Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-50 von insgesamt 50.
-
Stad Farkı
BeitragZitat von PrOoFfStRiKeR: „Arkadaslar daha yeni stadimin 8 adet koltuk 13mye bastim 160 gun bi sure istedi fakat bi arkadasimda koltukta stadin teki 1.2m ve 11 gun neden ayrica onda bagis 125k bende 80k“ koltukları nereye inşaa ettiğin önemli, üst katlara çıktıkça fiyat ve gün sayısı çok ciddi artıyor
-
Hızlı inşaat yapımı
BeitragZitat von kızılordufk: „Arkadaşlar ana sayfadaki 7 günlük premium reklamında daha hızlı inşaat yapımı diyor. Böyle bir şey var mı?“ ben premium olmadan ve premium alarak gün sayısına bakmıştım,hiçbir fark yok,belki bina yapımında fark vardır bilmiyorum ama stadyum aynı
-
kupa müzesinin en iyisi
BeitragZitat von Kızıltan: „Zitat von hasans: „board.playzo.de/index.php/Attachment/62/ hocam size bi rakipte almanya'dan çıktı, arkadaş lig kupasını 48 kere kazanmış, 28 kere gol kralı çıkarmış:))“ Gerçekten güzel bir müze takdir ediyorum bu takımı.Kupa müzesindeki tek eksiği 10+Avrupa Ligi şampiyonluğu onuda ya önemsememiş yada çok şanssızmış demektir. :)“ orda da 7 yapmış yani yolu yakın :))
-
kupa müzesinin en iyisi
Beitragboard.playzo.de/index.php/Attachment/62/ hocam size bi rakipte almanya'dan çıktı, arkadaş lig kupasını 48 kere kazanmış, 28 kere gol kralı çıkarmış:))
-
kupa müzesinin en iyisi
Beitragoo hocam Real Madrid müzesi gibi,sanmıyorum ama var mı daha iyisi:)))
-
kupa müzesinin en iyisi
Beitragfutbolcup Türkiye veya herhangi bir serverda tüm kupaları kazanan bir takım var mı:)?
-
ÇARŞI33 - 56.000.000 € TURNUVA
hasans - - Turnuvalar
BeitragBlotfoul FC menajer adı:blotfoul city
-
100.000.000 € Ödüllü Ramazan Turnuvası
hasans - - Turnuvalar
BeitragBlotfoul FC
-
Nazilispor‘dan Yardimlasma Turnuvasi!
hasans - - Turnuvalar
Beitragtakım adı:blotfoul city