Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-38 von insgesamt 38.
-
aksoy_lu
AKSOY_LU - - Etkinlikler
Beitragaygün güven forvet: güç 260 yaş : 20 16.11.19 gençliklten çıkış tarihi menejer adı : aksoy_lu takım adı : yetenek_sizler iyi eğlenceler
-
aksoy_lu
AKSOY_LU - - Etkinlikler
Beitragtakım adı yetenek_sizler menejer adı : aksoy_lu f.b.-kasımpaşa: 5-0 gençlerbirliğ-kayseri: 0-0 sivas-konya: 2-2 rize-antalya: 2-1 antep-gs: 1-3 göztepe-malatya: 2-1 trabzon-alanya: 3-2 başakşehir-ankaragücü: 3-0 bjk-denizli: 3-1
-
aksoy_lu
AKSOY_LU - - Etkinlikler
Beitragtakım adı : yetenek_sizler menejer adı : aksoy_lu gs- rize : 3-0 konya-gençlerbirliği : 3-1 alanya-başakşehir : 2-3 trabzon-göztepe: 3-1 antalya-beşiktaş: 1-2 denizli-sivas: 2-2 kasımpaşa-y.malatya: 2-1 kayseri-fenerbahçe: 0-3 ankaragücü-gazişehir : 1-2 geçen hafta menejer ismi mi yazmamışım uyarı için teşekkürler bundan sonra dikkat edeceğim
-
aksoy_lu
BeitragSabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama üzülmedim fakat keyifsizdim nedenini bilmiyordum sanki pişmaniye yer gibi kamışmıştı
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragSabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama üzülmedim fakat keyifsizdim
-
aksoy_lu
BeitragSabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama üzülmedim
-
aksoy_lu
BeitragSabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı
-
aksoy_lu
BeitragSabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım
-
:)
BeitragSabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim
-
9. hafta
AKSOY_LU - - Etkinlikler
Beitragç.rize-ankaragücü: 3-1 sivas-antalya: 3-1 gazişehir-alanya: 2-2 fenerbahçe-konya: 3-0 y.malatya-kayseri: 1-2 gençlerbirliğ-denizli: 3-2 göztepe-kasımpaşa: 2-1 bjk-galatasaray: 1-1 başakşehir-trabzon: 2-2
-
sabah sabah
BeitragSabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla
-
aksoy_lu
Beitragistifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaaheyecanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evdev dışarı adım atmıyor derler kimiyse kafasından tırlattrmayın
-
8. HAFTA
AKSOY_LU - - Etkinlikler
BeitragMenejer adı : aksoy_lu takım adı : yetenek_sizler gs-sivas: 2-1 antalya-gençlerbirliği: 2-2 ts-g.antep : 2-2 başakşhir-göztepe: 1-1 ankaragücü-bjk: 2-3 kayseri-kasımpaşa: 1-1 alanya-rize: 1-3 denizli-fb;: 1-3 konya-y.malatya: 3-1
-
aksoy_lu
Beitragistifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaaheyecanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evdev dışarı adım atmıyor derler
-
7.HAFTA TAHMİNLER
AKSOY_LU - - Etkinlikler
Beitragmenejer adı: aksoy_lu takım ismi: yetenek_sizler yeni malatya-denizli: 2-1 fb-antalya: 3-0 kasımpaşa-konya: 1-1 göztepe-kayseri;: 3-1 gençlerbirliği-gs: 1-3 sivas-ankaragücü: 3-2 bjk-alanya: 2-1 gazişehir-başakşehir: 2-2 rize-trabzon: 1-2
-
HAZIR
AKSOY_LU - - Etkinlikler
BeitragBİLGE ALİ YAŞ 21 DD GÜÇ 300 ŞİMŞEK ERDEM YAŞ 20 OD GÜÇ 270 ORBAY ÖNDER YAŞ 20 OL GÜÇ 240 GENÇLİKTEN ÇIKMIŞTIR ASNLAŞMA İMZALANMIŞTIR TEŞVİKLERİ ALMAYA HAK KAZANDIM MI TEŞEKKÜRLER
-
GENÇ OYUNCU
AKSOY_LU - - Etkinlikler
Beitragdd 270 yaş 21 çıkış 27.09 od 240 yaş 20 çıkış 30.09 ol 215 yaş 20 çıkış 28.09 fo 130 yaş 18 çıkış 16.11 takım adı yetenek_sizler menejer aksoy_lu kolay gelsin