Suchergebnisse

Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 105.

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Yavuzkls - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von Button57: „Yarin düzenleme bekliyoruz. Takipde Kalin lütfen“ Az önce baktım bizim ligde 19 takım vardı sayı 14 e düşmüş. Adamlar üst lige cıkmış darısı başımıza

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von Button57: „Onlar karşilamaz ise ben karşilıcam söz“ Süper:)

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Son bir kaç gün daha ses cikmazsa tüm parami stad yapımına verip girmeyecegim bende

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Benimde 9 da kaldılar 2. Nesil gençler gelince yine tam anlamı ile gelişemeyecekler.

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Valla ben 10 günlük antremani verdim. Gün de 1.2 defa bakar çıkarım.

• Benutzer-Avatarbild

AFYONSPOR S.K'nın genç oyuncuları

Yavuzkls - - Sohbet

Beitrag

Or 340 talibim başkan. Oyundan mesaj attım

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von BerkayGuler_: „Zitat von Yavuzkls: „Zitat von Umut1996: „sabir lazim ol diyince 2 dakikalik is degil :)“ Yeni aldığımız oyuncular ayaklarına top değmeden 1 yaş yaşlanacaklar:)) maç olmadığı için stad gelirleri de olmuyor kim bu zararımızı karşılayacak:))“3-4 gün daha bekleriö zaten 1 ayımı boş geçiremem. Çok haklısın kimsenin zararını karşılamazlar“ En yakın 12.13 gün sonra bitiyor lig. Yanı en az 13 gün daha kurulmaz bence yeni lig.

• Benutzer-Avatarbild

AFYONSPOR S.K'nın genç oyuncuları

Yavuzkls - - Sohbet

Beitrag

Zitat von faysal38: „or ye hala talibim, istersen ön anlaşma yapalım :D“ Or ye talip çok :)))

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von Umut1996: „sabir lazim ol diyince 2 dakikalik is degil :)“ Yeni aldığımız oyuncular ayaklarına top değmeden 1 yaş yaşlanacaklar:)) maç olmadığı için stad gelirleri de olmuyor kim bu zararımızı karşılayacak:))

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Aynen reis ne zaman hallolcak bu sıkıntı

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von BerkayGuler_: „Zitat von Yavuzkls: „Zitat von BerkayGuler_: „Uzun bir süre maç yapmayacağız da ne demek saçmalık 1 sezon boş gidecek kötü yani :(“ Aynen saçmalık ama bekledi adamlar. Eğer el atmazlarsa 30.35 gün oynamayacaksin“1 ay beklemem ben zaten“ Bende beklemem gibi.

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von BerkayGuler_: „Uzun bir süre maç yapmayacağız da ne demek saçmalık 1 sezon boş gidecek kötü yani :(“ Aynen saçmalık ama bekledi adamlar. Eğer el atmazlarsa 30.35 gün oynamayacaksin

• Benutzer-Avatarbild

Transfer pazarı

Yavuzkls - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von evrenaldo: „Fiyatları nedir“ 440 150 m 495 250 m

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Umarım umarım bekliyoruz.

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von Şevket: „26 maçtan sonra devam ettimi o takımlar yoksa bekliyor mu aynı şekilde“ Bekliyor adamlar yaklaşık 40 gündür. Geçen sezon üst lige çıkmaya hak kazanan adam 1 sezon boyunca bekledi şimdi beraber bekliyoruz üst lige çıkmak için

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von Umut1996: „Zitat von Yavuzkls: „Arkadaş ile aynı ligde olduğumuzu bilmiyorum ama 3.lig de başka grup da var aynen bizim gibi 19 takımlı arkadaş onlardan bahsediyor sandim. Ayrıca biz daha ne kadar bekleyeceğiz“ ne kadar beklersiniz bunu bilemem, ama ellimizden geldigince cabuk olmaya deniyoruz, ayrica 3.lig istanbul 2 bakinca herkezin 26 maci var gözüküyor.“ Biz lige başlarken üstteki 5 takım 26 maç ile başladılar ve hiç maç oynamadılar,bizim 26 maç tamamlanıncaya kadar mac yapmadan li…

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Arkadaş ile aynı ligde olduğumuzu bilmiyorum ama 3.lig de başka grup da var aynen bizim gibi 19 takımlı arkadaş onlardan bahsediyor sandim. Ayrıca biz daha ne kadar bekleyeceğiz

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von Umut1996: „Zitat von Yavuzkls: „Menajer adım Artan. Aynı problem bizim ligde de vardı üstteki 5 takım 1 sezon boyunca oynamadan beklediler. Ligimiz 12 gün önce bitti şimdi tüm lig bekliyor :)) sıkıldık artık“ senin lig hangisi ?“ 3.lig grup 2 /istanbul

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Menajer adım Artan. Aynı problem bizim ligde de vardı üstteki 5 takım 1 sezon boyunca oynamadan beklediler. Ligimiz 12 gün önce bitti şimdi tüm lig bekliyor :)) sıkıldık artık

• Benutzer-Avatarbild

Lig atlayabilsek bizde arayacağız :))