Suchergebnisse

Suchergebnisse 101-107 von insgesamt 107.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

Cümleten hayırlı geceler . teşekkür ederim oyunuz için

• Benutzer-Avatarbild

beklerlerr alt yapı çalışması :)

ümit721 - - Sohbet

Beitrag

umarım gelir. bunun için sabırlı olmak lazım. ondan önce 18 yaş 2 tane bi tane de 16 yaş or geldi. Anlayacağın fo gelmese 3 ay boşa kürek sallayacaktım

• Benutzer-Avatarbild

beklerlerr alt yapı çalışması :)

ümit721 - - Sohbet

Beitrag

Forvet bir bende mi var? 75 16 fo 28.08.2018 premiumla gelişecek Tek sıkıntım asistanın 8 olması haftaya 9 lvl olur

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

Selam Arkadaşlar. rica etsem gazetemi oylarmısınız? Takım adı: fc-altunyaprak

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

Zitat von sakasaka: „ben anlamadim KLAN ne“ Klanı birlik gibi düşün. Amaç Yardımlaşmanın yanında güzel dostlarla güzel sohbet ortamı oluşturmak . Klana kayıtlı olanlara özel her hafta ödüller dağıtılacak. Bu ödüllerden faydalanmak ve klanımıza üye olmak istiyorsan menejer ve takım adını belirtiyorsun bizde seni kaydediyoruz.

• Benutzer-Avatarbild

Herkese Selam

ümit721 - - Klanlar

Beitrag

OYUNA BİZİM GİBİ YENİDEN DÖNÜŞ YAPAN VE KLANIMIZA KATILIM YAPAN ARKADAŞLAR HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ... Klanımızın yeniden açılması şerefine Güzel ödüllü bir turnuva kurmayı çok isterdim. Malesef sıfırdan başladığım için şuanda durumlar elverişli olmadığından ilerleyen zamanlara erteliyorum -Ancak Klan Arkadaşlarımızla sürekli olarak düzenli turnuvalarımız olacaktır. -Bununla beraber giriş bölümünde belirtildiği gibi Her hafta yarışmaların yanında İhtiyacı olanlara oyuncu vs. hertürlü elimizden gelen …

• Benutzer-Avatarbild

Merhabalar Takım adı: fc-altunyaprak Menejer: fc-altunyaprak Bazen internet cafe de oyuna giriş yaptığım oluyor. Bilginize..