Suchergebnisse
Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 364.
-
FİKİRTEPEE S.K gençleri
BeitragOh 335 oh 21 Oguzhanozen sende alabilirsin başka oyuncum boşa çıkarsa vericem aklımdasın
-
FİKİRTEPEE S.K gençleri
BeitragKl 455 22 DD 355 20 Akınuzgl teklifleri kabul ettim alabilirsin hayırlı olsun
-
Lig atanamama
BeitragZitat von Tersinli: „Nasıl attın ticket yeri nerde“ Klubüm --->>> destek
-
Lig atanamama
BeitragBende atanamadım 3 gün oldu bugün ticket attim
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von omergok: „Aşeykumselam yakında 100m lik turnuva geliyor :)“ Kral yine yapıyorsun yapacağını
-
Güç farketmez
BeitragBenimde pazarda birkaç oyuncu vardı bakın isterseniz FİKİRTEPEE SK
-
Futbolcup Mobil Uygulaması
BeitragBu çok güzel oldu sabırla bekliyoruz emeğinize sağlık teşekkürler
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragZitat von AkinUzgul: „selamunaleykum admin. Ara Transfer döneminde olduğum halde aldığım oyuncu taa lig sonu gelecek ikinci yarının başlamasına 3 gün var daha bug oldu heralde. Benim bu oyuncuyu yılbaşı turnuvası başlamadan önce almam lazım, kadroma gelmesi lazım birşeyler yapabilir miyiz?“ Bu bana 3 kere oldu hiç bisey yapamadılar oyunda ara transfer denen olay yok oldu
-
FİKİRTEPEE SK SATILIK TÜM KADRO
BeitragGüncell
-
BeitragGüncell
-
BeitragGüncel
-
BeitragGüncel
-
FİKİRTEPEE S.K gençleri
BeitragGüncel
-
BeitragGüncel
-
FİKİRTEPEE S.K gençleri
BeitragGuncell
-
FİKİRTEPEE S.K gençleri
BeitragGuncell
-
FİKİRTEPEE S.K gençleri
BeitragZitat von aknuzgl: „1 OD lazim banada aga 1.amatördeyim haber bekliyorum eğer uyguna verirsen ben burdayim“ Gençlikte var bitane sözleşme yenileyince haber veririm gelişimi 300 den fazla olur heralde
-
Zitat von Marques: „Zitat von MustiSRSY: „Öncelikle boyle bir konuya yer verdiğiniz için teşekkürler tabiki buradaki önerilerden en azında bir kaç tanesi bile uygulansa daha mutlu oluruz oyuna daha çok bağlaniriz, 1- lig veya sponsor gelirlerinin arttirilmasin (şuanda hazırlık maçları sadece günlük futbolcu maaşlarını anca karşılıyor ) 2- inşaat sürelerinin kısaltılması 3- transfer piyasasına düzenleme getirilmesi“ Selamlar dostum , Öncelikle biz teşekkür ederiz yorum yaptığınız , öneride bulund…
-
FİKİRTEPEE S.K gençleri
BeitragZitat von Oguzhan Ozen: „DD ler ne kadar? 2.amatör“ Eğer fazla gelişmezlerse uygun fiyata vericem ama sana ve diğer arkadaşa birer oyuncu hediyem olur