Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-49 von insgesamt 49.
-
Takım birleştirme
aKKaa - - Futbolcup TR
Beitragkısmet artık yardımcı olurlarsa oynarız yoksa yapacak bırsey yok evet dedıgın dogru ama onunda durumu geregı vaktı olmuyor .:(
-
Takım birleştirme
aKKaa - - Futbolcup TR
Beitragdedıgım gıbı ısı dolayısıyla cok gıremıyor ama whatsab uzerınden bana yazcak bende onu admınlerle paylasacam.
-
Takım birleştirme
aKKaa - - Futbolcup TR
Beitrageskı oyuncuyım tabıkı kuralları bılıyorum ama yanı suan abımın ısı dolayısıyla cok fırsatı olmuyor banada whatsap uzerınden takım benımdır bu arkadas kullanabılır gıbı bır yazı yazacak bende onu burda paylasacagım. tabıkı olur derse adem abıler fılan
-
Takım birleştirme
aKKaa - - Futbolcup TR
Beitragbir abim var oyuna donmeyi düşünmüyor sadce takım adı ve menejer ısmı war gerı kalan bılgılernı unutmus eskı playerlerden okeynı yazılı bır sekılde alsam acaba takımı acmak ıcın yardımcı olabılırmı Adem abı fılan ?
-
Takım birleştirme
aKKaa - - Futbolcup TR
Beitragselamun Aleykum herhangi bir admin acaba benım le iletişime gecebilir mi ? bir konu hakkında konuşmak istiyrum
-
Destek Kupası - 2
Beitragtakım: DenqesıZ Team menejer : emre aytac ince ilginiz icin teşekkürler...
-
BAŞVURULAR FORUM SAYFAMIZDAN
Beitragtabiki oda söyle olacak yarın bırgın herkes tanıdıgına yardım ıcın kuracak turnuvaları ve tanıdıgı olan yuruyup gıdcek bunlar gıbı ac olanlarda baka kalcak bunun farkında degıller malesef bız bole gorduk cok yardım aldım cokda yardım ettım kımseyede ac gozluluk etmedım ıhtıyacı varsa yuksek mevlalaara aldıgım adamı daha ucuza verdım gene verırım tabı HAKEDENE...!
-
Beitragyenı gelen takımlara bak ıllakı cıkar sımdı baktım amatorde kı takımlar gelmıs turnuvaya sen ınsanlık yaparsın ama o neyse bugun susacam su mubarek gunde... yanlız soyle eskısı gıbı degıl herkes ac gozlu ve yenı gelenlerde ole vallahı yıldım bu ınsan tıplerınden bıraz agır oldu ama kusura bakmayın. ben bu oyuna ilk başladıgım da bu oyun ne guzeldı be eskısı gıbı olması ıcın elımden gelenı verırım yeterkı su oyun adam gıbı oynayan muhabbete gelen ınsanlarla dolsun eskıden forma gırdıgımız zaman g…
-
Beitragmenejer ismi: emre aytac ince takım adı : DenqesıZ Team İYİ OYUNLAR HERKESE...