Suchergebnisse
Suchergebnisse 161-180 von insgesamt 367.
-
Bayram Turnuvası Süper Lig
BeitragArkadaşlar turnuva ile alakalı bazı ufak tefek aksaklıklarımız olabilir, ama sonucu ulaşması konusunda sıkıntı yaşamayacağız, ayrıca turnuva ile alakalı bir sorun var ise bana yazabilrsiniz, son gunlerde iş yogunluğumdan gerekli vakti ayıramamıştım ama şu anda yapmam gerek bir konu olursa yardımcı olabilirim. Turnuvada herkese başarılar dilerim, destek olan herkese tekrar teşekkür ederim. Yedek üyeler arasında kura çekimi tekrar yapacağım hem bulundukları liğe yedek olabilirler, hemde eksik olan…
-
Bayram Turnuvası 1.Lig
BeitragZitat von memoli4179: „Turnuva için teşekkürler. İsrafil arkadaşın takım adı nedir?“ rica ederiz,şifreyi gönderdim.
-
Zitat von yenice66: „Kulüp:F.C Chelsea Menajer: Roberto Dimatteo“ malesef turnuva süresi dolmuş bulunmaktadır
-
Zitat von 61HALO61: „herşey güzelde 11 kişi arasından ilk mesaj atıpta sonuncu olmak harika bi his : ))))“ Açıkçası en garip çekiliş bu oldu bende baktım ilk msj ve 9-10-11 yedek olmuş ama elden birşey gelmiyor hak geçmesin diye sıra ile herkesi yazıp direk çekiliş yaptım otomatik ne denk geldiyse artk. Lakin eksik turnuvalar için de yeni bir kura daha çekeceğim müsait olduğum zaman belki ona denk gelirsin
-
Bayram Turnuvası Spor Toto 3.Lig
BeitragZitat von T.ATAY: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von T.ATAY: „vaaaayyyy kimleri görüyorum insan haber verir :D“ Yaşıyon mu la sen:D“ bırak ya benle dalga geçiyodun kendin gelmişsin :D“ Sorma ya bir anda kendimi forumda bulsun:) onu bunu bıraktı turnuva kurasini bile çekmişim yeni aday oluyorsun
-
BeitragZitat von ercanmzl: „Üstadım tekrar eline , beynine sağlık. Bu tür oyun organizasyonlarını kurup, organize etmek, insanlarla devamlı iletişim kurmak , zaman harcamak her baba yiğidin de harcı değildir. Tekrar tebrik ederim seni. Ben herzaman yanınızdayım.“ Teşekkür ederim. Organizasyon işleri yapmaktan çekinmem planlama yapmayı severim, lakin ış yoğunluğum sıkıntı oluyor ancak yollarda vakit bulup giriyorum yada akşamları bir kaç saatlik bakınabiliyorum, tabiki yapmış olduğum bu programın da eks…
-
Bayram Turnuvası Amatör 2. Lig
BeitragZitat von trollkesen23: „O kadar adam içinden yedeğw kal yedwğinde en sonu vay be ne şansmış bizdekide“ Nasip böyleymiş lakin yedekler arasından da kura cekecegim hem eksik turnuvaları doldurmak için hemde yedeği olmayan turnuvalara da yedek olma ihtimali olsun diye belki ora da denk gelir.
-
BeitragZitat von ercanmzl: „Pharmasy1903 üstadım çok emeğin geçti. Çok teşekkür ederiz. Bir sonraki olacak organizasyonlarda da elimizden ne gelirse yardımcı olacağım. Amaç birlik ve beraberlik. Turnuvaya girmeye hak kazanan arkadaşlarıda tebrik ederim.“ Allah razı olsun Ercan abi saolasın , valla baya yorup uğraştırdı ama herkesin canı sağ olsun ayrıca özellikle murat abi ve sizlerin yardım ve desteği olmasaydı tek başıma bunu yapmam imkansız olurdu bu nedenle bende sizlere teşekkür ediyorum, inş da s…
-
Bayram Turnuvası Amatör 2. Lig
BeitragZitat von pharmasy1903: „Sevgili Futbolcup Ailesi Merhaba, Ödüllü Ramazan Bayramı Turnuvasına Hoş Geldiniz. Bu başlık altında, oyunumuzda ve forumumuzda birliktelik, beraberlik ve yardımlaşmayı arttırmak amacıyla düzenleyeceğimiz Ramazan Bayramı Turnuvasına başvurularınızı alacağız. Amator 2. Lig de mücadele eden takımlarımız başvurularını bu başlık altında yapacaktır, hangi lig seviyesinde bulunuyorsanız katılım için o başlık altında başvurularınızı yapmanız önemle rica olunur, aksi durumda baş…
-
Bayram Turnuvası Amatör 1. Lig
BeitragZitat von pharmasy1903: „Sevgili Futbolcup Ailesi Merhaba, Ödüllü Ramazan Bayramı Turnuvasına Hoş Geldiniz. Bu başlık altında, oyunumuzda ve forumumuzda birliktelik, beraberlik ve yardımlaşmayı arttırmak amacıyla düzenleyeceğimiz Ramazan Bayramı Turnuvasına başvurularınızı alacağız. Amatör 1. Lig de mücadele eden takımlarımız başvurularını bu başlık altında yapacaktır, hangi lig seviyesinde bulunuyorsanız katılım için o başlık altında başvurularınızı yapmanız önemle rica olunur, aksi durumda baş…
