Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 44.
-
menajer : qwertyu43 takım : Tavşanlı BB Altay - Hatayspor 1 - 2 Karagümrük - Konyaspor 0 - 2 Başakşehir - Kasımpaşa 2 - 2 Rizespor - Göztepe 1 - 4 Antalyaspor - Trabzonspor 1 - 1 Adana Demirspor - Giresunspor 2 - 3 Yeni Malatya - Alanyaspor 1 - 3 Beşiktaş - Kayserispor 2 - 1 Sivasspor - Galatasaray 1 - 2 Gaziantepspor - Fenerbahçe 3 - 1
-
menajer : qwertyu43 takım : Tavşanlı BB Kasımpaşa - Beşiktaş 3-1 Alanyaspor - Sivasspor 1-2 Trabzonspor - Adana Demirspor 4-2 Galatasaray - Altay 3-1 Kayserispor - Antalyaspor 1-1 Giresunspor - Karagümrük 2-0 Hatayspor - Başakşehir 0-1 Fenerbahçe - Rizespor 4-2 Konyaspor - Malatyaspor 2-1 Göztepe - Gaziantepspor 2-3
-
menejer : qwertyu43 takım : Tavşanlı BB Hatayspor - Antalyaspor 3-1 Giresunspor - Yeni Malatyaspor 1-3 Başakşehir - Sivasspor 2-3 Alanyaspor - Beşiktaş 3-1 Kasımpaşa - Fatih Karagümrük 1-2 Konyaspor - Rizespor 3-1 Altay - Adana Demirspor 1-2 Galatasaray - Fenerbahçe 3-1 Trabzonspor - Gaziantepspor 4-1 Kayserispor - Göztepe 2-1
-
menejer : qwertyu43 takım : Tavşalı BB Gaziantepspor - Kasımpaşa 3-1 Rizespor - Alanyaspor 1-3 Sivasspor - Giresunspor 3-0 Yeni Malatyaspor - Başakşehir 2-1 Antalyaspor - Altay 2-2 Beşiktaş - Trabzonspor 1-2 Göztepe - Konyaspor 1-2 Fatih Karagümrük - Galatasaray 1-4 Adana Demirspor - Hatayspor 2-1 Fenerbahçe - Kayserispor 1-1
-
Kulüp: Tavşanlı BB Menajer: qwertyu43 Trabzonspor - Rizespor 3-0 Kasımpaşa - Yeni Malatya 1-2 Altay - Sivasspor 2-1 Hatayspor - Beşiktaş 1-2 Konyaspor - Fenerbahçe 1-1 Kayserispor - Fatih karagümrük 1-2 Alanyaspor - Göztepe 3-1 Galatasaray - Gaziantepspor 3-0 Giresunspor - Antalyaspor 1-1 Başakşehir - Adana Demirspor 3-1
-
slm
qwertyu43 - - Etkinlikler
BeitragMenejer : qwertyu43 takım : Tavşanlı BB Yeni Malatyaspor - Altay 3-1 Çaykur Rizespor - Kasımpaşa 2-2 Gaziantepspor - Giresunspor 2-1 Konyaspor - Kayserispor 2-1 Göztepe - Trabzonspor 2-2 Fatih Karagümrük - Hatayspor 3-3 Antalyaspor - Başakşehir 2-0 Sivasspor - Adana Demirspor 2-3 Fenerbahçe - Alanyaspor 3-1 Beşiktaş - Galatasaray 2-4
-
slm
Beitragkullanıcı adı : Tavşanlı BB takım adı : qwertyu43 Başakşehir - Beşiktaş : 1 - 2 Giresunspor - Çaykur Rizespor : 2 - 1 Sivasspor - Antalyaspor : 2 - 0 Adana Demirspor - Yeni Malatyaspor : 3 - 1 Kasımpaşa - Göztepe : 2 - 1 Galatasaray - Konyaspor : 3 - 1 Altay - Fatih Karagümrük : 2 - 1 Trabzonspor - Fenerbahçe : 2 - 2 Alanyaspor - Kayserispor : 2 - 1 Hatayspor - Gaziantepspor : 2 - 1
-
Zitat von usta61: „Oyunu ben açıkcası tutunma için uğraşmıyorum öyle 3 5 tanıdık için oynuyorum. Başka menejer oyunu oynuyorum orda başarı var . Bu oyun pek geliştirmez almanlar 40 yılda 1 kez 10 yıl geçti coj fazla değişim yok. En eski oyun formatı daha güzeldi sade hali“ oynadığın diğer menajerlik oyunlarının adı ne hocam
