Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 107.
-
Kredi yüklemesi hatası
BeitragZitat von Marques: „Merhaba , denediğiniz kredi kartlarının internet alışverişine açık olduğuna emin misiniz ?“ Merhaba, sanırım emin olup tekrar denemeliyim. Öneriniz için sağolun:)
-
Kredi yüklemesi hatası
BeitragKredi yüklemesi hata veriyor. Birden fazla kredi kartı ile denememe rağmen sürekli 'tahsilat yapılamadı' diyor. yetkili kişilere duyrulur. Takım: fc-altunyaprak
-
En iyi dd olabilir
ümit721 - - Genç Oyuncu
BeitragZitat von Mutlu43: „60 16 gelmişti hocam“ tahmini 400 civarı çıkar, gençlikten Çıkınca kapınızı çalabilirim hocam
-
En iyi dd olabilir
ümit721 - - Genç Oyuncu
BeitragZitat von Mutlu43: „150 dd sol ayak 06.02.2019 cikicak resim bilmiyorum yuklemyi“ Kaç olarak gelmişti hocam?
-
Selam Arkadaşlar ; Satılık 23-24 yaş arası 420 + oh/ fo, 440+ dd ve 440+ od arıyorum..
ümit721 - - Futbolcup TR
BeitragAradığım kriterlere uygun oyunculara sahip olan arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirim. Oyuncuların ederi verilecektir. Aşağıdaki oyuncularla istek üzerine takas yapılabilir. -Kl 520 23 yaş -dd 415 23 yaş -fo 410 22 yaş ( Sadece 420+ 24 yaş fo veya oh ile takas olur) Genç oyuncular/ G. çıkış tarihleri -dl 380 19 ( 23.11.2018 ) -Fo 320 19 ( 29.11.2018 ) tahmini 340+ 19 olarak çıkar. -od 330 19 ( 11.12.2018)
-
..
ümit721 - - Oyuncu Arama
BeitragBu haksızlığı görüp üşenmeden düşüncelerini ve bu tür sahtekarlıkarın karşısında durarak paylaşan değerli hocalarımız ve üstadlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Ancak yönetimden bir tavır gelmezse malesef bu tür sahtekarlıkların devamı da gelir. Çünkü bergama belediyespor takımı yaptığı sahtekarlığın arkasında duruyor! Bu yüzden en kısa sürede yönetimden en azından bir uyarı bekliyoruz, oyunun güvensiz bir ortam haline gelmesini eminim ki çoğumuzda istemeyiz..
-
380 fo varmış 20 yaşında kimde
ümit721 - - Oyuncu Arama
BeitragZitat von BergamaBelediyespor: „Zitat von ümit721: „Zitat von BergamaBelediyespor: „Zitat von juninho123: „Zitat von BergamaBelediyespor: „Ama bazı arkadaşlar masa başından işin maddi kısmını hiçe sayıp eleştirip hakaret ediyor. Bu oyunu kendini düşünenler değil oyuna maddi manevi destek olanlar ileri tAşıyacak. Sanki 350 tl hiç bişey değil sanki bedavaya çaldım ayıp ya . Kimi dostlar kredi satılması için kopyaya destek verirken bu tür konuşmalar iyice oyundan soğutuyor pişman ediyor insanı kiml…
-
ümit721 - - Oyuncu Arama
BeitragZitat von BergamaBelediyespor: „Zitat von ümit721: „Zitat von BergamaBelediyespor: „Zitat von juninho123: „Zitat von BergamaBelediyespor: „Ama bazı arkadaşlar masa başından işin maddi kısmını hiçe sayıp eleştirip hakaret ediyor. Bu oyunu kendini düşünenler değil oyuna maddi manevi destek olanlar ileri tAşıyacak. Sanki 350 tl hiç bişey değil sanki bedavaya çaldım ayıp ya . Kimi dostlar kredi satılması için kopyaya destek verirken bu tür konuşmalar iyice oyundan soğutuyor pişman ediyor insanı kiml…
-
ümit721 - - Oyuncu Arama
BeitragZitat von BergamaBelediyespor: „Zitat von juninho123: „Zitat von BergamaBelediyespor: „Ama bazı arkadaşlar masa başından işin maddi kısmını hiçe sayıp eleştirip hakaret ediyor. Bu oyunu kendini düşünenler değil oyuna maddi manevi destek olanlar ileri tAşıyacak. Sanki 350 tl hiç bişey değil sanki bedavaya çaldım ayıp ya . Kimi dostlar kredi satılması için kopyaya destek verirken bu tür konuşmalar iyice oyundan soğutuyor pişman ediyor insanı kimler oyun oynasın diye paramı vermişim demiyor değilim…
-
ümit721 - - Oyuncu Arama
