Suchergebnisse

Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 107.

• Benutzer-Avatarbild

Kredi yüklemesi hatası

ümit721 - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von Marques: „Merhaba , denediğiniz kredi kartlarının internet alışverişine açık olduğuna emin misiniz ?“ Merhaba, sanırım emin olup tekrar denemeliyim. Öneriniz için sağolun:)

• Benutzer-Avatarbild

Kredi yüklemesi hatası

ümit721 - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Kredi yüklemesi hata veriyor. Birden fazla kredi kartı ile denememe rağmen sürekli 'tahsilat yapılamadı' diyor. yetkili kişilere duyrulur. Takım: fc-altunyaprak

• Benutzer-Avatarbild

En iyi dd olabilir

ümit721 - - Genç Oyuncu

Beitrag

Zitat von Mutlu43: „60 16 gelmişti hocam“ tahmini 400 civarı çıkar, gençlikten Çıkınca kapınızı çalabilirim hocam

• Benutzer-Avatarbild

En iyi dd olabilir

ümit721 - - Genç Oyuncu

Beitrag

Zitat von Mutlu43: „150 dd sol ayak 06.02.2019 cikicak resim bilmiyorum yuklemyi“ Kaç olarak gelmişti hocam?

• Benutzer-Avatarbild

Aradığım kriterlere uygun oyunculara sahip olan arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirim. Oyuncuların ederi verilecektir. Aşağıdaki oyuncularla istek üzerine takas yapılabilir. -Kl 520 23 yaş -dd 415 23 yaş -fo 410 22 yaş ( Sadece 420+ 24 yaş fo veya oh ile takas olur) Genç oyuncular/ G. çıkış tarihleri -dl 380 19 ( 23.11.2018 ) -Fo 320 19 ( 29.11.2018 ) tahmini 340+ 19 olarak çıkar. -od 330 19 ( 11.12.2018)

• Benutzer-Avatarbild

..

ümit721 - - Oyuncu Arama

Beitrag

Bu haksızlığı görüp üşenmeden düşüncelerini ve bu tür sahtekarlıkarın karşısında durarak paylaşan değerli hocalarımız ve üstadlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Ancak yönetimden bir tavır gelmezse malesef bu tür sahtekarlıkların devamı da gelir. Çünkü bergama belediyespor takımı yaptığı sahtekarlığın arkasında duruyor! Bu yüzden en kısa sürede yönetimden en azından bir uyarı bekliyoruz, oyunun güvensiz bir ortam haline gelmesini eminim ki çoğumuzda istemeyiz..

• Benutzer-Avatarbild

380 fo varmış 20 yaşında kimde

ümit721 - - Oyuncu Arama

Beitrag

Zitat von BergamaBelediyespor: „Zitat von ümit721: „Zitat von BergamaBelediyespor: „Zitat von juninho123: „Zitat von BergamaBelediyespor: „Ama bazı arkadaşlar masa başından işin maddi kısmını hiçe sayıp eleştirip hakaret ediyor. Bu oyunu kendini düşünenler değil oyuna maddi manevi destek olanlar ileri tAşıyacak. Sanki 350 tl hiç bişey değil sanki bedavaya çaldım ayıp ya . Kimi dostlar kredi satılması için kopyaya destek verirken bu tür konuşmalar iyice oyundan soğutuyor pişman ediyor insanı kiml…

• Benutzer-Avatarbild

ümit721 - - Oyuncu Arama

Beitrag

Zitat von BergamaBelediyespor: „Zitat von ümit721: „Zitat von BergamaBelediyespor: „Zitat von juninho123: „Zitat von BergamaBelediyespor: „Ama bazı arkadaşlar masa başından işin maddi kısmını hiçe sayıp eleştirip hakaret ediyor. Bu oyunu kendini düşünenler değil oyuna maddi manevi destek olanlar ileri tAşıyacak. Sanki 350 tl hiç bişey değil sanki bedavaya çaldım ayıp ya . Kimi dostlar kredi satılması için kopyaya destek verirken bu tür konuşmalar iyice oyundan soğutuyor pişman ediyor insanı kiml…

• Benutzer-Avatarbild

ümit721 - - Oyuncu Arama

Beitrag

Zitat von BergamaBelediyespor: „Zitat von juninho123: „Zitat von BergamaBelediyespor: „Ama bazı arkadaşlar masa başından işin maddi kısmını hiçe sayıp eleştirip hakaret ediyor. Bu oyunu kendini düşünenler değil oyuna maddi manevi destek olanlar ileri tAşıyacak. Sanki 350 tl hiç bişey değil sanki bedavaya çaldım ayıp ya . Kimi dostlar kredi satılması için kopyaya destek verirken bu tür konuşmalar iyice oyundan soğutuyor pişman ediyor insanı kimler oyun oynasın diye paramı vermişim demiyor değilim…

