Suchergebnisse

Suchergebnisse 301-308 von insgesamt 308.

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

tornado1 - - Bar sportowy

Beitrag

Zitat von GL7: „ A i jeszcze napiszcie coś czy chcecie kontynuacji zabawy a może macie jakieś pomysły, które można wprowadzić do Typerka G-8 III edycja, wszystkie pomysły zostaną poddane przemyśleniom. “ no to pierwszy chyba się wypowiem 1) jestem za dalszą kontynuacją projekty 2) co do przemyśleń mam kilka ale możliwe że sami już do tego doszliście a mianowicie: - trochę dać sobie czasu miedzy typerkami np. Idzie artykuł o 3 edycji już z wstępnymi nagrodami ale dobrze by było z 5dni różnicy mię…

• Benutzer-Avatarbild

Witam przeszukałem kosz/pomysły i propozycje i nie mogłem takiej propozycji znaleźć. Postanowiłem wiec że wyjdę z tym pomysłem od razu przepraszam za powielenie jeżeli ktoś już podał taki pomysł i proszę o zamknięcie tematu. Teraz do rzeczy moja propozycja polega na utworzenie drabinki nagród w turniejach specjalnych gdzie przewidziane są nagrody finansowe i credits (aktualnie dostają 4 najlepsze drużyny) Przykładowa drabinka (4 glówne nagrody zaczerpnąłem z turnieju Bożego Narodzenia) miejsce 1…

• Benutzer-Avatarbild

Bar konkursowy

tornado1 - - Archiwum

Beitrag

Osobiście uważam że zamysł mm2 jest jak najbardziej trafny dlaczego: po pierwsze marudzimy ze za mało osób luka na forum po drugie taka forma sciąganie więcej osób niż jakaś rozbudowana pamiętajmy że serwer dopiero raczkuje jeżeli od początku zaczniemy wymagać to możemy się zdziwić takim przykładem jest typerek 4mln w puli a ludzi ciężko ściągnąć ja popieram każdą inicjatywę

• Benutzer-Avatarbild

Luka Modrić

• Benutzer-Avatarbild

[ 2 Kolejka ] FC Buhaje 3:4 Twister KS Kretovia 2:1 Twister Chojniczanka Chojnice 0:2 Twister _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ [ 3 Kolejka ] Zryw Dąbrówka 0:3 Twister FC MEGA WRZESZCZ 1:2 Twister ⚡ Minutka R❖ultra❖n Trail 0:3 Twister _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ [ 4 Kolejka ] Real Madrid 3:3 Twister FC RYBNIK FUL…

• Benutzer-Avatarbild

Twister 1 : 0 Real Madrid Twister 2 : 1 FC RYBNIK FULL Twister 0 : 0 Newell's Old Boys

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

N-20-16 op-50-16 os-10-16

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

BR 50 17 OP 35 18 LP 20 17