Suchergebnisse

Suchergebnisse 221-240 von insgesamt 367.

• Benutzer-Avatarbild

Bayram Turnuvası Amatör 2. Lig

pharmasy1903 - - Turnuvalar

Beitrag

Sevgili Futbolcup Ailesi Merhaba, Ödüllü Ramazan Bayramı Turnuvasına Hoş Geldiniz. Bu başlık altında, oyunumuzda ve forumumuzda birliktelik, beraberlik ve yardımlaşmayı arttırmak amacıyla düzenleyeceğimiz Ramazan Bayramı Turnuvasına başvurularınızı alacağız. Amator 2. Lig de mücadele eden takımlarımız başvurularını bu başlık altında yapacaktır, hangi lig seviyesinde bulunuyorsanız katılım için o başlık altında başvurularınızı yapmanız önemle rica olunur, aksi durumda başvurularınız geçersiz sayı…

• Benutzer-Avatarbild

Sevgili Futbolcup Ailesi Merhaba, Ödüllü Ramazan Bayramı Turnuvasına Hoş Geldiniz. Bu başlık altında, oyunumuzda veforumumuzda birliktelik, beraberlik ve yardımlaşmayı arttırmak amacıyla düzenleyeceğimiz Ramazan Bayramı Turnuvasına başvurularınızı alacağız. Amatör Süper Lig de mücadele eden takımlarımız başvurularını bu başlık altında yapacaktır, hangi lig seviyesinde bulunuyorsanız katılım için o başlık altında başvurularınızı yapmanız önemle rica olunur, aksi durumda başvurularınız geçersiz sa…

• Benutzer-Avatarbild

Sevgili Futbolcup Ailesi Merhaba, Ödüllü Ramazan Bayramı Turnuvasına Hoş Geldiniz. Bu başlık altında, oyunumuzda veforumumuzda birliktelik, beraberlik ve yardımlaşmayı arttırmak amacıyla düzenleyeceğimiz Ramazan Bayramı Turnuvasına başvurularınızı alacağız. Bölgesel Amatör Lig de mücadele eden takımlarımız başvurularını bu başlık altında yapacaktır, hangi lig seviyesinde bulunuyorsanız katılım için o başlık altında başvurularınızı yapmanız önemle rica olunur, aksi durumda başvurularınız geçersiz…

• Benutzer-Avatarbild

Sevgili Futbolcup Ailesi Merhaba, Ödüllü Ramazan Bayramı Turnuvasına Hoş Geldiniz. Bu başlık altında, oyunumuzda veforumumuzda birliktelik, beraberlik ve yardımlaşmayı arttırmak amacıyla düzenleyeceğimiz Ramazan Bayramı Turnuvasına başvurularınızı alacağız. Spor Toto 3. Lig de mücadele eden takımlarımız başvurularını bu başlık altında yapacaktır, hangi lig seviyesinde bulunuyorsanız katılım için o başlık altında başvurularınızı yapmanız önemle rica olunur, aksi durumda başvurularınız geçersiz sa…

• Benutzer-Avatarbild

Bayram Turnuvası 2.Lig

Beitrag

Sevgili Futbolcup Ailesi Merhaba, Ödüllü Ramazan Bayramı Turnuvasına Hoş Geldiniz. Bu başlık altında, oyunumuzda ve forumumuzda birliktelik, beraberlik ve yardımlaşmayı arttırmak amacıyla düzenleyeceğimiz Ramazan Bayramı Turnuvasına başvurularınızı alacağız. 2. Lig de mücadele eden takımlarımız başvurularını bu başlık altında yapacaktır, hangi lig seviyesinde bulunuyorsanız katılım için o başlık altında başvurularınızı yapmanız önemle rica olunur, aksi durumda başvurularınız geçersiz sayılacaktı…

• Benutzer-Avatarbild

Bayram Turnuvası 1.Lig

Beitrag

Sevgili Futbolcup Ailesi Merhaba, Ödüllü Ramazan Bayramı Turnuvasına Hoş Geldiniz. Bu başlık altında, oyunumuzda veforumumuzda birliktelik, beraberlik ve yardımlaşmayı arttırmak amacıyla düzenleyeceğimiz Ramazan Bayramı Turnuvasına başvurularınızı alacağız. 1.Lig de mücadele eden takımlarımız başvurularını bu başlık altında yapacaktır, hangi lig seviyesinde bulunuyorsanız katılım için o başlık altında başvurularınızı yapmanız önemle rica olunur, aksi durumda başvurularınız geçersiz sayılacaktır.…

