Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 51.
-
600+ OR
BeitragMerhaba Arkadaşlar, 600+ OR oyuncusu aramaktayım.
-
Lige atanamama sorunu
BeitragTeşekkürler arkadaşlar. ilginiz ve yardımınız için sağolun. inşAllah diğer arkadaşların da sorunu çözülür
-
Lige atanamama sorunu
BeitragZitat von Umut1996: „Zitat von ReisBulut: „Tamam söyleriz ama buna komple bir çözüm bulmaları gerekir almanların. Ana sayfada da bakınca Lig ataması için yazıyor. Puan durumunda gözüktüğüm ligin fikstüründe yokum.“ Ligin saten bitmis senin , hatali Ligi düzeltmisler seni biten lige atmislar , atanirsin yakinda.“ Çok şükür lig ataması oldu. inşAllah kimsede böyle sorun olmaz bir daha.
-
Lige atanamama sorunu
BeitragTamam söyleriz ama buna komple bir çözüm bulmaları gerekir almanların. Ana sayfada da bakınca Lig ataması için yazıyor. Puan durumunda gözüktüğüm ligin fikstüründe yokum.
-
Lige atanamama sorunu
BeitragBu sefer de başka gruba koymuşlar. 11 takım var. Lig bitmiş gözüküyor.
-
Lige atanamama sorunu
BeitragZitat von Umut1996: „Arkadaslar fazla takim olan ligleri düzeltmeye calisiyorlar, benim bu yönde yetkim yok olsa saniyesinde düzelticem, ayrica yeni Güncelleme gelicek onunla ugraciyorlar bu aralar.“ Düzeltirler inşAllah en kısa sürede.
-
Lige atanamama sorunu
BeitragReisBulut. (Takım adından bakıp ilete bilirdiniz, kaç gün oldu ben bu konuyu açalı yönetici kardeşim.) Hala iletilmedi mi ? Ligimde 14 takım var. Bunların hepsinin aynı sorunu var. Hepsinin iletilmesi gereki normalde. Başvuru yapmadılarsa dahi.
-
Lige atanamama sorunu
BeitragBu sorunlar hakkında bir gelişme varmı . Bende de yukarıdaki arkadaşın sorunu var. Bir üst lige çıkmak gerekirken bir sezon 14 takımlı ligde kaldım. Sorunu çözerken neye kıstas olarak tekrar atama olur ? Bilgi verdiler mi veya sorun neyden kaynaklı söylediler mi ?
-
Lige atanamama sorunu
BeitragLiglerde genel bir tarama yaparsanız. 12 yerine 14 takım olan tüm takımlar aynı şekilde mağdur.
-
Lige atanamama sorunu
BeitragDaha önce paylaşım yapan arkadaşın aynı sorunu benim ligimde de var. Takın Adı: AfşinBeyspor