Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 146.
-
Değerli Futbolcup Oyunculari, Sizden gelen Önerileri topladik ve bi kac değişiklik uyguladik, Transfer Pazari hakinda: * Bir alıcı olarak: verdiginiz teklifleri artik geriye cekebiliyorsunuz: örneğin; verdiginiz teklifden üst teklif gelince ve bu miktar sizin bütceyi aşiyorsa ve her gelen teklif´den bildirim mesajidan rahatsiz oluyorsaniz teklifi geriye cekebilirsiniz. * Satıcı olarak: kabul edilen teklifleri geriye cekme imkaniniz var, eger ; a) digelim yanlislikla kabul etdiniz, 4-5 gelen tekl…
-
Yaşlı Topçular
BeitragCogu gitti bile, fakat tek türk arada bir takima tkrar acdiran var. Bunlarinda böyle oyucnulari halen kadrosunda duruyo.
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragDaha Lige atanimiyan varmi ? Varsa menejerleri verin lütfen direk
-
oyuncu gelişimi
BeitragBana Yasli diyorsun he 21-34 yas arasi Sporcular icin Kalite farki yok bence. 40 sonra farkli olabilir ama 20-30 ararim bilemicem. Ilettim ama fikirleri ne bi bakalim
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragSuan senin konu ile ilgileniyoruz. Sorun sende bug var galiba.
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragZitat von BergamaBelediyespor: „Atanamadım arkadaşlar günlerdir... beni bilen bilir bu oyunda olmam oyuna zaman seviye atlatmıştır umarım çözülür biran önce bnim işte“ menejer adiniz ?
-
Satılık 320 lik Genç OR
Beitraghelal sana fiyat ucurtmiyon, bunu kapmalari gerek
-
Lig ile Sıkıntı
Beitragsen haric digerleri atanmis galiba... takip deyim senin takimi arada bir girip bakiyorum
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragTelefondan belirli hatalar mevcut diye acikladik. Bügün bi kac yeni ligler acilmis, katilmiyanlar varmi ?
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragNasil Tamam silinmiş ? Hangı lıgde olman gereklıydı ? Menejer adını alabılırmıyım
-
Lige atanamamak
Beitragliginizde hata vardi, liginiz bügün bitti, en kiza zamanda liga atanarsiniz
-
Dunya kupasi kredi
Button57 - - Futbolcup TR
Beitragdünkü ilgilterede Fena degildi