Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-29 von insgesamt 29.
-
Yaptığınız teklif için teşekkür ederim Bu sitenin sahibi Almanlar olabilir ama gerçek sahipleri bizler yani oyunu oynayanlardır ben emeğimin haksız yere gittiğini beyan ettim bu konuda haklı olduğumu sizler tarafından yapılan bir açıklama ile duyurmanızı ardından çözümü olmuyor ise bu konuda yapılan yanlışlık adına almanlar yada sizlerin özür dilemesini beklerdim daha sonra bunu maddi manevi destek verebileceğinizi söylemeniz daha hoş bir dille beyan etmeniz güzel olurdu burda emek hırsızları mu…
-
Bir kes mail atıldı
BeitragBir kez mail olarak dönüldü eminmisiniz diye bende emin olduğumu yazdım lakin hala net bir şekilde dönüş yapılmadı yanlışlık düzeltilmedi henüz
-
Sayın Futbolcup yönetimi Bu sezon Tff 2.Ligi 3.sırada bitirerek bir üst lige atanmam yapılması gerekirken yine aynı Tff 2.Lige atama yapıldı bu konuda yapılan yanlışlığın düzeltilmesini ve takımımızın hak ettiği yere yani Süper Toto 1.Lige atamasının yapılmasını arz ederim saygılarımla Karizma United S.K quarizma19
-
Gazeteye destek
BeitragKarizma United S.K olarak desteklerimizi bildiririz emeği geçen herkese teşekkürler saygılarımızla
-
takımım adına bizde olmak istiyoruz
quarizma19 - - Turnuvalar
Beitragherkese bol şanslar dileyip takımızın da katılmasını istiyorum
-
iyi olması dileği ile..
Beitragumarım bazı iyi şeylerin başlangıcı olur
-
Turnuvaya katılım
BeitragTFF 2.LİG quarizma19 KarizmaUnited S.K-
-
Süper Lig 16.Hafta Tahmin
BeitragGÖZTEPE A.Ş. - BURSASPOR. Ms-1 RİZESPOR A.Ş. - A.ALANYASPOR Ms-2 SİVASSPOR - ANKARAGÜCÜ Ms-1 KONYASPOR - KASIMPAŞA Ms-2. M. BAŞAKŞEHİR - GALATASARAY Ms-1 YENİ MALATYASPOR - AKHİSARSPOR Ms-1 BEŞİKTAŞ A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş.Ms-2 FENERBAHÇE ERZURUMSPOR MS-1