Suchergebnisse

Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 229.

• Benutzer-Avatarbild

Bomba Genç Kaleci Şimdiden Satılık

juninho123 - - Satılık

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Zitat von juninho123: „Zitat von AkinUzgul: „Zitat von juninho123: „vala tam olarak cıkmadan bır fıyat soylemek ıstemıyorum ama 75-100 m arası bır fıyat ısteyecegım dıye dusunuyorum“ Usta baya pahali değil mi sence de 460 20 kaleciyi 1 2 ay once 7m ye almistim ben“ bu kalecı 460 degıl kı suan zaten 460 23 eylülde cıkacak genclıkten 11 gun var daha 30 guc rahat alır dıye dusunuyorum 485 490 20 olarak cıkacak“ 30 40 güç için 65m fark fazla değil mi peki :)“ zaten olay orda nı…

• Benutzer-Avatarbild

juninho123 - - Satılık

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Zitat von juninho123: „vala tam olarak cıkmadan bır fıyat soylemek ıstemıyorum ama 75-100 m arası bır fıyat ısteyecegım dıye dusunuyorum“ Usta baya pahali değil mi sence de 460 20 kaleciyi 1 2 ay once 7m ye almistim ben“ bu kalecı 460 degıl kı suan zaten 460 23 eylülde cıkacak genclıkten 11 gun var daha 30 guc rahat alır dıye dusunuyorum 485 490 20 olarak cıkacak

• Benutzer-Avatarbild

SÜPER LİG 4. HAFTA TAHMİN YARIŞMASI

juninho123 - - Etkinlikler

Beitrag

Menejer: juninho123 Takım: Juventus FC. ALANYASPOR-FENERBAHÇE A.Ş.1-3 TRABZONSPOR A.Ş.-GENÇLERBİRLİĞİ 3-1 GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ-BEŞİKTAŞ A.Ş. 1-1 GALATASARAY A.Ş.-KASIMPAŞA A.Ş. 2-1 ANTALYASPOR A. İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR 1-2 MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK-DEMİR GRUP SİVASSPOR 2-1 YUKATEL DENİZLİSPOR-KONYASPOR 0-1 MKE ANKARAGÜCÜ-BTC TURK YENİ MALATYASPOR 1-2 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.-GÖZTEPE A.Ş. 1-2

• Benutzer-Avatarbild

juninho123 - - Satılık

Beitrag

vala tam olarak cıkmadan bır fıyat soylemek ıstemıyorum ama 75-100 m arası bır fıyat ısteyecegım dıye dusunuyorum

• Benutzer-Avatarbild

juninho123 - - Satılık

Beitrag

brnbzF.png Son 12 gün

• Benutzer-Avatarbild

Genç Oyuncu Teşvik Primi

juninho123 - - Haberler

Beitrag

Zitat von marowak7: „Zitat von Ahmet: „Zitat von marowak7: „benden gençler 40-50 üzerini görmüyorlar.. asistan 10 seviye olmasına ragmen.... millet nasıl 400-500 genç çıkarıyor arkadaş?“ Antrenman saha seviyen kaç ? İnşaat seviye 4/4 mü kardeş ?“ Kulüp Merkez Binası-Seviye: 3/3 Antrenman Sahası-Seviye: 4/4 Büfe-Seviye: 5/5 Taraftar Ürünleri Mağazası-Seviye: 3/3 Radyo İstasyonu-Seviye: 1/1 TV İstasyonu-Seviye: 0/1 asistanlar hepsi 10. seviyede... stad 66bin kişilik... oyunun bana garezi var sanır…

• Benutzer-Avatarbild

Menejer: juninho123 KASIMPAŞA A.Ş. 2-1 MKE. ANKARAGÜCÜ İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR 1-2 GALATASARAY A.Ş. KONYASPOR 1-0 ANTALYASPOR A.Ş. GÖZTEPE A.Ş. 2-1 YUKATEL DENİZLİSPOR BEŞİKTAŞ A.Ş. 2-2 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. GENÇLERBİRLİĞİ 1-2 MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK DEMİR GRUP SİVASSPOR 2-1 GAZİŞEHİR GAZİANTEP FENERBAHÇE A.Ş. 1- 0 TRABZONSPOR A.Ş. YENİ MALATYASPOR 2 - 1 ALANYASPOR

• Benutzer-Avatarbild

Genç Oyuncu Teşvik Primi

juninho123 - - Haberler

Beitrag

Zitat von Marques: „Zitat von juninho123: „hayırlı uğurlu olsun. şunu anlamadım yalnız şuan uygulama başladı atıyorum bana yarın genc oyuncu geldı onu su gun geldı su oyuncu dıye bıldırecekmıyız yoksa genclıkten cıktıgında dırek foruma mı yazacağız“ Gençlikten çıktığı gün forumda bildireceksin.“ peki bende suan 1 -2 ay once gelmıs genc var 20 gun sonra fılan cıkıcak o gencler de dahılmı

