Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 46.
-
Elit Menajerler Klanı
Magnesia45 - - Klanlar
Beitraghayırlı akşamlar eser hocam hoşgeldin
-
Elit Menajerler Klanı
Magnesia45 - - Klanlar
Beitragvaktin varsa oyun güzel tabi de, bazı oyunlarda insanı dünyadan koparıyo. hangi oyunları oynuyosun.
-
Elit Menajerler Klanı
Magnesia45 - - Klanlar
Beitragiyi yapmışsın. maşallah oyunda, forumda hiç boş durmuyosun, baya bi aktifsin.
-
Elit Menajerler Klanı
Magnesia45 - - Klanlar
BeitragAllah bugünlerimizi aratmasın,iyiyim. sen nasılsın.
-
Elit Menajerler Klanı
Magnesia45 - - Klanlar
Beitragiyi akşamlar hüsnü kardeş
-
Elit Menajerler Klanı
Magnesia45 - - Klanlar
BeitragBenim rakiplerin ikiside yenildi hem 3.takim hem 4.takim :)) puan farki 4 e düştü, 2 maç kaldı bitime..
-
Elit Menajerler Klanı
Magnesia45 - - Klanlar
BeitragSağol üstad teşekkür ederim.
-
Elit Menajerler Klanı
Magnesia45 - - Klanlar
BeitragZitat von Şevket: „Zitat von Magnesia45: „son 6 maçımda galip geldim üstad, hızımı almışken çıkayım diyorum amatör 1'e. son maçımda 4. takımla deplasmanda ^^“ Sonradan açılmış takımın averajın da iyiyse üstteki takımlardan biri berabere kalsa çok iyi olur senin için :)“ Aynen öyle oldu, bugün 3. ve 4. takım galip gelirse zaten bitiyor şansım tamamen.
-
Elit Menajerler Klanı
Magnesia45 - - Klanlar
Beitragson 6 maçımda galip geldim üstad, hızımı almışken çıkayım diyorum amatör 1'e. son maçımda 4. takımla deplasmanda
-
Elit Menajerler Klanı
Magnesia45 - - Klanlar
Beitragligin bitmesine 3 maç kaldı, 4. takımla aramda 7 puan var, bir mucize bekliyorum
-
Elit Menajerler Klanı
Magnesia45 - - Klanlar
Beitragaleyküm selam ömer hocam, cümleten hayırlı cumalar.
-
Elit Menajerler Klanı
Magnesia45 - - Klanlar
Beitraghayırlı akşamlar cümleten.
-
İsim yaş
BeitragAdım Volkan, yaş yolun yarısı oldu.(35) henüz çok gencim, gençler bana kardeşim diyebilir, ruhum henüz yeni 18'e girdi. şaka bir yana konuyu açan arkadaş çok iyi düşünmüş, saygı her zaman şart.iyi oyunlar hepinize.
-
ALİ KOÇ ŞEREFİNE 90M
Magnesia45 - - Turnuvalar
BeitragSelamun aleykum üstad, yeni açılan kulüplere yardımcı olduğun için teşekkürler. Menajer adı: Volkan B. Takım: AKMESCİT FC. Mevkiler: 1-FO 2-DI 3-OD
-
Elit Menajerler Klanı
Magnesia45 - - Klanlar
BeitragHerkese iyi geceler beyler bende kaçıyorum, kendinize iyi bakın..
-
Elit Menajerler Klanı
Magnesia45 - - Klanlar
BeitragZitat von Şevket: „Zitat von Magnesia45: „selamun aleyküm beyler, işler yoğun bu aralar pek foruma giremedim,çoğunuzu da tanıyamadım henüz. keyifler iyidir inşallah.“ Aleyküm selam hoşgeldin çok şükür keyifler iyi sen nasılsın“ bende iyiyim şükür şevket kardeşim, Allah bugünlerimizi aratmasın. İş, ev, çocuklar.. koşturmaca işte.
-
Elit Menajerler Klanı
Magnesia45 - - Klanlar
BeitragZitat von omergok: „Zitat von Magnesia45: „selamun aleyküm beyler, işler yoğun bu aralar pek foruma giremedim,çoğunuzu da tanıyamadım henüz. keyifler iyidir inşallah.“ Çok teşekkürler kardeşim keyifler iyi şükür devam ediyoruz senin durumlar nasıl varmı destek olacağımız birşey :)“ sağol üstadım benimde işler yoğun olmakla birlikte iyi sayılır, takıma 7-8 takviye yaptım ligin ikinci yarısı, taktiği oturtana kadarda biraz geçti, son maçlarda iyi gidiyor ama çıkamıcam gibi bu sezon amatör 1 ' e.
-
Elit Menajerler Klanı
Magnesia45 - - Klanlar
Beitragselamun aleyküm beyler, işler yoğun bu aralar pek foruma giremedim,çoğunuzu da tanıyamadım henüz. keyifler iyidir inşallah.
-
Bayram Turnuvası Amatör 2. Lig
Magnesia45 - - Turnuvalar
BeitragMenajer adı: Volkan B. Takım: AKMESCİT FC. Herkese başarılar.
-
Elit Menajerler Klanı
Magnesia45 - - Klanlar
Beitragselamun aleykum cümleten, herkese iyi haftalar arkadaşlar.