-
menajer : qwertyu43 takım adı : Tavşanlı BB Fatih Karagümrük - Medipol Başakşehir 0-2 Antalyaspor - Adana Demirspor 2-1 Konyaspor - Alanyaspor 2-2 Kayserispor - Trabzonspor 1-3 Göztepe - Giresunspor 3-1 Beşiktaş - Sivasspor 2-1 Yeni Malatyaspor - Hatayspor 0-0 Gaziantepspor - Altay 2-3 Fenerbahçe - Kasımpaşa 2-1 Çaykur Rizespor - Galatasaray 0-5
-
SİM TURNUVASI 2020 | Başvurular
BeitragTakım adı =Tavşanlı BB Menejer adı =qwertyu43 Forum adı = qwertyu43 Lig =Tff 2.lig
-
slm
BeitragTakım adı : Tavşanlı BB Menajer adı : qwertyu43 Kredili turnuva mı , yoksa kredisiz mi ? :Kredisiz
-
Skor tahmin yarışması
qwertyu43 - - Turnuvalar
BeitragZitat von qwertyu43: „Zitat von Tersinli: „Zitat von Eserbekler: „Zitat von Tersinli: „en yakın tahmin sertan58 verdiğine göre katılım hakkı onun menajer veya takım adını eklememişsiniz yazarmısınız şifreyi vermek için bu seferki tahmin 3.lig c adana grubundan umarım bu sefer bilirsiniz ya Los Galakticos fc Holdingo F.C. Los Galakticos fcvs.Holdingo F.C.Los Galakticos fcvs.Holdingo F.C.Los Galakticos fcvs.Holdingo F.C.Los Galakticos fcvs.Holdingo F.C.“ 1-1“ maç 1-2 bitmiş en yakın 1-1 görünüyor …
-
Skor tahmin yarışması
qwertyu43 - - Turnuvalar
BeitragZitat von Tersinli: „Zitat von Eserbekler: „Zitat von Tersinli: „en yakın tahmin sertan58 verdiğine göre katılım hakkı onun menajer veya takım adını eklememişsiniz yazarmısınız şifreyi vermek için bu seferki tahmin 3.lig c adana grubundan umarım bu sefer bilirsiniz ya Los Galakticos fc Holdingo F.C. Los Galakticos fcvs.Holdingo F.C.Los Galakticos fcvs.Holdingo F.C.Los Galakticos fcvs.Holdingo F.C.Los Galakticos fcvs.Holdingo F.C.“ 1-1“ maç 1-2 bitmiş en yakın 1-1 görünüyor yanlış varsa söyleyin …
-
Skor tahmin yarışması
qwertyu43 - - Turnuvalar
BeitragLos Galakticos fc : 1 : 2 :Holdingo F.C
-
Skor tahmin yarışması
qwertyu43 - - Turnuvalar
BeitragFenerbahçe 3-1 : F&B efsane01
-
Genç oyuncu hakkında
BeitragZitat von Kızıltan: „Zitat von qwertyu43: „Zitat von legendAltnts: „Quote from kızılordufk: “Yetenek avcısını oyuncu aramaya gönderdiğimde ilk oyuncum direk kadroma geldi, ikinci gelen oyuncu ise yetenek avcısı bölümüne geldi ve yaşı 25 idi. Bende oyuncuyu reddettim. Şimdi 7 tane genç oyuncu hakkımdan…“ bu 7 oyuncu sezonluk mu geliyor haftalık mı geliyor“ Herhangi bir süresi yok.7 oyuncu dolana kadar gelir.Ama 1 gündede gelebilir,1 haftada da.Ben 1 ay gelmediğini biliyorum.Birazda şans işi. :)“ …
-
Nazilispor‘dan Yardimlasma Turnuvasi!
qwertyu43 - - Turnuvalar
BeitragZitat von Umut-Melissa2012: „buraya kadar menejer isimlerini yazanlar listeye eklenmistir..“ benim takım takımım hala yok turnuvada takım adı : Tavşanlı BB menajer adı : qwertyu43