• Benutzer-Avatarbild

turnuva çalışmalarının sonuna gelmiş bulunmaktayız, adminimizden onayını da aldık , turnuva gruplarını oluşturmaya başlayacağız ve turnuva kuracak arkadaşlara gerekli bilgileri yollayacağım.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pharmasy1903: „FO 190 22 OH 155 26 OH 150 22 OD 150 25 OR 145 24 2 lig deyim“ güncel

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von ÇARŞI33: „TURNUVA düzenleye bilirdim ama turnuvalarım var 13 üne kadar doluyum. Artık başka baharlara diyelim“ Eyw abi saolasın , zaten abi seni bu seferlik pas geçtik ama bir dahakine dahil ederiz inş

• Benutzer-Avatarbild

İsim yaş

pharmasy1903 - - Futbolcup TR

Beitrag

Ismim Israfil yaş 30 istanbuldan katılıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)

• Benutzer-Avatarbild

Anlaşılan tüm destekler bu kadar, destek olup yardımcı olan, olmak isteyip ,olacak gücü olmayan herkese teşekkür ederim. Bu hafta sonu inş tüm programı bitirmeyi planlamaktayiz. Destek olan arkadaşlara ve adminlerimize detaylı bilgileri paylasip yapılması gerekenlerin bilgisini de vereceğiz.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Button57: „20mio benden“ Teşekkür ederim adem sağolasın :), programı tamamladıktan sonra da oluşturduğum tablonun onayını almak ve duyurusunu yapmak için sana bir mail atacam ondan sonrada ins faaliyete baslayacagiz

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Bence mesaj yolla gitsin daha iyi :)“ Çok uzundu tekrar yazmak telefondan vakit alıyordu ondan yazmıştım da saolsunlar yazdilar görüştüm genel olarak

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pharmasy1903: „Merhabalar, yanlış hatırlamıyorsam geçmişte her lig düzeyi için turnuvalar kurulup oyundan bilgilendirme yapılarak foruma üye kazandırma konusunda çalışmalar olmuştu. Bunun benzerinin tekrar düzenlenebileceğini düşünüyorum, örnek verirsek Amatör lig de bulunan bir arkadaş sadece amatör de bulunanların katılabileceği bir turnuva düzenler bu sayede eşit seviye de ki takımların bulunacağı bir turnuva olur ve ödül dağılımı onların seviyelerine göre olacak şekilde olur, ayrıc…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Akif: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Akif: „Ben turnuva da kurarim uyarsa“ akif ben sana özel msj atmıştım ama heralde msj yerine mail attım sana bakabilirmisin? Ben heralde herkese msj yerine mail atmışım :D“ Mesaj gelmemiş abi. Mail de göremedim ama“ valla kardeşim bir şeyler oldu msj yerine maile girmişim, onuda atmayı da becerememişim anlaşılan ben şimdi yeniden yazıp göndereceğim.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von evrenaldo: „Beni yaz 25 m yardımda bulunmak istiyorum“ EVren hocam sana msj attım bakabilirmisin? Mailde atmış olabilirim

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Akif: „Ben turnuva da kurarim uyarsa“ akif ben sana özel msj atmıştım ama heralde msj yerine mail attım sana bakabilirmisin? Ben heralde herkese msj yerine mail atmışım

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Kızıltan: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Şevket: „Hayırlı satışlar :)“ Teşekkür ederim“ Kolay gelsin kardeşim. :)“ teşekkür ederim abı saolasın

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von sertan58: „Simsek, Alp 120 od 17 20.08.2018 Altinyildiz, Ferit 145 kl 17 17.08.2018 Dinçbudak, Alp 85 od 17 25.08.2018 Deliorman, Gökmen 60 ol 17 01.09.2018 kl-od den beklentim büyük hayırlısı artık“ asistanın LWL kaç birde premium kullanıyormusun?

• Benutzer-Avatarbild

Arkadaşlar turnuva ile ilgili son olarak maddi destek ve turnuva kurma desteği yapacak bir kişiye daha ihtiyaç duymaktayız, olabilecek son arkadaş ve destek rakamı da belli olduktan sonra turnuva ile ilgili ödül dağılımından kuracak kişilere ve turnuva kurulum tarihi ile ilgili tüm detaylar sizlerle paylaşılacaktır.