Suchergebnisse
Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 105.
-
Lige atanamamak
Yavuzkls - - Futbolcup TR
BeitragAdmin yok mu ? Bu konuda neden açıklama yapılmıyor ?
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Şevket: „Zitat von Yavuzkls: „Zitat von Eserbekler: „yapma ya o kadar olmuş mu“ Oldu reis adamlar 39 gündür öyle“ 39 gün çok olmuş bu 3 takım oyunu oynuyorlarmı?“ 2 sini bilmiyorum ama biri hala bekliyor
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragZitat von deluxhe: „Zitat von Yavuzkls: „Senin lig ne zaman bitti ? Ben 12 gündür bekliyorum hala gelişme yok“ lig dün bitti“ Baktım gördüm. Bence 1 ay bekleyeceksin yeni kurulan lig de bitecek öyle kalacaksınız. Bizimde öyle olmuştu
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragSenin lig ne zaman bitti ? Ben 12 gündür bekliyorum hala gelişme yok
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragZitat von deluxhe: „Zitat von Yavuzkls: „Zitat von Kızıltan: „Lig henüz başlamamış.Bir önceki Lig bugda kalmış.Maçlar başlayınca düzelecektir bence.“ Geçen sezon bizimde öyle idi. Ligin ilk 5 sırasında yer alan takımlar 1 ay maç yapamayacak :)) gelde sabret“ Olur mu öyle şey kaybımız ne olacak 1 ay maçsız durulur mu? adminler el atar herhalde.“ Benim ligde 39 gün lig ataması olmayan adamlar var umarım el atılır. Yoksa sayı daha da azalack oyunda
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Eserbekler: „yapma ya o kadar olmuş mu“ Oldu reis adamlar 39 gündür öyle
-
Lige Atanmamak
BeitragZitat von JoseMustafa: „Lige atamayinca kötü oluyor ya“ Aynen Reis. Heves yarı yarıya azaldı bir bu kadar daha beklemem galiba
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Eserbekler: „Zitat von Yavuzkls: „Selamun aleyküm beyler. Ya 12 gün oldu atanamadik neden böyle oluyor. Valla heves bırakmadılar“ aleykum selam maalesef aktif oyuncu sayısı az olunca atama gecikiyor“ Sanki hiç atanamayacakmisiz gibi duruyor bizim lig :)) hatta ligde 3 takım var 39 gündür oynamıyorlar
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragSelamun aleyküm beyler. Ya 12 gün oldu atanamadik neden böyle oluyor. Valla heves bırakmadılar
-
Lige Atanmamak
BeitragAynı ligdeyiz galiba daha da bekleyeceğiz
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragZitat von Kızıltan: „Lig henüz başlamamış.Bir önceki Lig bugda kalmış.Maçlar başlayınca düzelecektir bence.“ Geçen sezon bizimde öyle idi. Ligin ilk 5 sırasında yer alan takımlar 1 ay maç yapamayacak :)) gelde sabret
-
Lige atanamamak
BeitragZitat von Akif: „Benim yaklaşık 1 hafta oldu. 1 ay olunca atanirim diye düşünüyorum :D“ Benim 11 gün oldu ligimde 39 gündür atanamayan takımlarda var :))
-
Lige atanamamak
BeitragZitat von Şevket: „Zitat von Yavuzkls: „Zitat von Şevket: „2 haftayı buluyor lig atamasını beklemek ben de 2 hafta bekledim ve 2 gün önce lige atandım“ Valla reis bekleme süresi uzadıkça heves de azalıyor. Bi rayına girmedi şu oyun“ Haklısın beklemek üzücü gerçekten en kısa süre de yeni ligine atanırsın zamanla da oyun rayına girecek inşallah“ Inşallah inşallah
-
Lige atanamamak
BeitragZitat von Şevket: „2 haftayı buluyor lig atamasını beklemek ben de 2 hafta bekledim ve 2 gün önce lige atandım“ Valla reis bekleme süresi uzadıkça heves de azalıyor. Bi rayına girmedi şu oyun
-
Lige atanamamak
BeitragVallahi sıkıldık artık 10 küsür gündür lig bitmiş hâlâ atanamadik üst lige. Ne zamana kadar bekleyeceğiz
-
Mobil Uygulama
BeitragAh birde oyunun reklamı yapılsa,biraz sayı artsa da 10 15 gün lig ataması beklemesek
-
Transfer pazarı
Beitrag495 DD 27 440 DD 27 Satilik oyuncular
-
Bayram Turnuvası Spor Toto 3.Lig
Yavuzkls - - Turnuvalar
BeitragSon yedek mı:)) başarılar herkese ben kendi turnuvamı kurayım