Suchergebnisse

Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 229.

• Benutzer-Avatarbild

Yönetim Ekibi Açıklaması

juninho123 - - Haberler

Beitrag

Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von DeLiCe: „Tam da söylediğim gibi olmuş.Tebrikler hepinize.Birilerinin yönetimi,oyunu bırakması bu oyuna ancak zarar verir. Ekibin büyümesi,iş paylşımı olması çok daha güzel şeyleri beraberinde getirecektir. Başarılar arkadaşlar,kolaylıklar diliyorum.“ Değerli kardeşlerimin en üst kademeye erişilememe kuralı yani Tanrı ve kulları (çift tanrılı sistem) yönetim modeliyle çok başarılı olacağımıza oyunda gelişim sağlayacağımıza inancım tam. Bunu en son button ve tal…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von management: „Dün aynı sorunla yine karşılaştım. Sorun diyorum çünkü oyun zevkini azaltan şeyler benim gözümde sorundur. 3 aydır geliştirdiğim genç oyuncum o gün giremedigim veya farkedemedigim için oyuncum gitti. Çok saçma bir sistem ve insanı oyundan soğutan bir durum. Ya düzeltilmeli yada bir çözüm bulunmalı. KONU GÜNCEL!!“ genç oyuncularınız kontratı bıtıyor bır baksanız dıye mesaj 1 hafta once gelıyor aslında ama bazen unutulabılıyor bence o son bır hafta hergun bıldırım gelse daha…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von 17gokhan17: „Zitat von juninho123: „Zitat von 17gokhan17: „Ben antrenmanları script ile veriyorum. Oyuncunun gücü 990+ olunca uyarıyor başka antrenman vermeye başlıyorum.“ script nedir antramanda nasıl uyarı verıyor ?“ Script bu konuya bak google chromeye eklenyi ekliyorsun hangi oyuncuya ne vermen gerektiğini kadro ve antrenman sayfası antrenman gruplarında uyarıyor“ eywallah saolasın

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von 17gokhan17: „Ben antrenmanları script ile veriyorum. Oyuncunun gücü 990+ olunca uyarıyor başka antrenman vermeye başlıyorum.“ script nedir antramanda nasıl uyarı verıyor ?

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Ali0721: „Merhaba acil bir sorum olucaktı genç oyuncun böyle yüksek güce gelmesi için kaç gün sabretmeliyiz. kredi kullanaraktaaa“ genç oyuncuların genclık suresını tamamlaması yaklaşık 3 ay suruyor 60 gucunde gelen bır oyuncu mevkısıne gore degıserek forvetse 380 or ol ie 415 420 arasında cıkıyor

• Benutzer-Avatarbild

herkes yine farklı görüş sunmuş bende mantıken şut tarafındayım ama çoğu kişide ikili mücalede veriyor en karışıklık olan mevki şu forvet heralde

• Benutzer-Avatarbild

Arkadaşlar kafamı karıstıran bir konu var forvet oyuncularına 6 antrenman olarak şut mu vermek gerekliydi ikili mücadelemi ?

• Benutzer-Avatarbild

33 lük kaleci satılık

juninho123 - - Transfer Pazari

Beitrag

oyuncu satılmıstır alana hayırlı olsun

• Benutzer-Avatarbild

Nostalji

juninho123 - - Sosyal Medyada Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von ReisBulut: „Kalbimde bir mazi yatar Süper ya eski günlere gittim“ aynen insan duygulanmıyo değıl

• Benutzer-Avatarbild

Galibiyet prim ödülü bencede en mantıklısı olmuş elinize sağlık margues ama bu sistemin kalkmaması gerekir diye düşünuyorum yada en azından ileride para akışı sağlandıktan sonra en alt 3 lıg ıcın atıyorum sureklı halde kalması oyun gelısımı ıcın yenı oyuncular ıcın cok ıyı olur

