Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-56 von insgesamt 56.
-
Genç oyuncu
Beitraggelecektir ama biraz zaman aliyor nedense sıstem kafasına gore gönderiyor sanirsam bendede 6 genc oyuncu var
-
Bu FO ne eder?
nazif03 - - Oyuncu Arama
BeitragZitat von Kızıltan: „Bianchi, Salvatore FO 150 25 Yetenek Avcısının getirdiği bu oyuncu ne eder arkadaşlar.İhtiyacı olana uygun fiata vereceğim.Oyuncu pazarda değildir.İyi oyunlar. :)“ pıyasa okadar karişik kı su anda tahmin etmek zor
-
1 sorun gece saat 2 yada 3 gibi felan guncelleme oluyor oyunda ozaman gelır oyuncuların 2 sorun bir sorun olmaz biri gelir biri gider 3. sorun transfer pazarında hangı gün geliyor yazarsa o gün gelir oyuncuların yanliş hatirmamiyorsam lik başlarken aldigin oyuncu son güne kadar gelir ama ara dönemde süre birazdaha az ara dönemde aldigın oyuncu sezon sonundada gelebilir
-
giris konusu
Beitragarkadaşlar sadece bendemi sizdedemi var bu olay foruma giriş yapmadan baska konular görünüyor ama foruma girdigimde o konular yok Takımdaki Oyuncular Gençlikten Çıkma Tarihi bu iki konu foruma giriş yaptigimda görunmuyor nedense
-
sohbetin saati yanlış
nazif03 - - Oyun Hatalari
Beitragalmayayla turkıye arasında 2 saat fark var alman saatı olma itimail büyük
-
Lige atanamama
Beitragligin icin yeterlı takım olmadıgından atanma olmuyor bırazdaha beklersen atama olacaktır bende 16 gun bekledım
-
eski takımım
Beitragsenın iş cikmazda gibi birşey kardesim hiç birseyı hatirlamiyorsun önerım yenı takım acip devam etmen
-
Takımdaki Oyuncular
BeitragZitat von BucaAkademiSpor: „Öncelikle 5 gün falan oldu e-postaki mesajı görüp gireli oyuna ve şuan başladı lig'im sevindim. Ama şöyle bir şey var Lig'im deki takımların çoğu demiyim benle birlikte gücü az olan 2-3 takım var ve gerisinin hepsi en az 3bin gücte. Ben bu oyuna 2009'da başladım anlamadığım o takımların nasıl güçleri yüksek ve yüksek oyuncuları var yeni başladıysa oyun? Beni aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler.“ yukardakı arkadasın acıklamasına katılıyorum senı oyun acıkken bırakmıs…
-
oyun parası
Beitragoyundan nasıl para kazanacagını ögrenırsen 10 mılyon parayı kazanman 1 ayı bulmaz su anda fıyatlar ucuk yakın zamanda normal olur transfer pazarı
-
Lige atanamıyorum
BeitragZitat von legendAltnts: „lig atanmama sorunu sistemsel bir hata degildir. suan sizin liginizde yeterli takim olmadıgı icin kurulmuyor liginiz.yeni kullaniclar gelince sizin ligde olduğu taktirde direk sizin liginize atanacaktır. taktir ederseniz oyun yeni acildi yavaşlar ilerliyor bazı seyler normaldir. yakin zamanda atanirsiniz“ tesekkurler bekleyelım bakalım daha atanma olmadı benımde
-
Lige atanamıyorum
BeitragZitat von Button57: „Lütfen konu acarken basliklari düzgün acalim.“ forumu cözebilsek düzgun acacagiz insallah
-
Lige atanamıyorum
Beitragnazif03
-
Lige atanamıyorum
Beitrag6 gundur lıge atanamamam normalmı