-
Zitat von pharmasy1903: „Sevgili Futbolcup Ailesi Merhaba, Ödüllü Ramazan Bayramı Turnuvasına Hoş Geldiniz. Bu başlık altında, oyunumuzda veforumumuzda birliktelik, beraberlik ve yardımlaşmayı arttırmak amacıyla düzenleyeceğimiz Ramazan Bayramı Turnuvasına başvurularınızı alacağız. Amatör Süper Lig de mücadele eden takımlarımız başvurularını bu başlık altında yapacaktır, hangi lig seviyesinde bulunuyorsanız katılım için o başlık altında başvurularınızı yapmanız önemle rica olunur, aksi durumda b…
-
Zitat von pharmasy1903: „Sevgili Futbolcup Ailesi Merhaba, Ödüllü Ramazan Bayramı Turnuvasına Hoş Geldiniz. Bu başlık altında, oyunumuzda veforumumuzda birliktelik, beraberlik ve yardımlaşmayı arttırmak amacıyla düzenleyeceğimiz Ramazan Bayramı Turnuvasına başvurularınızı alacağız. Bölgesel Amatör Lig de mücadele eden takımlarımız başvurularını bu başlık altında yapacaktır, hangi lig seviyesinde bulunuyorsanız katılım için o başlık altında başvurularınızı yapmanız önemle rica olunur, aksi durumd…
-
Bayram Turnuvası Spor Toto 3.Lig
BeitragZitat von pharmasy1903: „Sevgili Futbolcup Ailesi Merhaba, Ödüllü Ramazan Bayramı Turnuvasına Hoş Geldiniz. Bu başlık altında, oyunumuzda veforumumuzda birliktelik, beraberlik ve yardımlaşmayı arttırmak amacıyla düzenleyeceğimiz Ramazan Bayramı Turnuvasına başvurularınızı alacağız. Spor Toto 3. Lig de mücadele eden takımlarımız başvurularını bu başlık altında yapacaktır, hangi lig seviyesinde bulunuyorsanız katılım için o başlık altında başvurularınızı yapmanız önemle rica olunur, aksi durumda b…
-
Bayram Turnuvası 2.Lig
BeitragZitat von pharmasy1903: „Sevgili Futbolcup Ailesi Merhaba, Ödüllü Ramazan Bayramı Turnuvasına Hoş Geldiniz. Bu başlık altında, oyunumuzda ve forumumuzda birliktelik, beraberlik ve yardımlaşmayı arttırmak amacıyla düzenleyeceğimiz Ramazan Bayramı Turnuvasına başvurularınızı alacağız. 2. Lig de mücadele eden takımlarımız başvurularını bu başlık altında yapacaktır, hangi lig seviyesinde bulunuyorsanız katılım için o başlık altında başvurularınızı yapmanız önemle rica olunur, aksi durumda başvurular…
-
Bayram Turnuvası 1.Lig
BeitragZitat von pharmasy1903: „Sevgili Futbolcup Ailesi Merhaba, Ödüllü Ramazan Bayramı Turnuvasına Hoş Geldiniz. Bu başlık altında, oyunumuzda veforumumuzda birliktelik, beraberlik ve yardımlaşmayı arttırmak amacıyla düzenleyeceğimiz Ramazan Bayramı Turnuvasına başvurularınızı alacağız. 1.Lig de mücadele eden takımlarımız başvurularını bu başlık altında yapacaktır, hangi lig seviyesinde bulunuyorsanız katılım için o başlık altında başvurularınızı yapmanız önemle rica olunur, aksi durumda başvuruların…
-
BeitragZitat von pharmasy1903: „Sevgili Futbolcup Ailesi Merhaba, Ödüllü Ramazan Bayramı Turnuvasına Hoş Geldiniz. Bu başlık altında, oyunumuzda veforumumuzda birliktelik, beraberlik ve yardımlaşmayı arttırmak amacıyla düzenleyeceğimiz Ramazan Bayramı Turnuvasına başvurularınızı alacağız. Süper Lig de mücadele eden takımlarımız başvurularını bu başlık altında yapacaktır, hangi lig seviyesinde bulunuyorsanız katılım için o başlık altında başvurularınızı yapmanız önemle rica olunur, aksi durumda başvurul…
-
Zitat von Kızıltan: „Zitat von pharmasy1903: „Eskiden sadece 100 gün değildi gençler ilk zamanlar 3 sezon genç kalıyorlardi lig bekleyenlerde şanslı oluyordu o zamanlar da iyi gelişme durumu vardı lakin şimdi ki gibi bir gun 3 bir gun 2 antreman değil her gün 2 antreman verilebiliyordu ve o zamanlar daha antremanlar yeni yeni netlesmisti“ Aynen öyle.Premium sonradan gelen bir özellik.Benim yukarıda verdiğim listede şuanki sisteme göre.Fazlası olur,azı olmaz. :)“ Aynen abi şu anki sistemde herkes…
-
Eskiden sadece 100 gün değildi gençler ilk zamanlar 3 sezon genç kalıyorlardi lig bekleyenlerde şanslı oluyordu o zamanlar da iyi gelişme durumu vardı lakin şimdi ki gibi bir gun 3 bir gun 2 antreman değil her gün 2 antreman verilebiliyordu ve o zamanlar daha antremanlar yeni yeni netlesmisti