Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 105.
-
Genç Oyuncu Güçleri
Beitrag16 yas 65 güc fo geldi :))
-
Zitat von sinan15: „Zitat von Yavuzkls: „655 DD ve 675 OD bana kalacak bence :))“ parayı veren düdüğü çalar .d“ :)))
-
655 DD ve 675 OD bana kalacak bence :))
-
Gamba Osaka'dan satılık oyuncular.
Yavuzkls - - Futbolcup TR
BeitragZitat von Tersinli: „yaş ve fiyat yazarmısınız size zahmet“ Hepsi 28 yaşında, oyundan mesaj atarsanız pazarlık yaparız ordan
-
Gamba Osaka'dan satılık oyuncular.
Beitrag505 DI 505 DI 505 DD 480 OR
-
Oyuncu kovma
BeitragZitat von BerkayGuler_: „Zitat von Yavuzkls: „Arkadaşlar kadromda istemediğim 3.4 tane oyuncu var. Onları nasıl kovabilirim?“Kadro kısmına girdikten sonra kontrat a basıp en sağda çarpı işaretine bas ve tazminat ödeyerek kovabilirsin“ Eyvallah çok sagolasin
-
Oyuncu kovma
BeitragArkadaşlar kadromda istemediğim 3.4 tane oyuncu var. Onları nasıl kovabilirim?
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragZitat von Button57: „Telefondan belirli hatalar mevcut diye acikladik. Bügün bi kac yeni ligler acilmis, katilmiyanlar varmi ?“ Menajer adı: TeCaLs hâlâ ligsiz görünüyor
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragZitat von Button57: „sen haric digerleri atanmis galiba... takip deyim senin takimi arada bir girip bakiyorum“ Benim kuzenin takimi da atanamamis. Takım adı Harharcity
-
Transfer pazarı
BeitragAcill satılık ucuza :)) 480 OR 27 yaş 120 m 480 OH 27 yaş 120 m
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von rehber: „merhaba arkadaşlar yeni lig için bana 230-250 ayarında defans dl dd olabılır ve bırde od lazım lıg 5 ınde baslıyor. cok param yok ama bırıktırıyorum . yardımcı olabılecek var mı“ Ve aleyküm selam. Benim lig de 5 inde başlıyor. Hangi ligdesin? Ayrıca 290 oh ve 450 dd var satılık
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragZitat von BerkayGuler_: „Bende hala durum aynı“ 2 gün sonra birtane lig bitiyor. 2 gün sonra kurulur bence
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragŞükür benim lig kuruldu darısı sizin başınıza
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragZitat von BerkayGuler_: „Aynen 10 seviye olmadı hepsi“ Aynen 9 seviyede kaldılar. 2. Nesil gençler de istediğimiz gibi çıkmayacak
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragZitat von BerkayGuler_: „Gelişme var mı hocam 15 gündür maç yapamıyoruz“ 22 gündür ligi bitirmişim bende. En çokta asistanları kursa yollayamiyorum o kötü
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragBende bitirdim hâlâ lig ataması bekleniyor. Sanırım 2.3 güne hallolacak
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragHadi inşallah
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragZitat von Umut1996: „evet arkadaslar sorun cözüldü.“ Evet. Sıra yeni lige atanmada:)
-
Lige atanamamak
BeitragAynı ligdeyiz 1.2 güne atanırız inşallah