• Benutzer-Avatarbild

33 lük kaleci satılık

juninho123 - - Transfer Pazari

Beitrag

Sanchís Pascual, Fabio JesúsKL 660 33 iki kadrom oldugu ıcın yedek kalecı ile idare etmeyi düşünuyorum pazarda 100 m den koyuldu ama cıddı alıcı ılgılenen varsa fıyatı kıracagım

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von MVP: „Zitat von juninho123: „Sonunda beklenen oluyor emeği geçen herkese teşekkürler. Bir arkadaşın önerisi de mantıklı ama her ligte her sıraya uygulamak zor olabılır. sistem kendiliğinden otomatik sponsor sözleşmeleri gibi olacaksa çok mantıklı olur her takımın odul alması ornegın sampıyon 10 m alıyorsa son sırada kı takım da 750.000 1 m alabılır. ama yonetıcıler skor tahmını yarısması gıbı bu paraları yukleyecekse baya zor olur yonetıcıler ıcın. ilk basta super lıgte ılk 5 e alt lıg…

• Benutzer-Avatarbild

Sonunda beklenen oluyor emeği geçen herkese teşekkürler. Bir arkadaşın önerisi de mantıklı ama her ligte her sıraya uygulamak zor olabılır. sistem kendiliğinden otomatik sponsor sözleşmeleri gibi olacaksa çok mantıklı olur her takımın odul alması ornegın sampıyon 10 m alıyorsa son sırada kı takım da 750.000 1 m alabılır. ama yonetıcıler skor tahmını yarısması gıbı bu paraları yukleyecekse baya zor olur yonetıcıler ıcın. ilk basta super lıgte ılk 5 e alt lıglerde ılk 3 e bıle odul olması oyunda h…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Marques: „Lig sonunda belirli bir sıralamaya giren takımlara FUTBOLCUP Havuz Gelirleri Dağıtımı adında Para yardımında bulunulacaktır. Bununla ilgili çalışmalar hızlı bir şekilde başlamıştır. Tüm kamuoyuna saygıyla duyurulur. FUTBOLCUP TÜRKİYE YÖNETİM EKİBİ“ çok iyi bir haber bu teşekkürler. sistemin içindeki sponsorluk sozlesmelerı gıbı otomatık olarak olsa bırde o zaman tadından yenmez zaten çok gerçekçi olur

• Benutzer-Avatarbild

her zaman söyluyorum bunu uygulamak cok zor ve zahmetlı cok daha basıt ve kolay bır degısıklık olan lıg sampıyonlugu ıkıncılıgı vs gıbı lıg sevıyesıne gore para odullerı olması uygulanması daha kolay ve oyuna haraket getırecek bır sıstem olur. yada sponsorluk gelırlerının artması mesela sozlesme ımzalarken lıg atlama cıkmanın yanında sampıyon olursan ek 5 m odenmesı gıbı vs vs

• Benutzer-Avatarbild

Menajer adı: juninho123 29 Mayıs 2019 22:00 Çarşamba Chelsea - Arsenal 1-2

• Benutzer-Avatarbild

Menajer adı:juninho123 01 Haziran 2019 22:00 Cumartesi Tottenham - Liverpool 1-2

• Benutzer-Avatarbild

Menajer adı: juninho123 Akhisar Bld. 2-1 Galatasaray

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Marques: „Gerek fazla etkinlik gerek kendi yoğunluğumuzdan dolayı ödülleri yatırma kısmında gecikmeler oluyordu , baktık olumsuz yorumlar aldık biz de hiç yapmamaya karar verdik. Çünkü biz yoğunluğumuza rağmen araya onları sıkıştırıp yapmaya çalışırken bazı arkadaşlar bunun hakkında ileri geri konuştu ama farkında değiller bu durumdan kendileri zarar gördü.“ çok ilginç

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Marques: „Lig tahmin etkinliği yapılmayacak artık. Şampiyonlar ligi , uefa ve türkiye kupasından devam.“ niye eğlenceliydi