Suchergebnisse

Suchergebnisse 221-227 von insgesamt 227.

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

ML95 - - Bar sportowy

Beitrag

OZ 40 18 OP 45 18 DP 40 17

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

ML95 - - Bar sportowy

Beitrag

N 30 16 OZ 40 18 BR 40 17

• Benutzer-Avatarbild

Moim celem jest awans i wygrana Ekstraklasy, dogonienie czołówki, rozbudowa infrastruktury i zdobywanie trofeów oraz dobra zabawa z FCup

• Benutzer-Avatarbild

POST KONKURSOWY W nowy rok z FutbolCup: kolejka 3

ML95 - - Archiwum

Beitrag

Chciałbym, aby MU miał trenera, który będzie umiał dopasować swoją filozofię gry do klubu.

• Benutzer-Avatarbild

Nakarm psiaka z OLX

ML95 - - Bar sportowy

Beitrag

1. 9kompania/czarny_agent2 - Nakarmiłem Donalda 2. Livebird FC/dzelen - |nie pamiętam :p| 3. FC Masters Gliwice/ Aztecky - nakarmiłem Borysa 4. Chojniczanka Chojnice / Patrynho - nakarmiłem Oczko 5. MKS Stal Jasień - Nakarmiłem Donalda 6. F.C Barcelona. / lechista07 - nakarmiłem Kame 7. Huragan Humniska/Zbogiem - Kolar będzie miał pełen brzuszek na święta 8. FC Grabowiec Szanti z Włocławka nakarmiona 9. LA Galaxy/ML95 - nakarmiłem Kreona

• Benutzer-Avatarbild

POST KONKURSOWY W nowy rok z FutbolCup: kolejka 2

ML95 - - Archiwum

Beitrag

Juventus Turyn

• Benutzer-Avatarbild

Według mnie najlepszym zawodnikiem 2018 roku był Cristiano Ronaldo. Cały rok pod względem jednostki wybijającej się był słaby. Dlaczego Cristiano? Może nie zachwycał grą jak wcześniejsze lata, ale jednak to dzięki nie mu Real zdobył puchar LM, w fazach wcześniejszych zdobywał bramki, które miały wpływ na awans do dalszej tury oraz brał na bary najtrudniejsze momenty gry Realu.