Suchergebnisse

Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 84.

• Benutzer-Avatarbild

530+ oh veya fo arıyorum acil !!!

lkmnbdr - - Oyuncu Arama

Beitrag

Zitat von lkmnbdr: „En az gücü 530 olup 26 - 29 yaş aralağında Oh veya Fo su olan arkadaşlar bana özelden iletişime geçebilir mi ? TAKIM ADI : Lois F.C“ güncel

• Benutzer-Avatarbild

Forum Ayın Üyesi | 07.07.2019

lkmnbdr - - Etkinlikler

Beitrag

Zitat von Şevket: „Hayırlı olsun“ eyvallah sağolasın kardeşim

• Benutzer-Avatarbild

Satılık topcular

lkmnbdr - - Transfer Pazari

Beitrag

Zitat von Mutlu43: „Güller, Gürkan DI 520 28 125.000.000 Inalcik, Atilla OD 445 23 43.500.000 TURAN, MUTLU FO 570 29 250.000.000 Centi, Claudio OR 375 20“ Fo ya en son ne istiyorsun hocam

• Benutzer-Avatarbild

lkmnbdr - - Etkinlikler

Beitrag

Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von lkmnbdr: „Zitat von AkinUzgul: „:D“ Noldu :D“ bana gülüyor bana :)“ Neden ?

• Benutzer-Avatarbild

530+ oh veya fo arıyorum acil !!!

lkmnbdr - - Oyuncu Arama

Beitrag

En az gücü 530 olup 26 - 29 yaş aralağında Oh veya Fo su olan arkadaşlar bana özelden iletişime geçebilir mi ? TAKIM ADI : Lois F.C

• Benutzer-Avatarbild

lkmnbdr - - Etkinlikler

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „:D“ Noldu

• Benutzer-Avatarbild

Logo

lkmnbdr - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Bana logo yapabilecek yardimsever biri var mı?“ akıncım sana logo yapmak cok isterdim ama biliyorsun malum pc bozuldu benim

• Benutzer-Avatarbild

lkmnbdr - - Etkinlikler

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Hayırlı olsun abi hakettin :)“ Eyvallah Sağolasin Akıncım

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Criyessei: „Bu oyunu hala oynuyorsaniz kendinizi bi sorgulayin derim.. Uyanin 2019 dayiz..“ neden ?

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Furkan: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von MVP: „Takım Adı : EVOS Menajer Adı:F Turan Süper lig 12 galibiyet 4 beraberlik (52 m yatırılacak) lig 3 gün önce bitti müsait olduğunuzda yatırırsanız sevinirim.“ benim 12 günlük param duruyor içerde daha senin 3 gün olmuş muhatrap bulursan alırsın paranı allahtan gibi düşün...“ ben param hemen yatsın diye yazmadım 3 değil 30 gün sonra yatsada olur bu kadar sıkmamak lazım adamları“ haklısın üstad sıkmamak lazım ama yönetimde adam akıllı açık…

• Benutzer-Avatarbild

Yeniliyorum!

Beitrag

Zitat von King-912: „Zitat von AkinUzgul: „Diziliş gücüm 6230 küsür rakip takimin kadro gücü 5900 kusur gidip yeniliyorum (ilk galibiyetini benden aldı) bir değil iki değil o kadar para harcayip takim kuruyorum ama çerez gördüğüm ligde yenilip duruyorum puan kaybediyorum şampiyonluğa oynayacağım yere lige tutunmaya oynuyorum şuan. Yaptığınız anket sonucuna göre mi belirleniyor bu sonuçlar? Tamam güçsüz takimlar da kazansın ama bu sıklıkla olmamalı. Topçularımın ayakları tutmaz olmuş sürekli puan…

• Benutzer-Avatarbild

510 OR 28 SATIYORUM!

lkmnbdr - - Satılık

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Zitat von lkmnbdr: „Zitat von AkinUzgul: „Oyuncu pazarda arkadaşlar 35M sınır koydum 50-55M arası satmayı düşünüyorum. Duruma göre pazarlık yaparım. İyi oyunlar“ zenci olsaydı alırdım akıncım :)“ Zenci olsaydı satmazdım ki abi :D“ biliyorum o yüzden napar ne eder aırdım senden

• Benutzer-Avatarbild

Oyuncu Arıyorum.

lkmnbdr - - Oyuncu Arama

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Zitat von lkmnbdr: „Zitat von AkinUzgul: „400+ maksimum 22 yasinda topçusu olup satmayi dusunen bana ulaşabilir mi?“ 405 ol yas 20 var istersen ozelden konsuruz :)“ 7 haziran da nerdeydin abi para bitti :D“ nasip değilmis napalım

• Benutzer-Avatarbild

Oyuncu Arıyorum.

lkmnbdr - - Oyuncu Arama

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „400+ maksimum 22 yasinda topçusu olup satmayi dusunen bana ulaşabilir mi?“ 405 ol yas 20 var istersen ozelden konsuruz

• Benutzer-Avatarbild

510 OR 28 SATIYORUM!

lkmnbdr - - Satılık

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Oyuncu pazarda arkadaşlar 35M sınır koydum 50-55M arası satmayı düşünüyorum. Duruma göre pazarlık yaparım. İyi oyunlar“ zenci olsaydı alırdım akıncım

• Benutzer-Avatarbild

ÇARŞI33 - 620 KL 25 YAŞ

lkmnbdr - - Satılık

Beitrag

Zitat von ÇARŞI33: „Yılmaz, Kartal KL 620 25 Yaş Oyuncu pazarda “ Fiyatı nedir üstad

• Benutzer-Avatarbild

Yeniliyorum!

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Diziliş gücüm 6230 küsür rakip takimin kadro gücü 5900 kusur gidip yeniliyorum (ilk galibiyetini benden aldı) bir değil iki değil o kadar para harcayip takim kuruyorum ama çerez gördüğüm ligde yenilip duruyorum puan kaybediyorum şampiyonluğa oynayacağım yere lige tutunmaya oynuyorum şuan. Yaptığınız anket sonucuna göre mi belirleniyor bu sonuçlar? Tamam güçsüz takimlar da kazansın ama bu sıklıkla olmamalı. Topçularımın ayakları tutmaz olmuş sürekli puan kaybediyorum :/“ Sık…

• Benutzer-Avatarbild

...

lkmnbdr - - Programlar ve Kodlama

Beitrag

Sadece web tabanlimi bu script andorid telde denedim olmuyor

• Benutzer-Avatarbild

Tebrikler yönetim çok harika bir uygulama olmuş

• Benutzer-Avatarbild

Menajer adı:lkmnbdr 01 Haziran 2019 22:00 Cumartesi Tottenham - Liverpool 1-2