Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 56.
-
2007 FORUM FUTBOLCUP
nazif03 - - Futbolcup TR
BeitragZitat von sinan15: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von shazam: „Zitat von pharmasy1903: „Eskiler her zaman hatırlanacak o zamanlar sağlam ekipler vardı ve oyunun ilk zamanları olduğundan başlayan herkesin, oyun ilgisini çekiyordu çünkü en iyi menajer nasil olabilirim uğraşı vardı ve herkes bir arayış içindeydi. bu arayışın da en iyi adresi forum olduğundan muazzam bir hareketlilik mevcuttu şimdi ise oynayanların çoğu eski ve oyunu birçok yönü ile artık biliyor ve yeni hicbir durum yok neredeyse …
-
"Donald Trump" Flaması
BeitragZitat von Şevket: „Birde bu müzenin eklendiği zaman kasada 1 milyar € varsa alamıyorsun muhakkak parayı biraz azaltıp tekrar 1 milyar yapman gerekiyor benim öyle oldu“ tercubeli adamın halı baska oluyor canım
-
"Donald Trump" Flaması
Beitragbende var o flama ama nasıl geldı bılmıyorum kasada 1mılyarda var verdıgım vergıde 1 mılyar olmustur nasıl aldım tam hatırlamıyorum hatırlayan arkadaslar cıkacaktır
-
premıum oldumu düzenli antremanlarıda aldımı 60 lik genc te gelırse oh fo harıc diger bölgeler 410+ cıkar kesın
-
o fıyatlara rahat gıder sevket verme assagıya
-
Yürü be şevket kim tutar seni süper gençler premium veriyormusun bunlara oh antreman resmini yollarmisin bana faceden
-
s.a
Beitraga.slm talha hosgeldın sende tekrardan
-
Yeniden Merhabalar
Beitragbugun yarın getıtır yetenek avcisi geldıgıde verırım
-
DeLiCe
Beitragmemnun oldum emrah kardesım takim adim Göynükspor 1907 mesaj atarsan oyundan seve seve yardımcı olurum
-
Genç oyuncu
BeitragZitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von nazif03: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von nazif03: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Eserbekler: „O 5 genç de erken gelmedi bekliyoruz yapacak bir şey yok“ Zitat von nazif03: „gelecektir ama biraz zaman aliyor nedense sıstem kafasına gore gönderiyor sanirsam bendede 6 genc oyuncu var“ sistem kafasinda gör gönderiyor demicsin, tmmda saten sistem hergün genc yollicak diye birsey yok sans isi bu sansi olana erken sansi olmayana gec geliyor. bu her…
-
Genç oyuncu
BeitragZitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von nazif03: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Eserbekler: „O 5 genç de erken gelmedi bekliyoruz yapacak bir şey yok“ Zitat von nazif03: „gelecektir ama biraz zaman aliyor nedense sıstem kafasına gore gönderiyor sanirsam bendede 6 genc oyuncu var“ sistem kafasinda gör gönderiyor demicsin, tmmda saten sistem hergün genc yollicak diye birsey yok sans isi bu sansi olana erken sansi olmayana gec geliyor. bu herzaman öyledi yeni olmadi yani.“ belli bir krıter …
-
Genç oyuncu
BeitragZitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Eserbekler: „O 5 genç de erken gelmedi bekliyoruz yapacak bir şey yok“ Zitat von nazif03: „gelecektir ama biraz zaman aliyor nedense sıstem kafasına gore gönderiyor sanirsam bendede 6 genc oyuncu var“ sistem kafasinda gör gönderiyor demicsin, tmmda saten sistem hergün genc yollicak diye birsey yok sans isi bu sansi olana erken sansi olmayana gec geliyor. bu herzaman öyledi yeni olmadi yani.“ belli bir krıter var genc göndermede onu bilmek gerekiyor sans işi…
-
DeLiCe
Beitragmerhaba delıce kardeşim hoşgeldin seni isim olarak tanırım ama eskıden konuşmuşlugumuz yok oyun eskisinden farklı olacak yenilikler gelecektir yakın zamanda yardimci olmak isterim ama yapabilecegim senın bir oyuncu kopyala pazara koy gerisi bende