Suchergebnisse
Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 279.
-
420 ol yaş 19 açık arttırma
Beitrag65 m hocam
-
Genç Oyuncu Teşvik Primi
BeitragYukarıda bahsettiğim sorunumu da çözebilirsiniz mağdurum
-
Genç Oyuncu Teşvik Primi
BeitragHayırlı olsun hepimize. Oyun hataları bölümundeki paylaşımı mı okurmusun Uz sizde de aynısı var mı
-
SÜPER LİG TAHMİN YARIŞMASI ( ÖDÜLLÜ )
aaasss - - Etkinlikler
BeitragHocam tahminim zamanında yaptım ama menajer adımı yazmayı unuttum. Bu kural çok mu önemli kaldırılsa olmazı
-
Genç Oyuncu Teşvik Primi
BeitragNe zaman bildireceğiz. Gençlikten çıkmadan bir gun öncemi
-
SÜPER LİG 2. HAFTA TAHMİN YARIŞMASI
aaasss - - Etkinlikler
Beitrag23 Ağustos Cuma: 20.30 Beşiktaş-Göztepe 2-0 24 Ağustos Cumartesi: 19.15 MKE Ankaragücü-İstikbal Mobilya Kayserispor 1-1 21.45 Alanyaspor-Kasımpaşa 2-1 21.45 Medipol Başakşehir-Fenerbahçe 1-1 25 Ağustos Pazar: 19.15 Çaykur Rizespor-Demir Grup Sivasspor 2-2 19.15 Trabzonspor-Yeni Malatyaspor 2-1 21.45 Galatasaray-Konyaspor 3-0 21.45 Antalyaspor-Yukatel Denizlispor 1-1 26 Ağustos Pazartesi: 20.00 Gazişehir Gaziantep-Gençlerbirliği 1-1
-
Oyuncu
aaasss - - Oyuncu Arama
BeitragZitat von AkinUzgul: „Zitat von aaasss: „3 gune çıkıyor 2 tane or 19 yaş. Şu an guçleri 350“ 15+15 olur mu :D“ İmkansız
-
Oyuncu
aaasss - - Oyuncu Arama
Beitrag3 gune çıkıyor 2 tane or 19 yaş. Şu an guçleri 350
-
Oyunda Bazı Takımlarda Adaletsizliği Gördüğüm İçin artık Futbolcup bırakıyorum Tüm Kadrom satılıktır
BeitragZitat von ÇARŞI33: „Zitat von isoavci1905: „Sat kardeşim katiliorum. Bole serefsizlerin oldugu oyunu oynamak istemiorum. 1 2 gune bende oyunu bırakıp full takimi satiliga cikararim zaten. SIKECILER FC EDINCIK 0 NAZDAROVE 7 Not fc edincik hic bi sekilde nazdorove den 7 yiyecek bi takim degil“ isoavcı1905 Konuşmalarına dikkat edebilirsen çok iyi olacak. Allah hepimize beyin vermiş biraz kelimeleri düzgün seçip ona göre kullanabilelim diye. VArsa bir sıkıntın gidersin İNSAN gibi konuşursun. Forum o…
-
Pazara 120 m yaz kimse almaz. Kaleci sonuçta. Şu anki duruma göre 45 m eder bence en az
-
Bencede öyle. Yeni super lige çıktım orda ilk üç bırak küme düşmemeye oynar takım ancak. Bu nedenle en guzeli küme düşmek. 7 yıldır oynuyorum ne yaptıysam super ligde ilk 3 e giremedim.