• Benutzer-Avatarbild

ümit721 - - Oyuncu Arama

Beitrag

Zitat von BergamaBelediyespor: „Ben arkadaşa da anlattım burada yazarken eksik yazmış. Ben alacağım dedim daha sonradan oyun için birşeyler yapma isteği daha ön plana çıktı.evet ama daha sonra oyuna destek olmak adına kredi satın aldım 350tl para verdim. Ve oyuncuyu kopyaladım. Kendisi ile aramız kötü olmasın diye kopyaladım demedim.350tl değilde herkes elinden geldiğine bu oyuna maddi destek sağlasa bu oyun kalıcı olacak“ Konuyu nerden nereye atıyosun be sevgili sahtekar arkadaşım. Yaptığınla o…

• Benutzer-Avatarbild

ümit721 - - Oyuncu Arama

Beitrag

Zitat von ST Lakers'80: „Zitat von ümit721: „Arkadaşlar oyuncunuz varsa bile yok deyin. Sonra alacam deyip siz oyuncuyu pazara koyduktan sonra kopya yapıyor. Sonra da yalan uyduruk şeyler öne sürüp oyuncuyu almıyor. Bana da aynısını yaptı. Bunu yapmaya gerek var mı diyeceksiniz. bence gerek yok çünkü adam gibi gelip kopya almak istiyorum dese bir saniye bile düşünmem oyuncuyu pazara koyarım. Ama o sahte olmayı seçti yapacak bişey yok. lütfen sizden istediğim ortalığı Üçkağıtçılara bırakmayalım..…

• Benutzer-Avatarbild

Üç Kağıtçı Bergama belediyespor

ümit721 - - Oyuncu Arama

Beitrag

Arkadaşlar oyuncunuz varsa bile yok deyin. Sonra alacam deyip siz oyuncuyu pazara koyduktan sonra kopya yapıyor. Sonra da yalan uyduruk şeyler öne sürüp oyuncuyu almıyor. Bana da aynısını yaptı. Bunu yapmaya gerek var mı diyeceksiniz. bence gerek yok çünkü adam gibi gelip kopya almak istiyorum dese bir saniye bile düşünmem oyuncuyu pazara koyarım. Ama o sahte olmayı seçti yapacak bişey yok. lütfen sizden istediğim ortalığı Üçkağıtçılara bırakmayalım..

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Şevket: „Selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız? Stad kapasitesi 71.000 sonra yapım aşaması 38 gün mü hep“ Ve aleyküm selam hamdolsun iyiyiz sizlerede Allah daima iyilik versin üstadım. Valla açıkçası hep 38 gün mü bilmiyorum ama benim 71.300 kapasite'den sonra 26 gün istiyor.

• Benutzer-Avatarbild

FC Santos alt yapı

ümit721 - - Genç Oyuncu

Beitrag

Zitat von kingyuse: „Gümbür gümbür geliyo gençler serverin en iyileri :D“ Bakalım benimkiler kadar iyi çıkacaklar mı

• Benutzer-Avatarbild

kolay gelsin

ümit721 - - Satılık

Beitrag

Hayırlı satışlar hocam. 350 20 yaş ol'nin fiyatı nedir acaba yada karşılığında para + oyuncu takası olurmu?

• Benutzer-Avatarbild

Fussballcup

ümit721 - - Futbolcup TR

Beitrag

Selam arkadaşlar, Almanya serverinde sanırım Oyunu uygulama haline getirmişler. play store'ye girdim ancak uygulama ülkenizde kullanılmamaktadır deniyor, sizce bizde de yani futbolcup tr. de aynı şekil yaparlarmı ? bu konu ile ilgili bilgisi olan bir arkadaşımız var mı acaba ?

• Benutzer-Avatarbild

Bayram Turnuvası Amatör Süper Lig

ümit721 - - Turnuvalar

Beitrag

Takım adı; A.S Asgard olan arkadaşımız katılamıyor. Başka bir arkadaşı alabiliriz yedeklerden

• Benutzer-Avatarbild

Bayram Turnuvası Amatör Süper Lig

ümit721 - - Turnuvalar

Beitrag

Selam arkadaşlar Turnuvayı kurdum, şifreyi oyun üzerinden gönderdim size

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Tacettin: „Bu oyunda uzun süredir arkadaşlarım var 8veya 9 senedir görüşüyoruz ayrıca ben sizin klan için çıkar ve menfaat gibi birşey yazmadım klan birlik ve beraberlik için güzel olmuş turnuvalarda güzel olmuş“ Teşekkür ederim, Bu oyunda sizi tanıyorum.Oyunla ilgili yardımlaşma ve dostluklar sadece klan ile sınırlı olmadığının farkındayız. Açıkçası bu sıkıntılı süreçte maddi imkansızlıklara rağmen, elini taşın altına koyan çok değerli hocalarımız dostlarımız var. Klan; desteğini esir…

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Aleykum selam sizler nasılsınız :)“ eyvallah başkan. şükürler olsun