BeitragZitat von BergamaBelediyespor: „Ben arkadaşa da anlattım burada yazarken eksik yazmış. Ben alacağım dedim daha sonradan oyun için birşeyler yapma isteği daha ön plana çıktı.evet ama daha sonra oyuna destek olmak adına kredi satın aldım 350tl para verdim. Ve oyuncuyu kopyaladım. Kendisi ile aramız kötü olmasın diye kopyaladım demedim.350tl değilde herkes elinden geldiğine bu oyuna maddi destek sağlasa bu oyun kalıcı olacak“ Konuyu nerden nereye atıyosun be sevgili sahtekar arkadaşım. Yaptığınla o…
-
ümit721 - - Oyuncu Arama
BeitragZitat von ST Lakers'80: „Zitat von ümit721: „Arkadaşlar oyuncunuz varsa bile yok deyin. Sonra alacam deyip siz oyuncuyu pazara koyduktan sonra kopya yapıyor. Sonra da yalan uyduruk şeyler öne sürüp oyuncuyu almıyor. Bana da aynısını yaptı. Bunu yapmaya gerek var mı diyeceksiniz. bence gerek yok çünkü adam gibi gelip kopya almak istiyorum dese bir saniye bile düşünmem oyuncuyu pazara koyarım. Ama o sahte olmayı seçti yapacak bişey yok. lütfen sizden istediğim ortalığı Üçkağıtçılara bırakmayalım..…
-
Üç Kağıtçı Bergama belediyespor
ümit721 - - Oyuncu Arama
BeitragArkadaşlar oyuncunuz varsa bile yok deyin. Sonra alacam deyip siz oyuncuyu pazara koyduktan sonra kopya yapıyor. Sonra da yalan uyduruk şeyler öne sürüp oyuncuyu almıyor. Bana da aynısını yaptı. Bunu yapmaya gerek var mı diyeceksiniz. bence gerek yok çünkü adam gibi gelip kopya almak istiyorum dese bir saniye bile düşünmem oyuncuyu pazara koyarım. Ama o sahte olmayı seçti yapacak bişey yok. lütfen sizden istediğim ortalığı Üçkağıtçılara bırakmayalım..
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Şevket: „Selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız? Stad kapasitesi 71.000 sonra yapım aşaması 38 gün mü hep“ Ve aleyküm selam hamdolsun iyiyiz sizlerede Allah daima iyilik versin üstadım. Valla açıkçası hep 38 gün mü bilmiyorum ama benim 71.300 kapasite'den sonra 26 gün istiyor.
-
FC Santos alt yapı
ümit721 - - Genç Oyuncu
BeitragZitat von kingyuse: „Gümbür gümbür geliyo gençler serverin en iyileri :D“ Bakalım benimkiler kadar iyi çıkacaklar mı
-
kolay gelsin
BeitragHayırlı satışlar hocam. 350 20 yaş ol'nin fiyatı nedir acaba yada karşılığında para + oyuncu takası olurmu?
-
Fussballcup
ümit721 - - Futbolcup TR
BeitragSelam arkadaşlar, Almanya serverinde sanırım Oyunu uygulama haline getirmişler. play store'ye girdim ancak uygulama ülkenizde kullanılmamaktadır deniyor, sizce bizde de yani futbolcup tr. de aynı şekil yaparlarmı ? bu konu ile ilgili bilgisi olan bir arkadaşımız var mı acaba ?
-
Bayram Turnuvası Amatör Süper Lig
ümit721 - - Turnuvalar
BeitragTakım adı; A.S Asgard olan arkadaşımız katılamıyor. Başka bir arkadaşı alabiliriz yedeklerden
-
Bayram Turnuvası Amatör Süper Lig
ümit721 - - Turnuvalar
BeitragSelam arkadaşlar Turnuvayı kurdum, şifreyi oyun üzerinden gönderdim size
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Tacettin: „Bu oyunda uzun süredir arkadaşlarım var 8veya 9 senedir görüşüyoruz ayrıca ben sizin klan için çıkar ve menfaat gibi birşey yazmadım klan birlik ve beraberlik için güzel olmuş turnuvalarda güzel olmuş“ Teşekkür ederim, Bu oyunda sizi tanıyorum.Oyunla ilgili yardımlaşma ve dostluklar sadece klan ile sınırlı olmadığının farkındayız. Açıkçası bu sıkıntılı süreçte maddi imkansızlıklara rağmen, elini taşın altına koyan çok değerli hocalarımız dostlarımız var. Klan; desteğini esir…
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Eserbekler: „Aleykum selam sizler nasılsınız :)“ eyvallah başkan. şükürler olsun