Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-38 von insgesamt 38.
-
Bayram Turnuvası 1.Lig
ysf.19 - - Turnuvalar
BeitragTakım adı: ?FENERBAHÇE? Menajer adı: ysf.19
-
Mevkiler:Kaleci ve or hariç tüm mevkiler Güç: DD,DI,OD ve OL +360 / FO ve OH +320 Yaş:19/20 Bu güç ve yaşlarda çıkabilecek gençlerinize talibim.Oyundan iletişime geçebilirler. Menejer adı: ysf.19 Takım adı: ?FENERBAHÇE?
-
ÇARŞI33 - 56.000.000 € TURNUVA
ysf.19 - - Turnuvalar
Beitragysf.19 ?FENERBAHÇE?
-
100.000.000 € Ödüllü Ramazan Turnuvası
ysf.19 - - Turnuvalar
Beitragtakım adı: ?FENERBAHÇE?
-
Kırmızı kart hatası
ysf.19 - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von legendAltnts: „Yusuf oyuncunun seyrını yazarmısın.kırmızı kartlı oyuncun kadroya ne zaman girdi?“ abi maçı canlı izledim kırmızı yoktu zaten centilmende oynuyordum.Maç bittikten sonra kadroya girdiğim de kırmızı gözüktü 1 saat içinde 10 defa canlı yayına girip kontrol ettim kırmızı kart gözükmedi gece 12 gibi baktığımda 78. dk kırmızı görmüş.Bu işten hiç bir şey anlamadım.Çok garip.2 maç ceza aldı dolayısıyla
-
Kırmızı kart hatası
ysf.19 - - Oyun Hatalari
Beitragkart görmemişti hiç ama kaç kere baktım 7-8 saatleri arasında .Saat gece 11 de baktım 78de kırmızı görmüş anlamış değilim :)İlginç
-
DUYURU
BeitragZitat von ramazan: „Zitat von ysf.19: „İbrahim abi ben tamamının çevrilmiş halini buldum bana ulaşabilir misin?“ aynen bende bitane buldum ama sürümü uyar mı bilmiyorum bir kaç fazladan satır var onda ben bana düşen eri bitirdim zaten az bir şey kaldı “ evet bende farkettim fazladan satırları ama bir sorun olmaz.olursa da onları silebiliriz belli oluyor zaten
-
DUYURU
Beitragİbrahim abi ben tamamının çevrilmiş halini buldum bana ulaşabilir misin?
-
Kırmızı kart hatası
ysf.19 - - Oyun Hatalari
Beitragcentilmen oynuyordum abi zaten
-
DUYURU
BeitragZitat von legendAltnts: „mail adresinizi benle ozelden paylasabilirsiniz ancak. sayfamizda paylasmaniz mumkun degil. konuyu editledim“ bilmiyordum abi .forumun kurallar bölümü var mı hiç okumadım kusura bakma
-
DUYURU
Beitragİbrahim abi e-mail e atıyorsan bana şu hesaba atabilirsin : edit: mail adresi paylasmak yasaktir
-
DUYURU
Beitragabi mail adresine attıysan ben maili unuttum şifresini felan. başka mail hesabı versem olur mu?
-
DUYURU
BeitragZitat von legendAltnts: „Zitat von ysf.19: „bana 1000 tane verebilirsin abi böyleyse kolay ama ne zamana yetiştireceğiz?“ ilk arkadasimiz almis bulunmakta yusuf 1000 tane cok gelmez mi:) 2 gune yetistirmem lazim“ 2 gün ise 500 ver abi
-
DUYURU
Beitragbana 1000 tane verebilirsin abi böyleyse kolay ama ne zamana yetiştireceğiz?
-
DUYURU
BeitragAbi bende yardımcı olmaya çalışırım ama önce denemem lazım.
-
Kırmızı kart hatası
ysf.19 - - Oyun Hatalari
BeitragBugünkü lig maçımda hiç bir oyuncum kart görmedi maçın tamamını izledim fakat dizilişe girdiğimde 1 oyuncum kadro dışı kırmızı karttan dolayı.Yardımcı olabilir misiniz?
-
BAŞVURULAR FORUM SAYFAMIZDAN
BeitragMerhaba usta bende katılmak isterim iznin olursa. menejer adı : ysf.19 takım adı: ?FENERBAHÇE?