Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 84.
-
530+ oh veya fo arıyorum acil !!!
lkmnbdr - - Oyuncu Arama
BeitragZitat von lkmnbdr: „En az gücü 530 olup 26 - 29 yaş aralağında Oh veya Fo su olan arkadaşlar bana özelden iletişime geçebilir mi ? TAKIM ADI : Lois F.C“ güncel
-
Forum Ayın Üyesi | 07.07.2019
lkmnbdr - - Etkinlikler
BeitragZitat von Şevket: „Hayırlı olsun“ eyvallah sağolasın kardeşim
-
Satılık topcular
BeitragZitat von Mutlu43: „Güller, Gürkan DI 520 28 125.000.000 Inalcik, Atilla OD 445 23 43.500.000 TURAN, MUTLU FO 570 29 250.000.000 Centi, Claudio OR 375 20“ Fo ya en son ne istiyorsun hocam
-
lkmnbdr - - Etkinlikler
BeitragZitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von lkmnbdr: „Zitat von AkinUzgul: „:D“ Noldu :D“ bana gülüyor bana :)“ Neden ?
-
530+ oh veya fo arıyorum acil !!!
lkmnbdr - - Oyuncu Arama
BeitragEn az gücü 530 olup 26 - 29 yaş aralağında Oh veya Fo su olan arkadaşlar bana özelden iletişime geçebilir mi ? TAKIM ADI : Lois F.C
-
lkmnbdr - - Etkinlikler
BeitragZitat von AkinUzgul: „:D“ Noldu
-
Logo
BeitragZitat von AkinUzgul: „Bana logo yapabilecek yardimsever biri var mı?“ akıncım sana logo yapmak cok isterdim ama biliyorsun malum pc bozuldu benim
-
lkmnbdr - - Etkinlikler
BeitragZitat von AkinUzgul: „Hayırlı olsun abi hakettin :)“ Eyvallah Sağolasin Akıncım
-
Zitat von Furkan: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von MVP: „Takım Adı : EVOS Menajer Adı:F Turan Süper lig 12 galibiyet 4 beraberlik (52 m yatırılacak) lig 3 gün önce bitti müsait olduğunuzda yatırırsanız sevinirim.“ benim 12 günlük param duruyor içerde daha senin 3 gün olmuş muhatrap bulursan alırsın paranı allahtan gibi düşün...“ ben param hemen yatsın diye yazmadım 3 değil 30 gün sonra yatsada olur bu kadar sıkmamak lazım adamları“ haklısın üstad sıkmamak lazım ama yönetimde adam akıllı açık…
-
Yeniliyorum!
BeitragZitat von King-912: „Zitat von AkinUzgul: „Diziliş gücüm 6230 küsür rakip takimin kadro gücü 5900 kusur gidip yeniliyorum (ilk galibiyetini benden aldı) bir değil iki değil o kadar para harcayip takim kuruyorum ama çerez gördüğüm ligde yenilip duruyorum puan kaybediyorum şampiyonluğa oynayacağım yere lige tutunmaya oynuyorum şuan. Yaptığınız anket sonucuna göre mi belirleniyor bu sonuçlar? Tamam güçsüz takimlar da kazansın ama bu sıklıkla olmamalı. Topçularımın ayakları tutmaz olmuş sürekli puan…
-
510 OR 28 SATIYORUM!
BeitragZitat von AkinUzgul: „Zitat von lkmnbdr: „Zitat von AkinUzgul: „Oyuncu pazarda arkadaşlar 35M sınır koydum 50-55M arası satmayı düşünüyorum. Duruma göre pazarlık yaparım. İyi oyunlar“ zenci olsaydı alırdım akıncım :)“ Zenci olsaydı satmazdım ki abi :D“ biliyorum o yüzden napar ne eder aırdım senden
-
Oyuncu Arıyorum.
lkmnbdr - - Oyuncu Arama
BeitragZitat von AkinUzgul: „Zitat von lkmnbdr: „Zitat von AkinUzgul: „400+ maksimum 22 yasinda topçusu olup satmayi dusunen bana ulaşabilir mi?“ 405 ol yas 20 var istersen ozelden konsuruz :)“ 7 haziran da nerdeydin abi para bitti :D“ nasip değilmis napalım
-
Oyuncu Arıyorum.
lkmnbdr - - Oyuncu Arama
BeitragZitat von AkinUzgul: „400+ maksimum 22 yasinda topçusu olup satmayi dusunen bana ulaşabilir mi?“ 405 ol yas 20 var istersen ozelden konsuruz
-
510 OR 28 SATIYORUM!
BeitragZitat von AkinUzgul: „Oyuncu pazarda arkadaşlar 35M sınır koydum 50-55M arası satmayı düşünüyorum. Duruma göre pazarlık yaparım. İyi oyunlar“ zenci olsaydı alırdım akıncım
-
ÇARŞI33 - 620 KL 25 YAŞ
BeitragZitat von ÇARŞI33: „Yılmaz, Kartal KL 620 25 Yaş Oyuncu pazarda “ Fiyatı nedir üstad
-
Yeniliyorum!
BeitragZitat von AkinUzgul: „Diziliş gücüm 6230 küsür rakip takimin kadro gücü 5900 kusur gidip yeniliyorum (ilk galibiyetini benden aldı) bir değil iki değil o kadar para harcayip takim kuruyorum ama çerez gördüğüm ligde yenilip duruyorum puan kaybediyorum şampiyonluğa oynayacağım yere lige tutunmaya oynuyorum şuan. Yaptığınız anket sonucuna göre mi belirleniyor bu sonuçlar? Tamam güçsüz takimlar da kazansın ama bu sıklıkla olmamalı. Topçularımın ayakları tutmaz olmuş sürekli puan kaybediyorum :/“ Sık…
-
...
BeitragSadece web tabanlimi bu script andorid telde denedim olmuyor