Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 279.
-
Genç oyuncu gelmiyor
Beitrag7 yıl evet. Hocam bıktım yaww. Yıne 18 yaş 30 geldi. El atın şuna biriniz. Delirecegim. Yaş atlama tarihine 3-5 gün kala 16 lar gelmeye başlar artık onunda bir önemi olmaz artık. 7 hakkımız var 3 tane var kadroda uzun zamandır
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitragİstifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaa heycanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse
-
Genç oyuncu gelmiyor
Beitrag7 yıldır 60 üzeri gelmedi 1 tane 60 geldi
-
İşgiç oyuncu isimlerini paylaşırmısınız
-
Genç oyuncu gelmiyor
BeitragKötü tabiiki hocam 16 yaştan başkası iyi degıl benim için
-
Futbolcup Haftalık Forum Turnuvası
aaasss - - Etkinlikler
BeitragZaten sizi turnuvaya almayacaklarmiş Gençfenerbhçe hocam. Sohbette normalden fazla aktif olduğunuz için
-
aaasss - - Etkinlikler
BeitragEn az 2 hafta sonra. Turnuva kurabilirsin ya da turnuvaya katılabilirsiniz hocam benim görüşüm tabii
-
Genç oyuncu gelmiyor
BeitragUlan şansa bak gelmiyor dedik 18 yaş 40 güç or geldi bu gün gele gele
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitragİstifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaa
-
Genç oyuncu gelmiyor
BeitragGenç oyuncu gelmiyor yaww. Ama ne zaman şikayet için buraya yazsam ertesi gün geliyor hadi hayırlısı
-
Bilet Fiyatları
BeitragZitat von ÇARŞI33: „Zitat von aaasss: „12 25. 55 benim bilet fiyatlar“ 12 euro seyirci sayını baya bir etkiler. Yüksek fiyat. Kredi kullanıyorsan seyirci sayılarına ayrıntılı bakabilirsin.“ Eyvallah hocam
-
Bilet Fiyatları
Beitrag12 25. 55 benim bilet fiyatlar
-
aaasss - - Etkinlikler
BeitragHocam o zaman o gun lerde turnuvası olmayanları tespit etmeniz gerekecek işiniz zor
-
aaasss - - Etkinlikler
BeitragBu turnuva maçları saat 14.00 da mı oynanacak hocam
-
Zitat von Gençfenerbhçe: „Birde transfer listesinde en fazla 3 üst ligine kadar oyuncu cıkıyor. Bence bu oyunda bir kısırlık yapıyor hareketlilik bakımından. Ve bence bu özelliğin hiç bi faydası yok. En alt ligdeki oyuncular en üst ligdeki adamın transfer pazarına koydugu oyuncuyu görebilmeli ve teklif yapabilmeli bence. Buda oyuna biraz hareketlilik getirir ve kısır döngüsünü bozabilir bence“ Daha önce önerilerde vardı ama adaletsizlik olur diye kabul edilmedi galiba bu. Messi nin Altay spor ku…
-
Forum Ayın Üyesi | 07.10.2019
aaasss - - Etkinlikler
BeitragOwww. Darısı başımıza. Hayırlı olsun. Bol muhabbetler herkese