Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 83.
-
Zitat von usta61: „Sinan oyuncular satmadın psg gibi Klüp çıksa anca“ dursun takımda yav sıkıntı yok ki, böyle adamdan zarar gelmez
-
Zitat von Tacettin: „Ne kadar istiyorsun takas+ para olurmu“ sen oyundan mesaj at teklifini değerlendireyim
-
Zitat von Tacettin: „Od ve dd takas + para ne dersin“ yok hocam benim aldığım ve beklediğim fiyat daha fazla. oyuncuların güçleri güncellenmiştir
-
Zitat von kralmami_1903: „milyar var üstat :)) yetiştirdiği 7 de genç oyuncu var belki takas artı para yaparız :))“ 660 oldu OD. Oyundan ya da buradan özel mesaj at pazarlık yapalım .d
-
Zitat von kralmami_1903: „hayırlı satışlar ikisini beraber almak istesek fiyat ne olur :))“ milyarın var mı .d
-
İsim yaş
sinan15 - - Futbolcup TR
BeitragSinan, 26, Sarışın mavi gözlü Bursadan katılıyorum bekarım Halısahada, 570 Fo 19 yaş özelliklerindeyim
-
Para yolla .d
-
100.000.000 € Ödüllü Ramazan Turnuvası
sinan15 - - Turnuvalar
BeitragZitat von Şevket: „İlerde beni alırsan turnuvana şimdiden teşekkür ediyorum :D“ inşallah abi
-
sinan15 - - Turnuvalar
BeitragZitat von ÇARŞI33: „Zitat von sinan15: „Turnuvayı &KAVAKSPOR& takımı kazanmıştır. Kendisini tebrik ederiz. Katılım sağlayan arkadaşlar bir teşekkürü bile çok gördü ama neyse, başka turnuvalarda bunları değerlendirmeye katacağım :)“ hayırlı olsun. boş vereceksin konuyu kilitlettirip geçeceksin. Atalar boşuna dememiş. İyilik et denize at, balık bilmezse Halik bilir.“ bir şey demedik abi yav sadece ileride turnuva kurunca bunu bir aklımın köşesine kazıdım
-
Evet hala satılık, güç güncellemeleri yapıldı.
-
sinan15 - - Turnuvalar
BeitragTurnuvayı &KAVAKSPOR& takımı kazanmıştır. Kendisini tebrik ederiz. Katılım sağlayan arkadaşlar bir teşekkürü bile çok gördü ama neyse, başka turnuvalarda bunları değerlendirmeye katacağım
-
Sende o kadar para varken bunu satsan nolur satmasan nolur .d
-
para dağıtmak için para olması lazım 800 e senindir
-
turnuvada 100 milyon dağıtıyorum ben 45 milyon nedir
-
kimsede para yok zaten