Suchergebnisse

Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 279.

• Benutzer-Avatarbild

SÜPER LİG 10. HAFTA TAHMİN YARIŞMASI

aaasss - - Etkinlikler

Beitrag

Menajer: aaasss 1 Kasım Cuma 20.30 Galatasaray - Çaykur Rizespor 3-0 2 Kasım Cumartesi 15.00 Konyaspor - Gençlerbirliği 1-0 17.30 Aytemiz Alanyaspor - Başakşehir 2-3 17.30 Trabzonspor - Göztepe 4-1 20.00 Antalyaspor - Beşiktaş 0-1 3 Kasım Pazar 14.00 Denizlispor - Sivasspor 0-0 16.30 Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor 1-1 19.00 Kayserispor - Fenerbahçe 1-2 4 Kasım Pazartesi 20.00 Ankaragücü - Gaziantep FK 2-1

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

aaasss - - Oyun Özel Sohbeti

Beitrag

Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama üzülmedim fakat keyifsizdim nedenini bilmiyordum sanki pişmaniye yer gibi

• Benutzer-Avatarbild

Peaky Blinders Oyuncu Bağışı

aaasss - - Oyuncu Bağışı

Beitrag

Örnek davranış. Tebrikler hocam. Bu oyunda herşeyi para olmadığını gösterdiniz.

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu gelmiyor

aaasss - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Hadi oluummm. Gel artık. Gözümüz yollarda kaldı

• Benutzer-Avatarbild

Hocam herkes para biriktiriyor kimse oyuncu almıyor herkes yastık altı çalışıyor. Ben dahil. Uzun zamandır lig düşmeyi deniyorum onu da beceremiyorum. Kim ne derse desin bizlere iyilik yaramaz. Yönetim bence geç bile kaldı bu iptal etme olayını. Herkes haketsin parasını kazansın. Zaten genç oyuncu yetiştirmeye her türlü mecburuz

• Benutzer-Avatarbild

Neresi mantıklı hocam. Katılmıyorum. Üst liglerde günlük kazancın yarısından çoğu oyuncu maaşına ona buna gidiyor. Takım buyudukçe giderlerse buyuyor. Alt lig her sezon 1 oyuncu alabiliyorsa üsttede durum aynı. Anlayacağınız hocam 2 türlü para zor birikiyor. Oyuncularımı sattım param var şu an çok şükür yanlış anlaşılmasın bazıları lig atlamak isterken bazıları da tepelerde maddi sıkıntılardan dolayı lig düşmeye çalışıyor

• Benutzer-Avatarbild

SÜPER LİG 9. HAFTA TAHMİN YARIŞMASI

aaasss - - Etkinlikler

Beitrag

menajer adı : aaasss 25.10.2019 20:30 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 2-1 MKE ANKARAGÜCÜ 26.10.2019 15:00 DEMİR GRUP SİVASSPOR 1-0 ANTALYASPOR A.Ş. 17:30 GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 0-0 AYTEMİZ ALANYASPOR 20:00 FENERBAHÇE A.Ş. 4-0 İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR 27.10.2019 14:00 BTC TURK YENİ MALATYASPOR 5-1 İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR 16:30 GENÇLERBİRLİĞİ 0-0 YUKATEL DENİZLİSPOR 16:30 GÖZTEPE A.Ş. 2-1 KASIMPAŞA A.Ş. 19:00 BEŞİKTAŞ A.Ş. 1-2 GALATASARAY A.Ş. 28.10.2019 20:00 MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK 2-2 TRABZONSPO…

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Sabah erkenden karınca kararınca

• Benutzer-Avatarbild

19.10.2019 itibari ile: Smeets, bram 360 OR 19 olarak gençlikten çıkmıştır. Takım adı: sulakyurt spor Menajer adı: aaasss

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

istifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaaheyecanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evdev dışarı adım atmıyor derler kimiyse kafasından tırlattrmayın yoksa

• Benutzer-Avatarbild

Pazarlık yapılır. Pazara gore ucuz

• Benutzer-Avatarbild

Kazanç vergisi

Beitrag

Anladım hocam çok kazanç çok kesinti olay. Teşkrler

• Benutzer-Avatarbild

SÜPER LİG 8. HAFTA TAHMİN YARIŞMASI

aaasss - - Etkinlikler

Beitrag

18.10.2019 20:30 Galatasaray - Sivasspor: 1 - 0 19.10.2019 15:00 Antalyaspor - Gençlerbirliği:2- 1 17:30 Trabzonspor - Gaziantepspor: 3 - 2 17:30 Başakşehir - Göztepe: 2 - 0 20:00 Ankaragücü - Beşiktaş: 0 - 1 20.10.2019 14:00 Kayserispor - Kasımpaşa: 1 - 1 16:30 Alanyaspor - Çaykur Rizespor: 3 - 0 19:00 Denizlispor - Fenerbahçe: 0 - 3 21.10.2019 20:00 Konyaspor - Yeni Malatyaspor: 1 - 1 Menejer : aaasss

• Benutzer-Avatarbild

Kazanç vergisi

Beitrag

Her gün olmuyorki bu kesinti. Her gün kazanıyorum para ama bazı donemler kesiliyor hocam

• Benutzer-Avatarbild

Kazanç vergisi

Beitrag

Kazanç vergisi kasa hangi rakamlara ulaştığında ne kadar kesilir. Bileniniz var mı hocam

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu gelmiyor

Beitrag

Yaşasın 16 yaş oh geldi 30 gucune. Uzun bir aradan sonra 30 a bile seviniyorum

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu gelmiyor

Beitrag

Zitat von Gençfenerbhçe: „Insallah 7 yıl beklemezsin :)“ Benim gibi yani

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu gelmiyor

Beitrag

Keşke bana gelse 2 tane var elimde şu an

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu gelmiyor

Beitrag

Yine kaleci geldi 17 yaş 30 güç. Galiba almanya bize yaptırım uyguluyor. Barış pınarı hrk. Sebebiyle. Abi havuzda genç oyuncumu kalmadı. Sistem gönderiyor deniliyor da bu kadar da olmaz bıktım yaw. Biri bu işe el atsın

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu gelmiyor

Beitrag

Harbiden şaka gibi. Sabah saat 5.40. Genç oyuncu gelmiş 18 yaşında 30 gücünde aksi gibi bir de kaleci