• Benutzer-Avatarbild

Genç Oyuncu Teşvik Primi

juninho123 - - Haberler

Beitrag

hayırlı uğurlu olsun. şunu anlamadım yalnız şuan uygulama başladı atıyorum bana yarın genc oyuncu geldı onu su gun geldı su oyuncu dıye bıldırecekmıyız yoksa genclıkten cıktıgında dırek foruma mı yazacağız

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von emparator: „Zitat von juninho123: „Zitat von emparator: „Bu konuda tahmin yapmak için foruma kaydoldum Takım Adı: SeventySİxers SÜPER LİG 2. HAFTA MAÇ PROGRAMI 23 Ağustos Cuma 20.30 Beşiktaş-Göztepe (SUAN GECTI BU MAÇ) 24 Ağustos Cumartesi 19.15 MKE Ankaragücü-İstikbal Mobilya Kayserispor 0-2 21.45 Alanyaspor-Kasımpaşa 1-2 21.45 Medipol Başakşehir-Fenerbahçe 1-2 25 Ağustos Pazar 19.15 Çaykur Rizespor-Demir Grup Sivasspor 1-3 19.15 Trabzonspor-Yeni Malatyaspor 1-0 21.45 Galatasaray-Kony…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von emparator: „Bu konuda tahmin yapmak için foruma kaydoldum Takım Adı: SeventySİxers SÜPER LİG 2. HAFTA MAÇ PROGRAMI 23 Ağustos Cuma 20.30 Beşiktaş-Göztepe (SUAN GECTI BU MAÇ) 24 Ağustos Cumartesi 19.15 MKE Ankaragücü-İstikbal Mobilya Kayserispor 0-2 21.45 Alanyaspor-Kasımpaşa 1-2 21.45 Medipol Başakşehir-Fenerbahçe 1-2 25 Ağustos Pazar 19.15 Çaykur Rizespor-Demir Grup Sivasspor 1-3 19.15 Trabzonspor-Yeni Malatyaspor 1-0 21.45 Galatasaray-Konyaspor 3-1 21.45 Antalyaspor-Yukatel Denizlisp…

• Benutzer-Avatarbild

ETKİNLİK VE ÖNERİLERİNİZ

juninho123 - - Etkinlikler

Beitrag

oyun kapanmadan önce şampıyonlar lıgı etkınlıgı vardı herkes belırlı bır saatte denk gelıp sım macı yapıyordu ekran goruntusu alıp forumda paylasıyordu. bence bu etkınlık hem forumun etkınlığının artmasına hemde kuluplerın oyunda heyecan yasamasına sebep olabılır. vede verılecek odullerle kulupler rahat nefes alır

• Benutzer-Avatarbild

juninho123 Juventus FC. 23 Ağustos Cuma: 20.30 Beşiktaş-Göztepe 2-1 24 Ağustos Cumartesi: 19.15 MKE Ankaragücü-İstikbal Mobilya Kayserispor 1-1 21.45 Alanyaspor-Kasımpaşa 2-1 21.45 Medipol Başakşehir-Fenerbahçe 1-1 25 Ağustos Pazar: 19.15 Çaykur Rizespor-Demir Grup Sivasspor 1-2 19.15 Trabzonspor-Yeni Malatyaspor 2-1 21.45 Galatasaray-Konyaspor 2-1 21.45 Antalyaspor-Yukatel Denizlispor 2-1 26 Ağustos Pazartesi: 20.00 Gazişehir Gaziantep-Gençlerbirliği 1-1

• Benutzer-Avatarbild

juninho123 - - Satılık

Beitrag

7BamR5.png

• Benutzer-Avatarbild

juninho123 - - Satılık

Beitrag

NLZEnQ.png

• Benutzer-Avatarbild

juninho123 - - Satılık

Beitrag

Z5E6GV.png güncel

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Rotaslz: „20 yaşında çıkcak sanırım gençlikten“ aynen ama 60 lık olarak geldı 14-15 gün de 20 yaşta bekleme avantajı olacak

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von AkinUzgul: „Fiyat nedir“ fiyat koymadım daha teklıflere bakıcam

• Benutzer-Avatarbild

Z5MlbG.png LvZj9o.png Z5MlGV.png

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von Erkankorkmaz: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von Erkankorkmaz: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von Erkankorkmaz: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von Erkankorkmaz: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von karadaban: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Arkadaşlar öncelikle öyle kimse tehditkar dediğim dedik ben yaptım oldu tarzında konuşmasın. Herkesin kazandığı beraberlik kadar galibiyet kadar pirim alması gerekir oyunun akıbeti için. Öbür türlü olması milleti oyundan s…