Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 107.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von omergok: „ayrıca selamlar dostlar nasılsınız :)“ Sağol kardeşim Çok şükür iyiyim sen nasılsın ?
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragKesinlikle arcan hocam.. Bu arada selamlar değerli dostlar, nasılsınız durumunuz iyidir inşallah
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Tacettin: „Birlik ve beraberlik sadece klan kurma ile olmaz benim bu oyunda elini taşın altına sokacak çok arkadaşım var bunu Almanya serverinde de yaptık ve çok değerli arkadaşlıklar edindik“ Bizimde birlik ve beraberliklerimiz sadece bu klanla sınırlı değil. Bu saatten sonra çıkara dayalı arkadaşlıklarda edinmeyiz.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragHayırlı akşamlar arkadaşlar Kandiliniz mübarek olsun
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragSelamün aleyküm. Hayırlı satışlar . fiyatlarını gerçekten merak ediyorum . Düşük lvlli asistanlarla iyi yetişmişler. yeni Sahiplerine hayırlı olsun şimdiden
-
Güzel oyuncular. hayırlı satışlar şimdiden
-
Zitat von Eserbekler: „Aleyküm selam Başvuru ve katılımı yapmak için turnuvanın bitmesine gerek yok ki 12sinde bitiyorsa bayram turnuvası 13une kurulursa katılabilir bunda bir sıkıntı yok ki 15ine almaya gerek yok yani :)“ pardon. turnuvayı kurduğum için durum sadece benim için geçerli. bi an kafam başka yerlere gitti
-
Selamün aleykim Arkadaşlar Bizim 1 ve 2.elit menajerler birliği turnuvaları ayın 12'sinde biteceği için turnuvamıza katılan ve katılacak olan arkadaşlarımızın, Bayram turnuvasını kaçırmaları gibi bir durum var. Bayram turnuvasında amatör süper lig takımları için kurulan turnuvaya son katılımı ayın 15'ine erteledik, ancak diğer liglerde yer alan,( bayram turnuvası için son katılımları ayın 10'u olan) bazı arkadaşlarımız. bayram turnuvasına katılamayacak. Bu yüzden turnuvayı kuracak arkadaşlarımız…
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Şevket: „Zitat von ümit721: „Zitat von Şevket: „Zitat von ümit721: „Selamün aleyküm hayırlı geceler cümleten“ Aleyküm selam ümit sanada hayırlı geceler“ Teşekkür ederim üstadım. Nasılsın ne var ne yok“ Çok şükür iyiyim ne olsun oyunun güzelleşmesini bekliyoruz sen de ne var ne yok nasılsın“ Çok şükür iyiyim.iş güç yoğunluğundan dolayı aranıza pek katılamıyorum .:) ayrıca İnşallah güzelleşir oyun hepimizin beklentisi o yönde . bu konuda sağolsunlar herkes üzerine düşeni yapıyor:)
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Şevket: „Zitat von ümit721: „Selamün aleyküm hayırlı geceler cümleten“ Aleyküm selam ümit sanada hayırlı geceler“ Teşekkür ederim üstadım. Nasılsın ne var ne yok
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragSelamün aleyküm hayırlı geceler cümleten
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragGünaydın ortağım iyi tatiller size . bize tatil yok
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von alpersahin: „400-440arasinda di olan yok mu satilik kimsede 2b ligindeyim“ Malesef bende yok
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von omergok: „Zitat von ümit721: „Ortağım bu arada kura işi sende haa ona göre :)“ Tamamdır halederiz Ortağım :)“ Eyvallah ortak
-
Zitat von pharmasy1903: „Zitat von pharmasy1903: „Merhabalar, yanlış hatırlamıyorsam geçmişte her lig düzeyi için turnuvalar kurulup oyundan bilgilendirme yapılarak foruma üye kazandırma konusunda çalışmalar olmuştu. Bunun benzerinin tekrar düzenlenebileceğini düşünüyorum, örnek verirsek Amatör lig de bulunan bir arkadaş sadece amatör de bulunanların katılabileceği bir turnuva düzenler bu sayede eşit seviye de ki takımların bulunacağı bir turnuva olur ve ödül dağılımı onların seviyelerine göre o…
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragOrtağım bu arada kura işi sende haa ona göre