Suchergebnisse

Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 107.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

Zitat von omergok: „ayrıca selamlar dostlar nasılsınız :)“ Sağol kardeşim Çok şükür iyiyim sen nasılsın ?

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

Kesinlikle arcan hocam.. Bu arada selamlar değerli dostlar, nasılsınız durumunuz iyidir inşallah

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Tacettin: „Birlik ve beraberlik sadece klan kurma ile olmaz benim bu oyunda elini taşın altına sokacak çok arkadaşım var bunu Almanya serverinde de yaptık ve çok değerli arkadaşlıklar edindik“ Bizimde birlik ve beraberliklerimiz sadece bu klanla sınırlı değil. Bu saatten sonra çıkara dayalı arkadaşlıklarda edinmeyiz.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

Hayırlı akşamlar arkadaşlar Kandiliniz mübarek olsun

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von hüsnüzengin: „Zitat von ümit721: „Herkese abone olundu. Benimde flama için birkaç eksiğim var, olmayanlar için takım; fc-altunyaprak“ ben sana aboneymişim kardeşim zaten“ eyvallah kardeşim

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von tuchel: „Zitat von ümit721: „Herkese abone olundu. Benimde flama için birkaç eksiğim var, olmayanlar için takım; fc-altunyaprak“ benim abone sayısı da 17 ye yükselmiş kimin abone olduğu belli oldu bende abone oldum bilesin senin abonelik sayısı 11 oldu“ teşekkür ederim

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Zitat von ümit721: „Herkese abone olundu. Benimde flama için birkaç eksiğim var, olmayanlar için takım; fc-altunyaprak“ Olmuşum daha önce :)“ Biliyorum. eyvallah

• Benutzer-Avatarbild

Herkese abone olundu. Benimde flama için birkaç eksiğim var, olmayanlar için takım; fc-altunyaprak

• Benutzer-Avatarbild

beklerlerr alt yapı çalışması :)

ümit721 - - Sohbet

Beitrag

Selamün aleyküm. Hayırlı satışlar . fiyatlarını gerçekten merak ediyorum . Düşük lvlli asistanlarla iyi yetişmişler. yeni Sahiplerine hayırlı olsun şimdiden

• Benutzer-Avatarbild

AFYONSPOR S.K'nın genç oyuncuları

ümit721 - - Sohbet

Beitrag

Güzel oyuncular. hayırlı satışlar şimdiden

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Aleyküm selam Başvuru ve katılımı yapmak için turnuvanın bitmesine gerek yok ki 12sinde bitiyorsa bayram turnuvası 13une kurulursa katılabilir bunda bir sıkıntı yok ki 15ine almaya gerek yok yani :)“ pardon. turnuvayı kurduğum için durum sadece benim için geçerli. bi an kafam başka yerlere gitti

• Benutzer-Avatarbild

Selamün aleykim Arkadaşlar Bizim 1 ve 2.elit menajerler birliği turnuvaları ayın 12'sinde biteceği için turnuvamıza katılan ve katılacak olan arkadaşlarımızın, Bayram turnuvasını kaçırmaları gibi bir durum var. Bayram turnuvasında amatör süper lig takımları için kurulan turnuvaya son katılımı ayın 15'ine erteledik, ancak diğer liglerde yer alan,( bayram turnuvası için son katılımları ayın 10'u olan) bazı arkadaşlarımız. bayram turnuvasına katılamayacak. Bu yüzden turnuvayı kuracak arkadaşlarımız…

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Şevket: „Zitat von ümit721: „Zitat von Şevket: „Zitat von ümit721: „Selamün aleyküm hayırlı geceler cümleten“ Aleyküm selam ümit sanada hayırlı geceler“ Teşekkür ederim üstadım. Nasılsın ne var ne yok“ Çok şükür iyiyim ne olsun oyunun güzelleşmesini bekliyoruz sen de ne var ne yok nasılsın“ Çok şükür iyiyim.iş güç yoğunluğundan dolayı aranıza pek katılamıyorum .:) ayrıca İnşallah güzelleşir oyun hepimizin beklentisi o yönde . bu konuda sağolsunlar herkes üzerine düşeni yapıyor:)

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Şevket: „Zitat von ümit721: „Selamün aleyküm hayırlı geceler cümleten“ Aleyküm selam ümit sanada hayırlı geceler“ Teşekkür ederim üstadım. Nasılsın ne var ne yok

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

Selamün aleyküm hayırlı geceler cümleten

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

Günaydın ortağım iyi tatiller size . bize tatil yok

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

Zitat von alpersahin: „400-440arasinda di olan yok mu satilik kimsede 2b ligindeyim“ Malesef bende yok

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

Zitat von omergok: „Zitat von ümit721: „Ortağım bu arada kura işi sende haa ona göre :)“ Tamamdır halederiz Ortağım :)“ Eyvallah ortak

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pharmasy1903: „Zitat von pharmasy1903: „Merhabalar, yanlış hatırlamıyorsam geçmişte her lig düzeyi için turnuvalar kurulup oyundan bilgilendirme yapılarak foruma üye kazandırma konusunda çalışmalar olmuştu. Bunun benzerinin tekrar düzenlenebileceğini düşünüyorum, örnek verirsek Amatör lig de bulunan bir arkadaş sadece amatör de bulunanların katılabileceği bir turnuva düzenler bu sayede eşit seviye de ki takımların bulunacağı bir turnuva olur ve ödül dağılımı onların seviyelerine göre o…

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

Ortağım bu arada kura işi sende haa ona göre