka R❖ultra❖n Trail Chojniczanka Chojnice 1:3 FC MEGA WRZESZCZ Chojniczanka Chojnice 0:0 Zryw Dąbrówka [ 5 Kolejka ] Huragan Humniska 2:2 Chojniczanka Chojnice 9kompania 1:0 Chojniczanka Cho…
-
Złe tłumaczenie w grze.
BeitragMoże się czepiam ale strzelał PP: stryal-5564bf8.png
-
Logo na zamówienie
BeitragKształt: okrągłe Barwy: Żółto-Biało-Czerwone Tekst: FZGT (opcjonalnie) Znak szczególny: Tur obrazek poniżej Informacje dodatkowe: Jeżeli znajdziesz miejsce możesz dopisać "Chojnice" tur-5524045.png
-
Jak widać na załączonym obrazku poniżej, tablica wybudowana sektor kolejny się buduję, a przedwcześnie nie idzie budowy zakończyć, moim zdaniem powstał bug który uniemożliwia zakończenia zaawansowanego samouczka przynajmniej przeze mnie. Również coś jest nie tak z tłumaczeniem bo jeżeli buduje się tablica to nie można przecież równocześnie budować kolejnych sektorów, a z opisu zadania to wynika. fc-552204f.png