Suchergebnisse
Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 107.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von omergok: „Zitat von ümit721: „Bu arada cümleten hayırlı geceler arkadaşlar. nasılsınız? :)“ Sağ ol ortağım iyiyiz şükür turnuva için ellerine sağlık Zitat von Eserbekler: „Fena değil abi sen nasılsın :)“ Sağol şükür kardeşim öyle devam turnuvayı gine 6sına kurduk kurada çıkarsan kazandığın miktarı ben sana gine iletirim :)“ Allah iyilik versin dostlar çok şükür bende iyiyim
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragBu arada cümleten hayırlı geceler arkadaşlar. nasılsınız?
-
Herkese Selam Arkadaşlar Toplamda 16 m luk 2.ELİT MENAJERLER BİRLİĞİ TURNUVAMIZI kurmuş bulunmaktayız.. Turnuvamıza katılımı İlk turnuvamıza katılamayan klandaki dostlarımız arasından kura ile seçeceğiz. Turnuvamız: 06.06.2018 ile 12.06.2018 tarihleri arasında oynanacaktır. Turnuva Ödülleri: Takım başına 2.000.000 € + Turnuvamızın şampiyonuna 145 Oh 26 2. ye ise 140 or 25 lik oyuncu hediye edilecektir.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von rehber: „bırkez turnuvya katılanları ıkıncı kez turnuva kurasına almazsanız herkes en az bırkez turnuvaya katılmıs olur takı tum klan uyelerı bırkez katılana kadar. sonra tekrar herkes turnuva kurusana dahıl edılebılır. benımkı bır onerı..“ 2. turnuvamız ilk turnuva ile aynı tarihte başlayacağı için sorun yok
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragZitat von kingyuse: „Bende de 120 OD 18 05.08.2018 145 OD 17 25.07.2018 180 DI 18 23.07.2018 110 OR 18 08.08.2018 Asistan 9 level ve premium u yeni vermeye başlicam geç kaldım ama biraz :(“ Bence bunlar için premium kullanmaya değmez. premium kullanmak için 2 ay sonra gelecek gençleri bekle. o zamana kadar asistanın da 10 lvl olur. premiumda sıkıntı yok dşyosan yine bunlara kullanacağın premiumla iyi bir oyuncu kopyalarsan daha karlı olur .
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragRica ederiz . teşekkürler bizden
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragArkadaşlarlar kanımızdaki herkesi kapsayacak şekilde bir kura çekimi yapacağız. Lakin talep çok olduğu için neredeyse yarısı turnuvaya katılamayabilir. bu yüzden 3. turnuvamızı da en yakın zamana almayı düşünüyorum .
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragSelamün aleyküm Hayırlı geceler klandaşlarım . ömer kardeşimin dediği gibi çok yakımda 2. turnuvamızı kuracağız takipte kalalım
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragAleyküm selam hayırlı günler arkadaşlar
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Kabba54: „Selamunaleyküm Dostlar Aranıza bende katılmak isterim . . . TAkım - FC Sakary Kullanıcı - Kabba54“ Aleyküm Selam dostum aramıza hoşgeldin
-
BeitragZitat von BerkayGuler_: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von omergok: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von BerkayGuler_: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von ümit721: „Forvet bir bende mi var? 75 16 fo 28.08.2018 premiumla gelişecek Tek sıkıntım asistanın 8 olması haftaya 9 lvl olur :)“ Maşallah.Allah ayaklarını düz bastırsın.Tam benim oyuncu arayışlarına başlayacağım dönemde çıkıyor gençlikten.Sanırım mesaj alınmıştır. :)“Acele eden alır bence :D“ Bak bak bakkk.Sen de mi Brütüs. :D“ O zaman en hızlı ben davra…
-
BeitragZitat von Kızıltan: „Evet bir de o durum var üstadım.Oyuna dönenler kadro eksiği olunca kötüde olsalar gelen her genci aldı.Ben o konuda şanslı olanlardanım.Oyuncularım ile sözleşmelerim devam ediyordu.kadromdaki gençlerden 4-5 oyuncu gitti.Ama buna şikayetçi olacak değilim.O yüzden tercih kullanabildim.Başlarda kadrom dolu olduğu için gelen gençleri ben almadım.Şimdi kadro müsait bu seferde gelmiyor genç.Oyun kendi dengesini kuruyor sanırım. :)“ Üstadım anladığım kadarıyla herkesin Bir iki genc…
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Kızıltan: „Zitat von kingyuse: „Rakip klan falan da yok kiminle rekabet edicez biz :D“ Bizde eskiden Dost Menajerler Birliği Klanı kurmuştuk.Bizde diyorduk aynısını.Sonra 4-5 klan daha kurulmuştu.İlerleyen günlerde sizede rakip çıkar merak etme kardeşim. :)“ rakip çıkması çok iyi olur üstadım.beraberinde getireceği rekabet ile birden çok klan, forumu daha hareketli kılar. Sonuçta amaç belli
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Murtazakarabulut: „Menejer: murtaza karabulut Takım adı: GÜMBÜR GÜMBÜR SPOR“ Hayırlı olsun kardeşim. Aramıza hoşgeldin
-
Zitat von Kızıltan: „Zitat von ümit721: „öyle Malesef. İmkan varsa bana göre istanbul yaşanılacak şehir değil :)“ Ailemin yarısı İstanbul da.Zonguldak gibi bir şehirden oraya gidince dönene kadar başağrısı çekiyorum.Eskiden gezmeye falan gidince iyiydi.Ama o günler geride kaldı. Valla açıkçası biz o baş ağrısına bile alıştık. Allahtan şuan da Sabit bir yerde çalışıyoruz. havası ayrı trafiği ayrı bir dert insanını desen çeşit çeşit :)“
-
BeitragZitat von Kızıltan: „Allah herkeze gani gani gençler nasip etsin.Benim fazlada gözüm yokta 1-2 tane verse bari. :)“ Amin üstadım allah önce sana versin. bizimde fazlasına gözümüz yok . 7 nin 5 i çöp, buna da şükür
-
BeitragZitat von omergok: „Zitat von ümit721: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von omergok: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von BerkayGuler_: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von ümit721: „Forvet bir bende mi var? 75 16 fo 28.08.2018 premiumla gelişecek Tek sıkıntım asistanın 8 olması haftaya 9 lvl olur :)“ Maşallah.Allah ayaklarını düz bastırsın.Tam benim oyuncu arayışlarına başlayacağım dönemde çıkıyor gençlikten.Sanırım mesaj alınmıştır. :)“Acele eden alır bence :D“ Bak bak bakkk.Sen de mi Brütüs. :D“ O zaman en …
-
BeitragZitat von Kızıltan: „Zitat von omergok: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von BerkayGuler_: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von ümit721: „Forvet bir bende mi var? 75 16 fo 28.08.2018 premiumla gelişecek Tek sıkıntım asistanın 8 olması haftaya 9 lvl olur :)“ Maşallah.Allah ayaklarını düz bastırsın.Tam benim oyuncu arayışlarına başlayacağım dönemde çıkıyor gençlikten.Sanırım mesaj alınmıştır. :)“Acele eden alır bence :D“ Bak bak bakkk.Sen de mi Brütüs. :D“ O zaman en hızlı ben davranmışım :)Pazarlığı biz bi…