Suchergebnisse
Suchergebnisse 261-280 von insgesamt 308.
-
iBuyPower - twister 5:6 4:5
-
twister - 9kompamia.2:1 3:5. 4:0
-
Bitwa klanów - Dyskusje
tornado1 - - Bar sportowy
BeitragNie widzę problemu by w następnej edycji inne stowarzyszenie było organizatorem. Ja i tak się cieszę że udało mi się jakoś to ogarnąć mimo problemów w realu ale już jest ok przydałaby się jakaś grafika do turnieju ale nie miałem głowy do tego niestety niech wygra najlepsze stowarzyszenie
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
Beitragklub / menago / ofiara Twister / tornado / 7mln FC RYBNIK FULL / MartinoMartinez / 20 mln soints / kriss / 5 mln Łęg Łowce / Niemczyc / 1,5kk FC Bartodzieje / dmix1996 / 1 mln Black Devils / oldboy / 7 mln paprotniarozrzutniki/ szwagier/ 1 mln Tuciak United Team/ Tuta96 / 5 mln (na prośbę gracza)
-
Bitwa klanów - Dyskusje
BeitragWieczorem ogarnę wpisowe i post o finale
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
Beitragklub / menago / ofiara Twister / tornado / 7mln FC RYBNIK FULL / MartinoMartinez / 20 mln soints / kriss / 5 mln Łęg Łowce / Niemczyc / 1,5kk FC Bartodzieje / dmix1996 / 1 mln Black Devils / oldboy / 7 mln suma 41,5 mln Jeszcze mało fajnie było by dobić do 100
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
Beitragcoś tu głucho nie wstydzić się ale skoro tak to ja zacznę klub/menago /ofiara Twister / tornado / 7mln
-
Bitwa klanów - Dyskusje
BeitragPodsumowanie 3kolejki wieczorem:P
-
ja - Legia...(L)...Warszawa 1:0. Na W 1:1 Ja - FC Bartodzieje 2:0 na W 1:2 Ja - unia niećkowo 3:1 na W 1:2
-
Bitwa klanów - Dyskusje
Beitragno to zaczęliśmy i to prawie z kopyta old dał ciała i tylko remis wywalczył
-
1. RWKS Sparta / michallisk / 1 liga 2. LKS Ursus Dachnów / Janusz / 2 liga 3. Legia...(L)...Warszawa / sunshaine / Ekstraklasa 4. Cargovia Kargowa / Mkkosa / Ekstraklasa 5. soints / kriss / 1 liga 6. FC Bartodzieje / dmix1996 / 2 liga 7. KS Kretovia / Kret / Ekstraklasa 8.twister/tornado 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.
-
Jaki To Junior
BeitragLp 18 35 pp 18 35 op 17 20
-
Bitwa klanów - Dyskusje
BeitragTutaj sobie popiszemy co komu na żołądku leży niech wygra najlepsze stowarzyszenie
-
Konkurs na Szczycie
BeitragChyba dość długo czekałem na potwierdzenie ze strony tutaj przemo98156 niestety kolega zero odzewu poczekam jeszcze do jutra do 13:00 a wieczorem zgłoszę przelewy
-
Konkurs na Szczycie
BeitragNo to mamy zakończenie prawidłowa kolejność to: 1) Twister 2) Łęg Łowce 3) Livebird FC 4) inkwizytor 5) Celtic Glasgow 6) thorrgall 7) Black Devils 8.) FC Kamionka oto lista zwycięzców każdy z nich zaliczył po 5 trafień 1. lokario 2. przemo98156 3.tornado 1 Na konta tych graczy wpłynie po 700 000 Proszę o potwierdzenie tutaj przemo98156 w formie postu na jaki klub mają trafić pieniądze bo lokario i tornado to znam
-
Konkurs na Szczycie
BeitragPierwsza kolejka za nami w typowaniu wzięło udział 25 osób przed nami jeszcze 6 dni zmagań w turnieju i okaże się czy ktoś zgarnie całą pulę dla siebie powodzenia
-
Konkurs na Szczycie
Beitrag1. Twister 2. Black Devils 3. Livebird FC 4. inkwizytor 5. Celtic Glasgow 6. thorrgall 7.FC Kamionka 8. Łęg Łowce
-
Ekstraklasa 3
tornado1 - - Archiwum lig
BeitragDziękuje wszystkim za grę fair bo nie kojarzę za dużo kontuzji:D olo grałem na starym serwerze ale max 3-4 miesiące wtedy już administracji nie było to szybko ode chciało mi się grać teraz czekanie na przydział może widzimy się w następnym sezonie Panowie:D
-
Konkurs na Szczycie
BeitragPostanowiliśmy zrobić konkurs za dobrze wytypowane miejsca w turnieju Szczyt FutbolCup Finał wypłacimy gotówkę konkurs potrwa do 18.08 do godziny 12:00 Oto lista 8 wybrańców z 32 uczestników thorrgall Black Devils inkwizytor Łęg Łowce Twister FC Kamionka Celtic Glasgow Livebird FC Link do turnieju https://futbolcup.pl/#/index.php?w=3501&area=user&module=tournament&action=tournament&tournament=576 Za dokładną 8 wypłacimy 2 500 000 dla najszybszej osoby jeżeli nikt nie zgadnie kroimy nagrodę i dal…