Suchergebnisse
Suchergebnisse 121-140 von insgesamt 367.
-
Zitat von Mutlu43: „Arkadaşlar genç oyuncular çıkınca fiyat nerden başlayacak bakalım“ Ilk 2 nesil de yüksek fiyattan uçar da sonrasında piyasa düşmeye başlar
-
Bayram Turnuvası Süper Lig
BeitragKatılımlar tamamlanmış olup, maçların centilmence geçmesini ister herkese başarılar dilerim
-
Edit yanlış yere yazmışım
-
Bayram Turnuvası 2.Lig
Beitrag2 ligden yeterli başvuru olmadığı için ve talep de olmadığı için farklı ligler den eksiklikleri tamamladık benzer durum diğer ligler icin de geçerli durumda, turnuvaları doldurmamız gerekiyor sonuçta
-
Bayram Turnuvası 1.Lig
BeitragTurnuva nin centilmence geçmesini ister, herkese başarılar dilerim
-
Zitat von pharmasy1903: „Arkadaşlar bayram turnuvaları kapsamında kurmuş olduğumuz turnuvalara yeterli katılım olmadığı için başvuru sayıları yeterli olmayan turnuvalar oldu yada yedek katılımcısı olmayan turnuvalar oldu. Bu nedenle de yedekler arasında 2. bir çekiliş yapacağımı iletmiştim, aşağıda yedek talihliler arasında yapmış olduğum çekilişin sonuçları vardır, bu arkadaşlar sırası ile eksik turnuvalara başvuru yapmak için bana yazabilir. 1 Menejer :usta61 Takım : Beşikdüzüspor 3 Takim:gaal…
-
Bayram Turnuvası Amatör 1. Lig
BeitragArkadaşlar bu konuya başvuru yapıp hak kazanan arkadaşlar turnuvalara giriş yapmiyacaksaniz en azından söyleyin
-
Bayram Turnuvası Amatör 2. Lig
BeitragArkadaşlar bu konuya başvuru yapıp hak kazanan arkadaşlar turnuvalara giriş yapmiyacaksaniz en azından söyleyin
-
Bayram Turnuvası Spor Toto 3.Lig
BeitragZitat von BerkayGuler_: „Tamamdır hocam hayırlı geceler“ Rica ederim.hayirli geceler
-
Bayram Turnuvası 2.Lig
BeitragZitat von PrOoFfStRiKeR: „Zitat von pharmasy1903: „Arkadaşlar turnuva ile alakalı bazı ufak tefek aksaklıklarımız olabilir, ama sonucu ulaşması konusunda sıkıntı yaşamayacağız, ayrıca turnuva ile alakalı bir sorun var ise bana yazabilrsiniz, son gunlerde iş yogunluğumdan gerekli vakti ayıramamıştım ama şu anda yapmam gerek bir konu olursa yardımcı olabilirim. Turnuvada herkese başarılar dilerim, destek olan herkese tekrar teşekkür ederim. Yedek üyeler arasında kura çekimi tekrar yapacağım hem bu…
-
Bayram Turnuvası 1.Lig
BeitragZitat von Eserbekler: „Çekilişi kazananlar turnuvaya girmemiş turnuvada da lig sınırı var ne yapmayı düşünüyorsunuz :)“ Lig siniri olanlar için başkalarını bulacağız artk
-
Bayram Turnuvası Spor Toto 3.Lig
BeitragTurnuva yi kuracak arkadaşın ayın 12 sinde turnuvası bitiyordu bittikten sonra kuracak
-
Zitat von pharmasy1903: „ . Adı Mevki Ø Yaş Kontrat Sonu Karaosmanglu, Meriç OL 185 18 31.07.2018 Güngör, Alp OH 180 18 08.08.2018 Sancaktar, Tayfun OH 135 18 15.08.2018 Çandarli, Kenan OL 19519 29.07.2018 Halit, Tamer KL 155 19 20.08.2018 Rahim, Batuhan OR 170 20 05.08.2018 Yakisikli, Nasuh DD 215 20 19.07.2018“ oyuncularımın güçleri güncellenmiştir.
-
Zitat von melekmete: „geceniz mübarek olsun dostlar.. Umit721 aratıyorum fakat bulamadım şifre için tşk ederim“ turnuvayı ayın 13 unde kuracak kendısı o zaman alabılırsın ondan