Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 83.
-
Benim takımımda herkes mutlu, para trink hesapta, pazarlık bile yapmadan sözleşme kabul ediyorum. İmzalar kalbe .d
-
Haha ben tok satıcıyım .d
-
Zitat von omergok: „570 OR ye 200m vereyim düşünürsen sinan“ bu or piyasada yok. O fiyatlara satmam
-
Quellcode (1 Zeile)
-
Yeni oyuncu eklenmiştir.
-
Zitat von pharmasy1903: „Sinan talha haklı bence birini ona birini de bana vermen lazım“ çok doğru .d
-
Zitat von T.ATAY: „sen bizim sinan değilmisin lan ?? eğer harbiden oysan napıyon lan şerefsiz bedavaya verir insan üstünü isitoyon“ bırak bedavayı yetkim olsa yine banlardım şimdi seni .d
-
Zitat von T.ATAY: „kasada 51.213.685 E var kuruşuna kadar helal olsun ver bitanesini defans lazım bulamıyorum“ üstünü neyle tamamlıcan Talha .d
-
Gücleri güncellenmiştir.
-
Var mı barcelona olmak isteyen .d
-
100.000.000 € Ödüllü Ramazan Turnuvası
sinan15 - - Turnuvalar
BeitragOlacak inşallah
-
Oyuncuların güçleri güncellendi
-
Zitat von usta61: „Zitat von sinan15: „Serbest piyasa ekonomisi. İstediğim adama istediğim teklifi veririm. Gerçeğe uygun bir durum. Aksi durumda her oyuncunun fiyatı belli olsun tıklayıp satın alalım. Oyun forum ile beraber bütün halinde. Herkes foruma da girip, kaynaşıp, ikili ilişkileri güçlendirdikten sonra kendi takımına yardım alabilir zengin bir kulüpten diye düşünüyorum“ Almanya da ver bak noluyor :D“ orası Almanya serveri burası Türkiye .d
-
Serbest piyasa ekonomisi. İstediğim adama istediğim teklifi veririm. Gerçeğe uygun bir durum. Aksi durumda her oyuncunun fiyatı belli olsun tıklayıp satın alalım. Oyun forum ile beraber bütün halinde. Herkes foruma da girip, kaynaşıp, ikili ilişkileri güçlendirdikten sonra kendi takımına yardım alabilir zengin bir kulüpten diye düşünüyorum
-
Pazar 300 lük adamlar için düşer zaten. Şarap nasıl eskiyince değer kazanırsa bu adamlar da öyle ileride 1 milyarı kabul etmicem.d
-
Parayı veren düdüğü çalar.d
-
Zitat von usta61: „Zitat von sinan15: „Daha yüksek teklifleri gördüm“ Var mı arttıran sat kurtul 31 e kadar süren var 4 sezon daha 720 730 iken satarsın 2 milyarcık en az“ Reklam işte.d
-
Evet hala satılık adamlar var mı parası olan
-
Daha yüksek teklifleri gördüm
-
Zitat von faysal38: „DD'ye 400 milyon + 500 27 yas FO vereyim (:“ yok sağol.