Suchergebnisse

Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 107.

• Benutzer-Avatarbild

Allah kabul etsin Üstadlar ,hayırlı iftarlar . bizde iftara daha çok var

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von evrenaldo: „Tamam yinenhepinize zam yaptım“ üstadım Ben zam istemiyen ben tüyo istiyem

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von evrenaldo: „Yok yav asistanlar yeni kimi 9 kimi 8 herzaman oyuncu alırkan dikkat ettiğim nokta liderlik yüksekliği o iyi oldumu 35 40 güüç fazla olsun sorun yok yerki oh. Od ve kal de yüksek olsun ozaman maçı kazanma olasılığın yüksek oluyo“ Demek bu yüzden beni sürekli yeniyodun sim maçlarında. daha başka nelere dikkat ediyosun söyle söyle

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

Zitat von omergok: „Zitat von ümit721: „Zitat von omergok: „herkese selamlar cümleten hayırlı günler olsun :)“ Ve aleyküm selam hayırlı günler kardeşim nasılsın ?“, Teşekkür ederim kardeşim sen nasılsın“ Rica ederim kardeşim çok şükür bende iyiyim:)

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

Zitat von omergok: „herkese selamlar cümleten hayırlı günler olsun :)“ Ve aleyküm selam hayırlı günler kardeşim nasılsın ?

• Benutzer-Avatarbild

beklerlerr alt yapı çalışması :)

ümit721 - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Zitat von ümit721: „Forvet bir bende mi var? 75 16 fo 28.08.2018 premiumla gelişecek Tek sıkıntım asistanın 8 olması haftaya 9 lvl olur :)“ Maşallah.Allah ayaklarını düz bastırsın.Tam benim oyuncu arayışlarına başlayacağım dönemde çıkıyor gençlikten.Sanırım mesaj alınmıştır. :)“ Mesaj alınmıştır üstad.

• Benutzer-Avatarbild

Oyun Hatalari Bildirimi

ümit721 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Yaklaşık bir haftadır Benim büfenin yarısı yok (görünmüyor). fc-altunyaprak

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pharmasy1903: „Zitat von ümit721: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von ümit721: „Güzel fikir. Bende sponsor olmak isterim“ Teşekkür ettim sponsorlara seni de yazacağım, lakin ne kadar sponsor olabileceğini de belirtirsen sevinirim“ 25 m. Gönül isterdi ki daha fazla destek çıkayım ancak durum iflas.“ Azdan az çoktan çok, bende senin gibi fazlasını vermek isterim ama gücümüz belli bu nedenle bu bile önemli rakamdir, oyusden teşekkür ederim Rica ederim. bu güzel organizasyon için biz teşek…

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Magnesia45: „Zitat von ümit721: „Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar“ hoşbulduk kardeşim herkese selamlar.“ Ve Aleyküm selam

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pharmasy1903: „Zitat von ümit721: „Güzel fikir. Bende sponsor olmak isterim“ Teşekkür ettim sponsorlara seni de yazacağım, lakin ne kadar sponsor olabileceğini de belirtirsen sevinirim“ 25 m. Gönül isterdi ki daha fazla destek çıkayım ancak durum iflas.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar

• Benutzer-Avatarbild

Güzel fikir. Bende sponsor olmak isterim

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

Zitat von omergok: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von ümit721: „Selam Arkadaşlar. rica etsem gazetemi oylarmısınız? Takım adı: fc-altunyaprak“ Klanda olmasamda gönlüm sizinle.Oylandı ve gazeteye abone olundu. :)“ Ümiti'in yerineTeşekkür ederim abi :)“ Teşekkür ederim eksik olmayın:)

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

Zitat von m.ekrem: „Zitat von ümit721: „Selam Arkadaşlar. rica etsem gazetemi oylarmısınız? Takım adı: fc-altunyaprak“ Valla ilk ben oyladim saka degil“ Eyvallah kardeşim

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Zitat von ümit721: „Nasılsınız arkadaşlar ne var ne yok“ Fena değil gençleri bekliyoruz sizde ne var ne yok :)“ Bizde de aynı durumlar. şu gençler gençlikten çıksada yenileri gelsin diye bekliyoruz

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „ümit 721 gazetene abone oldum ve 5 puanladım. Haber vereyim dedim“ Teşekkür ederim kardeşim hayırlı geceler

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

Zitat von omergok: „iyi ortağım sen nasılsın :)“ Daim olsun ortağım. Şükür bende iyiyim

• Benutzer-Avatarbild

ümit721 - - Sohbet

Beitrag

Zitat von usta61: „Zitat von ercanmzl: „Usta 61 senin genç antrenör kaçıncı seviye?“ 9 level. İyi asistan 2 tane 60 lık oyuncu getirdi. Ol 17 yaş ve od 16 yaş 60 güçte. Benim asistanlar maşallah ı var. Gözlemci 2 günde 1 getiriyor. Eskilerden oyuna gelene takım sahaya çıksın dşye çok destek oldum. En azından o işe yarasın.“ Hocam benim gözlemci 20 gündür bir tane oyuncu getirmedi . bundan öncekide nadir getiriyodu diye kobdum bu daha tembel çıktı

• Benutzer-Avatarbild

ümit721 - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Ilk günden beri öyle bir fo bekliyorum ben 50 olmasına bile raziyim 16 yaş olursa :)“ Benimki de 55 güçte geldi . Asistan 10 olsa Teeminatör yapardım ama yine de fena çıkmaz

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

Nasılsınız arkadaşlar ne var ne yok