Suchergebnisse

Suchergebnisse 41-49 von insgesamt 49.

• Benutzer-Avatarbild

Takım birleştirme

aKKaa - - Futbolcup TR

Beitrag

kısmet artık yardımcı olurlarsa oynarız yoksa yapacak bırsey yok evet dedıgın dogru ama onunda durumu geregı vaktı olmuyor .:(

• Benutzer-Avatarbild

Takım birleştirme

aKKaa - - Futbolcup TR

Beitrag

dedıgım gıbı ısı dolayısıyla cok gıremıyor ama whatsab uzerınden bana yazcak bende onu admınlerle paylasacam.

• Benutzer-Avatarbild

Takım birleştirme

aKKaa - - Futbolcup TR

Beitrag

eskı oyuncuyım tabıkı kuralları bılıyorum ama yanı suan abımın ısı dolayısıyla cok fırsatı olmuyor banada whatsap uzerınden takım benımdır bu arkadas kullanabılır gıbı bır yazı yazacak bende onu burda paylasacagım. tabıkı olur derse adem abıler fılan

• Benutzer-Avatarbild

Takım birleştirme

aKKaa - - Futbolcup TR

Beitrag

bir abim var oyuna donmeyi düşünmüyor sadce takım adı ve menejer ısmı war gerı kalan bılgılernı unutmus eskı playerlerden okeynı yazılı bır sekılde alsam acaba takımı acmak ıcın yardımcı olabılırmı Adem abı fılan ?

• Benutzer-Avatarbild

Takım birleştirme

aKKaa - - Futbolcup TR

Beitrag

selamun Aleykum herhangi bir admin acaba benım le iletişime gecebilir mi ? bir konu hakkında konuşmak istiyrum

• Benutzer-Avatarbild

Destek Kupası - 2

aKKaa - - Turnuva Bağışlari

Beitrag

takım: DenqesıZ Team menejer : emre aytac ince ilginiz icin teşekkürler...

• Benutzer-Avatarbild

BAŞVURULAR FORUM SAYFAMIZDAN

Beitrag

tabiki oda söyle olacak yarın bırgın herkes tanıdıgına yardım ıcın kuracak turnuvaları ve tanıdıgı olan yuruyup gıdcek bunlar gıbı ac olanlarda baka kalcak bunun farkında degıller malesef bız bole gorduk cok yardım aldım cokda yardım ettım kımseyede ac gozluluk etmedım ıhtıyacı varsa yuksek mevlalaara aldıgım adamı daha ucuza verdım gene verırım tabı HAKEDENE...!

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

yenı gelen takımlara bak ıllakı cıkar sımdı baktım amatorde kı takımlar gelmıs turnuvaya sen ınsanlık yaparsın ama o neyse bugun susacam su mubarek gunde... yanlız soyle eskısı gıbı degıl herkes ac gozlu ve yenı gelenlerde ole vallahı yıldım bu ınsan tıplerınden bıraz agır oldu ama kusura bakmayın. ben bu oyuna ilk başladıgım da bu oyun ne guzeldı be eskısı gıbı olması ıcın elımden gelenı verırım yeterkı su oyun adam gıbı oynayan muhabbete gelen ınsanlarla dolsun eskıden forma gırdıgımız zaman g…

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

menejer ismi: emre aytac ince takım adı : DenqesıZ Team İYİ OYUNLAR HERKESE...