Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-31 von insgesamt 31.
-
Takım ve mac
BeitragTeşekkür ederim cevabınız için , yeni transferler yaptım iyi oyuncular aldım 02.06.2018 tarihinde gelecekler o zaman da aynı sorun devam ederse artık oyunla alakalı bir hata olduğunu dusunecem o zamana kadar bekleyeyim. Ama gerçekten çok sinir bozucu Benim takımda TOT-M F.C
-
Takım ve maçlar
BeitragCevabınız için çok teşekkür ederim , Çok taktik denedim toplam kadro gücü 1.128 lik takım bile yendi beni , Simülasyon maclarindada anca 900 800 1000 1100 toplam kadro gücü olan takımlardan sadece bir takımı yenebildim , oda 1 defa , hatta onlara bile mağlup oluyorum benim kadro gücü 1660 toplam güç , Ben eskisiyim bu oyunun 2008 den beri , yani taktik felan yapıyorum ama eskiden böyle değildi , böle hiç sarmiyor
-
TAKİM VE MACLAR
BeitragYa arkadaş , takimimin ilk 11 diziliş gücü 1.033 benden düşük olan veya dengi olan takımlara bile mağlup oluyorum , daha hiç maç kazanamaadim , simülasyon maçlarını bile kaybediyorum , hadi benden güçlü olanları anlarım ama benden güçsüz yada dengi olanaklara nasıl mağlup oluyorum ya en azından berabere kalayım ama o da yok illa mağlup olacak benim takım , bu ne saçma bir platform haline gelmiş , daha hiç maç kazanamayan takimmi olur ya
-
LİGE ATANAMAMAK
BeitragOyun hataları kısmı neresi , birde oradan yazayım
-
LİGE ATANAMAMAK
Beitrag20 oyuncu derken genel seviyesi gücü 20 lik olan oyuncu
-
LİGE ATANAMAMAK
BeitragYa ben lige atanacam diye 20 oyunculardan kadro kurdum ya 20 lik ya ayıptır anı ya ben bu oyunun en eskilerindenim benim ilk takımım "viperspor club" idi 2006 dan önce idi ama şifresini felan unuttum o yüzden 2006 da TOT-M F.C açtım yani çok eskiyim , Sırf kadrom eksik olmasın lige atanam diye 20 oyuncu aldım ya , şimdi ise bekle bekle bekle
-
LİGE ATANAMAMAK
BeitragBu oyunda başarı istiyorsanız biraz yenilikçi olun , akıllı telefonlarda oynanabilsin , yenilik getirin , daha fazla özellik getirin Örneğin : lig kurulamiyorsa ligde eksik takım varsa otomatik takim oynasın
-
LİGE ATANAMAMAK
BeitragDüzgün yazmayınca hemen cevap geliyor , ama düzgün yazınca cevaplar nedense gelmiyor hayret
-
LİGE ATANAMAMAK
BeitragTamam, 2 ay oldu klubum hala lige atanmadi , herkes ataniyor oynuyor ben hala bekliyorum , arkadaş 2 aydan fazla oldu hatta ben bu oyunu 2006 başladım sonra hiç yenilik olmadığı için sıkılıp bıraktım sonra tekrar başladım ama hala lige atanamadik yani , bekliyorum ama ne zamana kadar en azından BİZE MESAJ GONDERİNDE BU OYUNDA VAROLDUGUMUZU HİSSEDELİM "lig kurulmaya çalışılıyor yakında lige atanacaksiniz" diye bilgilendirme email i gönderin yahu
-
LİGE ATANAMAMAK
BeitragTAKİMİM HALA LİGE ATANMASİ için bekliyorum İ 2.LİG A DAYİM HALA BEKLİYORUM TAKİMİMİN ADİ : TOT-M F.C